Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Öyle valla ben de çok üzülüyorum ama yapılması gerekiyor bir de burnu çok tıkanıyor bugün sürekli aspiratör ile çekiyorum serum fizyolojik de sıktım üşüttü mü acaba ya
Havalar da ne dengesiz bugün rüzgarlıydı buralar.. Nem dengesinden sıcaklıktan tıkanıyor olabilir kuzum. Var mı evde sıcaklık nem ölçer..

Bizim oglan omzumda gaz cikarsiktan sonra da kusuyo.simdi biraz daha azaldi ama.
Doktor bunun icin ilac tavsiye etmiyorum dedi.ne zor valla anne olmak,hele de bikac cocugun annesi olmak.

Havalar da ne dengesiz bugün rüzgarlıydı buralar.. Nem dengesinden sıcaklıktan tıkanıyor olabilir kuzum. Var mı evde sıcaklık nem ölçer..
Var canım içerisi 26.9 gösteriyor şu an. Nem %60 üstüne pamuklu giydirdim siliyorum şu an devamlı, burnu sürekli tıkanıyor aspiratörle çekiliyorum serum fizyolojik sıktım bugün aralıklarla

Bizim oglan omzumda gaz cikarsiktan sonra da kusuyo.simdi biraz daha azaldi ama.
Doktor bunun icin ilac tavsiye etmiyorum dedi.ne zor valla anne olmak,hele de bikac cocugun annesi olmak.
Zamanla düzelir bence kusmaları öyle olsun umuyorum yani en azından. Annelik çok güzel bir o kadar da zor evet Allah yavrularımıza can sağlığı versin gerisi hallolur

Bende cybex çok istiyordum bebek arabası ve oto koltuğu kafaya koymuştum ama çok uçtu biz almaya yakın fiyatı.. Sonra pregoya yöneldim. Baby plus hediye gelince oda kaldı
Ama tabi sabit bir oto koltuğu almak lazım..

Bu mesajdan sonra tekrar verdim öyle aşırı ateşi yok ama 38i gördük az önce.. Ilık suyla siliyorum tekrar calpol verdim inşallah yükselmez ya su da verdim biraz..

4. Ay aşısında ateş olmuşmuydu

Şifa olsun minik prensese İnsan dayanamıyor o minik suratların ağlamasına Gözlerim doldu hayat hep güldürsün minikleri

Var canım içerisi 26.9 gösteriyor şu an. Nem %60 üstüne pamuklu giydirdim siliyorum şu an devamlı, burnu sürekli tıkanıyor aspiratörle çekiliyorum serum fizyolojik sıktım bugün aralıklarla
Bizim burada da benzer sıcaklık ve nem.. Kapı pencere kapalı tutuyorum bebişin yattığı yeri.. Doktor 22-24 sıcaklık nem ise 45-55 olsun demişti. Ama o düzene giremedik.. Aslında şu burundan serum fizyolojik fışkırtma yapılabilse daha iyi açılırdı bebiş.. Bende cesaret edemiyorum.

Onu bilmiyorum da geçen instagramda bi video gördüm taşmaması için bel kısmını içe katlıyor bir de içteki korumaları dışa doğru açıyordu. Anlatabildim mi bilemedim

Benim ki değişiyor 1 gün sürüyor genelde. Hemen hemen her hafta oluyor. Bugün mesela sabahtan beri yememe derdinde dediğin gibi yapıyor diliyle itiyor. Hep yarısını içti. Artık zorlamıyorum zorladıkça daha kötü inat eder diye. Kucakta zıplamak iyi geliyor öyle tutuyor. Işığı da açıyorum ona bakarak içiyor bu gibi durumlarda

Aç olmasına rağmen neden direnirler ki böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…