Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben düzeltilmişe göre başlıyım diyorum canım. Bebeğin durumunu göz önüne alıp koşullar sağlanırsa ek gıda için düzeltilmiş 4 ayını tamamlayınca başlıyım diyorum yani ekimin 22'sinde. Zaten sadece mama alıyor iştahı yerinde ben yemek yerken bile nasıl bakıyor bir görsen İngilizce kaynaklarda prematüreler için zaten 4. Ay dolunca başlanabiliyor öyle araştırdım. Hadi bakalım hayırlısı 1 ay kaldı bekliyorum heyecanla

Bir tane çıngırağı var ama o da top şeklinde bakalım almayı düşünüyorum bir şeyler güzel bulursam fotoğraf da atarım belki teşekkür ederim canım tavsiyen için

Kızlar benimki dün 9 da uyudu 4.30da kalktı sabaha doğru mamasını içti geri uyudu. Şimdi uyanmış youtubedan baby Einstein müziği açtım bir sürü güzel melodili müziği toplamışlar bir videoda o kadar beğendi ki balkondayim şimdi sesi çıkmıyor kendi halinde takılıp müziği dinliyor

Kızlar minikler artık gördüğünü almaya çalışıyor mu benim minik şimdi bilekliğimi dikkatini çekti onu almaya çalıştı. Eline bişey verince tutup ağzına götürüyor zaten :)

Tutmaya calisiyor tam olmamakla beraber :)
Evet hersey ağzına götürüyor battaniye yakalık eller zaten sürekli ağızda:)

Ben de deniyorum ama mümkün değil sallamadan ne duruyor ne uyuyor. Ama şu konuda haklısın ben stresli geçiriyorum süreci aileler sağolsun. Yardımcı olacakları yere yanımda durup gerdiler, kendi aralarında da çekişme var. Şimdi bile sürekli olumsuz konuşuyorlar çocuğumla ilgili ay bu ne biçim bebek, çığrınıyor, çok zor gibi gibi. Ben de çok ağlıyordum ilk ay. Şimdilerde evden çıkmadan oğlumla sarıla koklaşa geçiryoruz biraz daha iyi ama sallanmak kaldı aşamıyoruz tecrübesizlik ve yalnızlık zor
Ben de öyle hissediyorum sık sık. Geçen hafta doktora gittik kan tahlilinde normal çıktı. Benimki yorgunluk ve psikolojik galiba. Ama dr demir ve b12 eksikliği sık olur dedi
Kızlar minikler artık gördüğünü almaya çalışıyor mu benim minik şimdi bilekliğimi dikkatini çekti onu almaya çalıştı. Eline bişey verince tutup ağzına götürüyor zaten :)
Benimki rastgele denk gelirse eline öyle asılıyor ama bilinçli uzanamıyor. Ağzına da sanki rastgele götürüyor gibi

Hemen denicem
Uykusu var kucağımda mizmizlanio

8 haziran dogumlu,98 gunluk.normalde o kadar cok sever ki yemegi,kendisi minik oburdur normal bi durum ama insan uzuluyo
Tamam aynı zamandayız atak için 1 gün büyüğüz bizde.. iştahlı olup öyle olunca normal anne olup üzülmek.. onun oburluğunu yesinler inşallah kısa sürüyordur şu atak şeydi..

Bende ilk cocugumda cok yalnızdım
Tecrübesizlikde çabası
Simdide yalnızım hatta ilkinden cok farklı bir çocuğum var hicbirseyde durmuyor
Diğer cocugum aksine
Sallamaya falan takılma oğlumu 1 buçuk yıl ayakta salladım aslında çok uysal bir çocuktu uyum saglardi ama ben böyle bir ugrasa psikolojik olarak kendimi hazirlamadım
Simdi 2 de tecbure var ama uygulayacak cocuk yok bu kız çok fenaa durmuyorki bütün enerjin onu gezdirmek ve sakinlestirmekle geçiyor soyleki sallamaya bile razıyım
Simdi memede kucağımda uyuyor çünkü dünden beri kriz halinde uyuyamadikca uyusunda nasil uyursa uyusun diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…