Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar dışarı çıkabiliyor musunuz bebişlenizle ben bu soğuk havada cesaret edip çıkamadım daha
Bu hafta botanik parka gidip bir sonbahar yürüyüşü yapmaya niyetliyim ben de ailecek. Miniği bebek arabasına koyup battaniyeye sarmalayıp biraz hava almacalı, yürümeceli, fotoğraf çekilmeceli

O değil de benim saçlar çok fena dökülüyor, tutam tutam elime geliyor vallahi var mıdır bunun bi hal çaresi? Vitamin de kullanıyorum ama yok... bu dönemde normalmiş ve engellenemezmiş sanırım bu. Var mı aranızda benimkisi gibi saçı dökülen?

2 gündür bende de başladı. memeyle kavga ediyor resmen. çırpınıyor memede. diğer dolu memeye alınca normale dönüyor. ama sadece akşamları yapıyor bunu.

Ala ala noldu bebelere ya
Benim gündüzde yapıyor doluyu 5 dk bitirip başlıyor yaygara sonra diğerine geçip aynısını yapıyor

Ayy kızlar valla sıkıldım benim bebe uyudu balkonda tek başıma oturuyorum hava da esmeye başladı kaç gündür, Bi çay koysam içip söyle muhabbet edecek kimse yok yani

Ya benimki yine ağladı uyuturken YouTubedan dandani şarkısını açtım anında sustu uyudu bi dene istersen canım

Ben bugün köye götürdüm buzzz gibiydi hava dürüm yaptım çocuğu hahah

Yaa ne güzel köy havasıda almış minik
Soguktan ziyade ben kizim bebek arabasında durmadigindan ve dışarıda sürekli sanki bebeğini zorla ağlatan bir anne gibi göründüğümden çıkmıyorum pek

Ya nedense bazı bebeler durmuyor acaba ilgisini çekecek bişey koysan yanına yine mi durmaz ki
ben cıkıyorum canım bebek arabasına koyup şapkada takıyorum battanşye falan mecbur cıkıyorum işyerim yürüyüş mesafesinde öglen sıcakta daha iyi sabah soguk baya

Ya ben şapka bere falan bişi alamadım saha alışveriş yapamadım oyüzden cesaret edemedim
Anne çayı nedir canım

Bu e bebekte satılan humananın hipp in çayları canım tabi sadece ordada satılmıyor markette falan da var onu diyorum canım

Haftaiçi hava güzel olacakmış hemen atmam lazım kendimi dışarı :)) ya benimde acayip dökülüyor taramaya korkuyorum ve asla saçımı serbest bırakamıyorum.

Benim de çok dökülüyor niye böyle oldu ki hepimizin aynı anda..

Sadece sizin cocugunuz degil, sizin cocugunuz yuzunden hastalik kapabilecek baska cocuklarin da sorumlulugunu aliyor esiniz. Asi bir toplum sagligi meselesidir bireysel dusunulemez.
Aynılarını yaşıyorum gece uyuyordu artık gündüze döndü

Reactions: Jou
Sadece sizin cocugunuz degil, sizin cocugunuz yuzunden hastalik kapabilecek baska cocuklarin da sorumlulugunu aliyor esiniz. Asi bir toplum sagligi meselesidir bireysel dusunulemez.
Merhabaa seni göremedik burda hiç birden bire bi yoruma dahil olman şasırttı beni de helee haziran annelerimisiniz yoksa seni tanıyormuyuzzz direk buraya geldinde gözümden kaçmadı degill yeniüyesin bide

Kuzum Benimkide iki gogsu emdi süt vardi yine agladi sanirim uyuyamadigi için
Eşim dedi yolla hele bana bi
Ayağında salladı uyudu
Ay inşallah alışır yarında evdeyim devam edelim dedi
İlk bebemi o uyuturdu hep
2. Emdiği için bana kaldı yardım edemiyor diye üzülüyordu 2. Ona kitlersem
Dadindan yenmez hadi bismillah

Beybimm benim kız ilkkez 8den beri uyudu hep uyanırdı allahım maşaallahhhhoturdum çay içiyorum gell

Bende içiyorum şimdi. Yaw anlamadığım çocuğu uyutmaya gidiyorum odaya bi geliyorum bi koltukta kedoşum bi koltukta eşim uyumuş. Topluca uyuyo bunlar bende çay içiyorum ohh:)) kuzucuğunada kocaman Maşşallah hep öyle güzelce uyusunlar lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…