Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canim ben seni cok iyi anliyorum,bu donemlerde biraz ergen gibi başina buyruk davraniyo bebikler:) ama sana tavsiyem biraz mama vermekten korkma,zaten buyuduler de,kilosunu az buluyosan,huzursuzsa mama en iyi cozum olmali.senin de rahat etmeye ihtiyacin var, Stresliyken sut dolmuyo.
4.aya gore kaşik mamalari da oluyo bebişler onlari da seviyo:)

1mrw

Tesekkur ederim canim hemen bakiyorum

Bizim dr damla hesabı demedi 1 ml dedi. Bestironu

Zaten kilo almis bezleri de dolu

Evet genelde uykusu olunca emmiyor
Simdi agladi bir iki kere sıktım göğsümü sut geldi doluluk olsun istiyor sanırım oy oy ne zor
Bu aralar bir türlü dalamiyor

Valla uyumuyorlar ekmek elden su gölden niye uyumazlarki

Emzirmeden önce biraz sık canm süt insin enim sıpa öyle yapınca sıkıyorum boş memedede süt olurmuş bende emdijten sonra sıkıyorum geliyor süt bazen uyumak içinde kullanıyor memeleri sıpa hele gazı varsa depar atıyoruz memelerde 2 dk bi meme 2 dk bi meme turluyor

Kizlar ya süt arttirmak icin sekerli su mutlaka icin ben cok faydasini gordum gunde 2 3 bardak mutlaka iciyorum

Ayıptır söylemesi kaç cc süt oluyor artıyor ya mesela . Ben yeşil üzümle artırıyorum valla
Ben sağmıyorum canim hic inan vaktim olmuyor zaten her saat basi emiyor bebe vakit bulamiyorum ama kilosu yerinde oldugu icin ebe sutun yetiyor dedi mamayi kestim o yuzden zaten su ozel mamalardan verdiler onuda asla icirmem tadi cok kotuymus oyle okudum forumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…