Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya evet kan değerlerine baktırmam lazım ama işte kan alınacak fln fena oluyorum bn zor geliyo gitmek. Doğum sonrası vitaminleri DEMİR ilacını fln hiç kullanmamıştım hamilelikte Demir eksikliğim vardı
Sağlık ocağında baktır en azından yakınsa canım

Bnd eöyle canım yalnızım genelde He komşularım çok iyi şükür gelip gidiyorlar alışsın bize diyorlar ama işte kendi ailen gibi olmuyo ki. Kv burda oturuyo ama uzağız onunla da . Bi de ona bırakınca aklım kalıyo fln bilmiyorum ya. Büyük kızım evde olunca bile iyi geliyo o okula başladı bn bi hüzünlendim yalnız kaldım hissi bastı yine

sanırım öyle kaldırmıyor vücut

Yok kaldırmaz sen iyi olacaksın ki minnaklarda iyi olacak
1 Ay önce çok kotuydum her yerim ağrıyor mutsuzum yüzüm gülmuyordu
Hicbisi yapamiyorum her yer dağınık
Ya dedimki dağınık olsun napim ya
Sabah oğlan okula giderken kiyafet beğenmiyor tüm gardırop yıkıldı bak sakinim

Kullanmam gerekiyordu hiç kullanmadım canım ya. Kabızlık yapıyo doğal yollarla nasıl çözebilirim acaba ya bu eksikliği
Doğumda çok kan kaybediyoruz. Kan değerlerine sağlık ocağında bir baktır kuzum. Pekmez, keçiboynuzu, dut kan yapıyor diye biliyorum. İlaç takviyesi alırsanda doğal yollarla kabızlık çözmeye çalışmak lazım zeytinyağı içmek gibi sanırım.. Doktor bana ağustosta bir kan ölçümü yaptır duruma göre Demir takviyesine devam edip etmeyeceğine bakarız dedi. Baktıramadım araya çok şey girdi, geçen baktırdım. Demirim alt sınıra yakın, Demir bağlama kapasitem düşük çıktı. Doktora sonuçlarımı atıcam bakalım.

bu aşırı sakinlik hayra alamet mi diyorsun kız patlama bi gün. Bnm kız da oturur yerine anneeee şunu versene anneeee onu getirseneee . Sabır diom ama her gün bi patlama oluyo. Sakinliğinin sırrını paylaş bacım benimle

Tam kan tahlili mi yaptırdın canım sağlık ocağı yapar öı acaba . Ya hastaneye gitmek istemiom walla her şey fiyatı o kadar artmış ki. Devlet hastanelerine zaten giremioz sıra fln çok fena

Bu kan ilacı mı canım. Hamilelikten ilacım var duruyo öyle .
Hamilelikte olanı kullana folik asitlidir o. Doktora sor kesinlikle kullanmadan önce.. Çünkü doğumdan sonra 20 gün mü ne hastanede değişik içerikli demir ilacı kullandırıp sonra içinde sadece Demir olanı kullandırttı bana.. Hamilelikte olanı kullanma dedi.

Bataniye çarşaf bunlar bebeği sıkıyor anne karnında gibi hissediyor güvende onun yerine kundak yapıp kucağında sıkıca yatay pozisyonda üzerinede kendin ve bebeğin 2nizinde üzerine gelcek gibi ince müslin örtüp yüksek sesle beyaz gürültü ve ileri geri ritmik hareketle sallanmayı bir dene belki yardımcı olur alışana kadar ağlıycak biraz ama çarşafrada ağlıyor biraz dayan birde kulağına pışşşş diye pışş pışşla çok işe yarıyor. Akrabalar aileler sözde destek oluyor insanı lohusa depresyonuna sokuyorlar tam 4 ay sürmüştü depresyonum şimdi görmeye bile gelemediler

Kiz patlamam yakınmı acep kendimi yedim napim az huzur dedim
Hergun aynı şey onu giymem alt üst mavi olcak sonic olucam ben tmm ben bulurum anne sonuç heryer heryerde
Ay bosver sana desin kendi yapsa benim gb olcak sonun

Ay o ilk Doğumdaki kaos neyse 2 de pandemi sagolsun

Ay o ilk Doğumdaki kaos neyse 2 de pandemi sagolsun
Hem pandemi hemde çok söylendim gelen kişi olursa bebekle bana karışmasın yemek yapıp yardımcı olabilir o iekilde gelmek istemiyorsa hiç gelmesin ben zaten ilk oğlumuda zorda olsa kendim büyüttüm bu oğlumuda büyütürüm kimseye güvenmedim dedim. Kv 2 aylıkken kucağına alabildi oda tuvalete gitmem gerekiyordu

Ay biri demiş işte gelecek olan çamaşıra bulasiga gelsin cocuk sevmeye gelmesin
Ya zorla süreç her kafadan bir ses zaten lohusasin hersey yoruyor

Tam kan tahlili mi yaptırdın canım sağlık ocağı yapar öı acaba . Ya hastaneye gitmek istemiom walla her şey fiyatı o kadar artmış ki. Devlet hastanelerine zaten giremioz sıra fln çok fena

Saglik ocağı yapiuor ama erken git onlarda araştırmaya götürüyor canim

Ay biri demiş işte gelecek olan çamaşıra bulasiga gelsin cocuk sevmeye gelmesin
Ya zorla süreç her kafadan bir ses zaten lohusasin hersey yoruyor
Bende o şekikde söyledim sonuç kimse gelmedi çamaşıra bile birikti herşey kapı kapattım moralim bozulmasın diye gece uykusuna erken yattığı için geceleri yaptım. Eşim yemeğe ben eve büyük oğlumda yardımcı oldu oyaladı zor zamanları atlattık çok şükür

Kundaksız uykusunu sürdüremiyor canım zaten yapıyorum ama onu da bırakmak gerekiyormuş 4. Ayda. Kulağına pış pış yapınca ya da kucağımda yatırınca çıldırıyor. Hiç kucağımda uyumadı daha hamak var onda sallıyorum tek olunca çarşafı bıraktık zaten. 5. Ayda uyku eğitimi denicem salla bırak tekniği varmış bakalım inşallah başarabilirim. Ay böyle olcağını bilsem hemen kendi evime dönerdim. Ben 40 gün annemde kaldım burnumdan gelmiş şimdi şimdi farkediyorum

Evet ya valla çok mu zor yemek getirmek, ben kucaklayayım hadi sen duşa gir ya da uzan demek. En azından önceden anne olanların anlaması lazım. Kendime söz verdim çevremde bebeği olan olursa yardımcı olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…