Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bence atak değil doğumlar farklı. Dolunay ve retrodaaaaaan demedi deme

Olabilir kız valla sende baya takip ediyorsun herhalde :)
Can boğazdan gelir bacım Kız dermanım kalmıyor benim boşluk buldum da süpürge bulaşık uğraşıyorum ya da yemek yapmak. Annemin hastane işleri var ona kalsın istemiyorum ev işleri..

Valla ilk önce boğaz sonra zaman kalırsa ev işi beybi. Ben daha önemliyim çünkü ev işi her türlü yapılır :)
@murhpy sweetgirlcandy ek gıdaya ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz doktor bilgi verdi mi? Düzeltilmiş ne kadarlık oldular bebisler

Canım doktor 5. Ayda dedi 22sinde 5. Aya giriyor. Sonra doktor nasıl derse öyle başlayacağım. Sen nasıl yapacaksın
Bendede aynısı var hatta tansiyonum da düşüyor sık sık. Kan değerlerine bir baktır canım demir falanda düşmüş olabilir.

Evet ederim az buçuk

Sorma ucacaklar sanki

İlk çocukta bende öyleydim kolik emmeyen sürekli ağlayan bataniyede sallanan bir bebekti tövbeliydim 2.ye büyük konuşmamak lazımmış
İlk zamanlar herkes aynı sanırım ilk çocukta 2. Ye olmaz diyor Kim biri diyordu unutulan tek travma doğum diye Çocuk çok güzel bir duygu ama bir o kadar da zormuş. Zor olduğunu düşünüyordum ama bu kadar değil

Yapım bakim kuzum İnşallah bende de ise yarar benim yaptığım var ama işe yaramadı hadi bismillah
Bazen hemen etki etmiyor sanırım. Çünkü öteki yaptığımda 2 gün sonra yapmıştı. Bunda hemen etki etti. İnşallah hemencik etki eder sizde de.. Ama sen videoda dediği kadar gün içerisinde yap belli aralıklarla..

Demir ilacı vs kullanıyor musun canım? Kan değerin düşmüş olabilir belki..

Yarın ebebege gidiyorum kızlar güzel oyuncak önerisi olan var mı acaba? Şu hışırtılı kitabı alasım var bir de ek gıda şeylerine bakayım diyorum
Çıngırak al böyle değişik çıngıraklar var oyuncak gibi uzun gövdeli hayvan kafalı.. Umarım anlatabildim Geçenlerde hışırtılı banyo kitabı indirimdeydi bende o zaman internetten aldım. Çıngırakla hışırtılı kitabı..
Ebebekte yok ama sincap yayınlarının bebek üniversitesi diye kitapları var. Doktorumuz önerdi. Baya ilgisini çekiyor. İlk serisindeki ilk kitap beyaz-siyah-kırmızı tam gördükleri renkler internette bir tık indirimde aldım normalde biraz fiyatları yükselmiş.

Ben nerelere gidem swetim bari bunu demeseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…