Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Anladım canım

Ya evet kan değerlerine baktırmam lazım ama işte kan alınacak fln fena oluyorum bn zor geliyo gitmek. Doğum sonrası vitaminleri DEMİR ilacını fln hiç kullanmamıştım hamilelikte Demir eksikliğim vardı

Çok özeniyorum kalabalıklar içinde büyüyen çocuklara. Akrabalar arkadaşlar komşular içinde. Bende hiçbiri yok malesef. Eşim de geç geliyor akşam 1 saat anca görebiliyor bebeği. Gerçi gerginlik olacağına böyle yalnız olmak daha iyi diyorum. Biraz büyüse alıp parka falan götürürüm artık napiyim. Çocuk beni göre göre bıkacak

Ya kuzum bnm de yorgunluk bariz ama bacaklarım fln da çok halsiz ya . Hani her an bayılcam sanki. Akşam diom ki eşime ölümüm yakın benim halay çekebilirsin

Ya evet kan değerlerine baktırmam lazım ama işte kan alınacak fln fena oluyorum bn zor geliyo gitmek. Doğum sonrası vitaminleri DEMİR ilacını fln hiç kullanmamıştım hamilelikte Demir eksikliğim vardı

Bende geçen hafta kadın dogumcuya gittim kan ilaçlarını almiyormusun dedi bende alamıyorum dedim acilen al renginden belli dedi ya eşim diyor alarm kur al tuhaf bir şekilde aklımdayken gidiyor sanırım onceliklerim farklı neyse başlıcam
Kan ilsci al kendini kontrol et bi do em bende oleydi bitmiş hissediyordum halim gücüm yoktu şükür biraz iyiyim
Bide boğazını ihmal etme yeee vallahi 3 kilo verdim kötü oldum hemencik yerine koydum kiloları

Ya kuzum bnm de yorgunluk bariz ama bacaklarım fln da çok halsiz ya . Hani her an bayılcam sanki. Akşam diom ki eşime ölümüm yakın benim halay çekebilirsin
Senin demir olabilir canım, önceden de vardı diyorsun. Bence iyice tükenmeden git ilaçla çözülsün. Allah korusun hastaneye falan yatmak zorunda kalırsın daha kötü

Ya kuzum kan ilacı kabızlık yapıyo bnde y . Gitsem eminim diyecek hemen başla diye. Bi de inan aklıma kendim gelmiyorum iki çocuk yap uğraş et fln akşamları daha da pert oluyorum. Kilom da düşük sanırım ya . 51 kiloyum

Niye böyleyiz acaba ya . Sen doğum sonrası kullandın mı ilaçlarını fln canım.
No bide bende aşırı unutkanlık başladı. Sanırım b12 düştü. Kan vermeye gidemiyorum korkuyorum bulamıyorlar. Kendim gidip ilaç yazdırayım diyorum sağlık ocağına

Vallahi insan arıyorsun yardım etmesin bi nefes olsun
Eşimi dört gözle bekliyorum
Gelsin ev işi yaparken dinlenim diye
Gecen diyor ki bulaşıkları halledim yok yok sen kizi gezdir ben hallerim dedim

Vallahi çok iyi anlıyorum seni ama almaya bak bende ins başlıcam
Kabızlık için magnesita mi n vardi onu kullan kuzum bana iyi geldi

No bide bende aşırı unutkanlık başladı. Sanırım b12 düştü. Kan vermeye gidemiyorum korkuyorum bulamıyorlar. Kendim gidip ilaç yazdırayım diyorum sağlık ocağına

Unutkanlık mutfağa gidecek şeyi yatak odasına götürüyorum
Kahve fincanına su su bardağına kahve koyuyorum
Çaydanlığın kapağını baharatlıga baharatlıgin kapağını caydanliga takıyorum
V daha nicesi Allahtan çocuğu başka yere koymuyorum gerci o kendini unutturmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…