Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hmm aynı benim kızımda öyle sürekli emiyor ve kilosu iyi bende senin gibi mama desteği veriyordum kestim . Arada sağıp süt miktarına bakıyorum ben şahsen .

Hmm aynı benim kızımda öyle sürekli emiyor ve kilosu iyi bende senin gibi mama desteği veriyordum kestim . Arada sağıp süt miktarına bakıyorum ben şahsen .
Amannn bazen az bazen cok geliyor moralimi bozmak istemiyorum acikcasi

Ay iyi bari ya üzülmüştüm cidden

Amannn bazen az bazen cok geliyor moralimi bozmak istemiyorum acikcasi
Valla ilk annelik olunca insan tecrübesizlikten çok stres oluyor şu an pek takılmıyorum.
Kilo alıyormu demekki doyuyor tamamdır anne sütü çok fazla kilo aldırmıyor zaten öyle boğum boğum etleri yok benimkinin

Neden ama çok tehlikeli ya hastalanırsa Allah korusun
Bilmiyorum Allah’a emanet gidiyoruz eşime söyledim bir şey olursa sorumluluk senin . O da aşı için doktora içinde ne var bunun die sordu doktor da söyleyemedi tabiii olarak . İçinde ne olduğunu bilmediğin şeyi çocuğuma niye vurucan dedi bıraktık öyle .

Ozaman hasta olduğunda ilaçta kullanmıyordur onunda içinde ne olduğunu bilmiyoruz ki. Böyle düşünmesine üzüldüm

Ozaman hasta olduğunda ilaçta kullanmıyordur onunda içinde ne olduğunu bilmiyoruz ki. Böyle düşünmesine üzüldüm
İşte aynısını söyleyince hastalanınca ilaç kullanılır hasta olmadan ilaç kullanılmaz diyor vallahi onla bu konuda çatışmaktan sıkıldım bişey de söylemek istemiyorum. Tüm sorumluluğu yüklenmiş durumda

Sade frappe menenjit aşısı oldunuz demi nasıl geçti ateş ağrı yaptı mı?
Olduk, rotayla aynı gün yaptı bexsero yaptı bu yüzde 90 ateş yapanından. Hastanede direkt hemşireler icine calpol enjekte edilmiş şekilde şıranga verip aşıdan 15 dk sonra bebege verilmesini istediler. Sonra da 6 saatte bir verilmesi gerektigini söyledi doktor o şekilde ilk 24 saat calpol verdik ateşi çiksa da cıkmasa önlem amaçlı verilmesi lazımmış. Çok şükür öyle halsizlik, kusma, huzursuzluk gibi bir yan etkisini görmedik biz siz yaptırdınız mı?

Kuzum mama veririm hiç sorun değil
Fakat memede uyuyor ve memeyi almayıp ağlayınca sorun oluyor uyumuyor

Keşfettim kuzum uykusu olunca memede uyuyamayinca ağlıyor dolu süt arıyor
Bide en önemlisi memede sallanmak istiyor sallanarak uyuyacakmis
Hastanelere gidip gelirken arabada emzirdim ya öyle uyudu hasbamin hoşuna gitmiş her seferinde level atlıyoruz
Aynı ya bı o meme bı o meme şaka gibi

Benimkininde yok valla dümdüz yavrum

Sadece sizin cocugunuz degil, sizin cocugunuz yuzunden hastalik kapabilecek baska cocuklarin da sorumlulugunu aliyor esiniz. Asi bir toplum sagligi meselesidir bireysel dusunulemez.

Kızlar galiba 4. Atağa girdik. Beklenen doğuma göre 3 günümüz var gösteriyor uygulama. Aç memeyi almayıp ağlıyor, 3 4 kere sakinleştirip deneyince emiyor. Sallayarak uyutabiliyordum zaten, hamağa koyunca çığlık çığlığa uzun bir süre ağlayıp dalıyor, uykusundan ağlayarak uyanıyor. Yere bırakılınca çok ağlıyor. Kucakta sağa sola baktığı sürece problem yok. Sizin de böyle mi oldu, 3 hafta mı sürecek bu durum Çok yorucu

2 gündür bende yaşıyorum. Kucağa alıp gezdireceksin yatağa koyduğun anda ağlıyor çığlık çığlığa hemde. Uyumak istemiyor birde uykusu geldiği halde bakalım ne kadar sürecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…