Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Hep bunu düşünüyorum biliyor musun
Bütün çocukların sağlıkta aynı şartlarda olması gerekmez mi
Karşılamazlar canim

Cok iyi ya
Bende kontrolde yaptircm fiyat araştırmak lazım hastanede n kadar disardanda alabilirim
Şey dedi buz torbasında getir
Canim zaten eczaneler o tarz ilaclari buz aküsüyle veriyor ben daha once kan uyuşmazligi icin igne almistim aküyle verdi eczacı

Hep bunu düşünüyorum biliyor musun
Bütün çocukların sağlıkta aynı şartlarda olması gerekmez mi
Karşılamazlar canim
Tabiki şartların ayni olmasi lazim bu 2 ozel aşı hakkinda birseyler yapilmasi lazim rota ve menenjit hafife alincak hastaliklar degil

Kızlar sanırım bebiste konak olustu. Kepek seklinde az az. Nasıl temizlenir tarağımız var ancak zeytinyağı falan sürmeyin diyorlar

Benim minikte de yeni çıkmaya başladı konak tarak alamadım bir türlü ya. Zeytinyağı sürüp masaj yapıyorum şuan anca.
Bebislerinize corap giydiriyor musunuz ya. Mesela uyurken falan. Benim hep çorabı var ince de olsa giydiriyorum ya bebek ayaktan usuyor

Ben sadece klimalı yere girince hemen giydiriyorum üşümesin diye onun dışında hiç giydirmiyorum

Kızlar eskisinden daha çok emziriyorum ve ailemin yanına geldiğimden beri daha az yiyorum. Ona rağmen haftada 4 kilo almışım hızla almaya devam ediyorum anlamadım neden böyle oldu.

Kızlar eskisinden daha çok emziriyorum ve ailemin yanına geldiğimden beri daha az yiyorum. Ona rağmen haftada 4 kilo almışım hızla almaya devam ediyorum anlamadım neden böyle oldu.
Canim vitamin aliyormusun ek

Canim zaten eczaneler o tarz ilaclari buz aküsüyle veriyor ben daha once kan uyuşmazligi icin igne almistim aküyle verdi eczacı
Süper o zaman haftaya c tesi yaptircam hayırlısıyla
Tabiki şartların ayni olmasi lazim bu 2 ozel aşı hakkinda birseyler yapilmasi lazim rota ve menenjit hafife alincak hastaliklar degil

Kesinlikle

S ssummer

Bende corap sabahları serin olduğu zaman giydiriyorum
Uyurken hiç giydirmiyorum
Ya bu sabah da canim sıkıldı aslında çok sıcak olduğu için zibinla yatiriyordum üstünü açmış sabah da baya serinlemis cok üzüldüm

Bende kilo almışım 2 kilocuk
Ama ben yiyorum ya tatlının dibindeyim
Bu arada hiç takılma verirsin güç lazım onun içinde yemek lazım
Eşim sabah kahvaltıda 2 yumurta kircam diyor bende 3 olsun diyorum
Dışarıdan bisi söylüyoruz genelde ben yiyemem ona veririm şimdi onunkini ben yiyorum inanılmaz iştahım arttı

Kizlar ya ben dugunumde sombre yaptirmistim 1 ay sonra hamile kaldim uclari inanilmaz derecede sarardi kırıldı hamileyken kestirmedim boyatmadim ama artik toparlatmak istiyorum bi sorun olurmu ki ?

Devletteyim canım evet öğretmenim o yüzden ilk dönem ayrılacağım en azından ücretsiz izne
Öğretmensen tabi yıllık izin olmadığı için dediğim mantıklı, en azından şubata kadar büyürler biraz daha. Ben de kamudayım ama yıllık izinlerim de var. Önce ücretsiz izin sonra yıllık izin kullanıp nisana kadar uzatmak istiyorum bakalım idare ne diyecek.
Evet onsutu çok alan bebeklerde de oluyormuş bu ya da bagirsaklari iyi çalışan bebeklerde de .Yani hangisi hastalık bilemedim
Benimki tam olarak böyle. Yenidoğan gibi saat başı Sürekli emdiği için habire önsüt alıyor. Aşırı da gazlı zaten. Bilmiyordum ondan olabileceğini. Doktor da döküntü ve kan olmadığı için ciddiye almadı gibi geliyor.
Bebislerinize corap giydiriyor musunuz ya. Mesela uyurken falan. Benim hep çorabı var ince de olsa giydiriyorum ya bebek ayaktan usuyor
Ben bu haftaya kadar neredeyse hiç giydirmiyordum. Şimdi biraz serinlediği için akşam balkonda ve sabah kalkınca giydiriyorum. Uyurken kundak yaptığım için sadece atlet oluyor içinde
Canım doktoruna sor kakanın fotosunu çek hatta. Ben sordum normal dedi. Seninki de çok emen bir bebek, yukarıda bir arkadaş önsütten olabilir demiş. Kakada kan veya deride döküntünüz oluyır mu? Bence doktorun yönlendirsin. Rota aşısını süt alerjisi olan bebeklere önermiyorlarmış. Rota da bağırsaklarda tutunduğu için diye düşünüyorum.
Uff sorma ben de çok alerjik biriyimdir. Süt içemem laktozdan, hemen kaşınır kızarırım, baharda hapşururum sürekli. İnşallah bize çekmezler
Biberon içimde yara oldu ya. Chicco natural feeling almıştım tutmuyor asla. Lansinoh alıcam birazdan internetten. Avent mi alsam diye de kafam karışıyor. Emzik benimki de almıyor yani keyfine belki bir kaç dakika sonra hemen tükürüyor. Annem büyük şans gerçekten de en azından 8-12:30 çalışacağım ve işyerim 15 dk. Allahım çok zor ya, küçücük bebeden o kadar ayrı kalmak. Doğum sonrası en azından 1 yaşa kadar keşke hepimiz izinli olsak. Allah sabır versin canım inşallah kolay atlatırsınız ilk zamanları. Sonra alışırsınız zaten
Canım sen menenjiti ne zaman yaptıracaksın?

Ya sürekli açıyorlar üzerini ben 10 dk da bir bakıyorum arkamı dönüyorum üzülme elinde olan bişey değil ki

Benimde çok fazla arttı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…