Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
2 gündür bende yaşıyorum. Kucağa alıp gezdireceksin yatağa koyduğun anda ağlıyor çığlık çığlığa hemde. Uyumak istemiyor birde uykusu geldiği halde bakalım ne kadar sürecek.
Evet ya aynısı. Gözlerini bir yumuyor basıyor yaygarayı tam 1 saat soluksuz çığrındı en son tam koliğimiz azaldı derken sanki ilk aya geri döndüm. Hayır ağırlar bi de nasıl gezelim sürekli kucakta. Kahveye misafir gelecek oldu gelmeyin dedim

Ya sorma dün okadar çok belim ağrıdı ki yani oturayım öyle kucakta dur yok illa evin içinde gezeceksin:)

İşte bebek arabası beni biraz rahatlattı ben günde 2 kere mamada veriyorum sıpa parmağında oynatıyor resmen memeler isyanda sayelerinde onlarda ne zaman acıkıp süt üretceklerini şaşırdı ne tam dolu ne tam boşlar

Bizim kiz durmuyor ya bebek arabasında bugün disardayım ağlıyor hemen almim dedim sokağı inletti

Memegullerin sucu ne bende bilmiyorum ya
Memede süt var emmiyor solu simdide saga aldim bugün hep disardaydik yoruldu sakince emiyor her gün dışarı çıkarım bu kızı lakin kucakta da yoruyor hanım
Zahmetli hatunum benim ❤

Genel bir durum demekki ya bizdede var
Uyumak istemiyor ama uykusu var bugün yoruldu pek sesi çıkmadı

2 gündür bende yaşıyorum. Kucağa alıp gezdireceksin yatağa koyduğun anda ağlıyor çığlık çığlığa hemde. Uyumak istemiyor birde uykusu geldiği halde bakalım ne kadar sürecek.

Ben pazartesiden bu yana bununla boğuşuyorum
Memeyi almıyor sütüm yok psikolojisine girdim eşime dedim petibor bisküvi yulaf acil getir
Memede ayakta sallaninca emiyor cok yorucu
Yatağın içinde ağlayarak gözleri kapalı ağlıyor cok yorucu gerçekten Gugubi

Soguktan ziyade ben kizim bebek arabasında durmadigindan ve dışarıda sürekli sanki bebeğini zorla ağlatan bir anne gibi göründüğümden çıkmıyorum pek

Ahahah yemin ediyorum beni anlatıyorsun
Bugun bebek arabasında ağlama öyle böyle değil çevreden de baktılar çocuğu nasıl ağlatıyorlar diye
Eşim diyor almicam seni güneş ağlama 2 dk sonra sevda alimmiiiiii
O ağlamaya istersen alma

bende aynı durumdayım malesef emmiyor uyumuyor gündüzleri. Memeye yatınca kıyamet kopuyor. Gece uyju sersemi emiyor gece gögsimde doluyor ama normalde emmiyor sağmak zorunda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…