Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya canim yan donme bile yapmadigindan endiselendim. Hatta tummy time yaptırırken ellerini yana cekiyor önde tutmuyor. Kesinlikle sevmiyor önde tutmayı. Bir iki defa yan dondu sadece sanirim. Umarim donmeyi başarır.

Canim 2 Ay ates yapmadi o yüzden ates beklemiyordum şaştım kaldım vallahi perişan oldu yavrum yeni geldik şimdi.yeni daliyor uykuya ay inşallah çıkmaz canim senin bebisde inan panik oldum 38.8 görünce
Çok şükür atlattınız canım. Çok yorulmuşsun okudum şimdi inşallah rahat geçer bugün de. Sonra haftasonu dinlenirsin inşallah biraz olsun
Merhaba, travel sistemin diğer arabalardan farkı ne acaba?
Travel sistem inglesina almıştım ben, üstüne puset de takılabiliyor. Baya ağırdı, bebeğim de binmeyince boş boş taşımak zul geldi bana. Şimdi kabin boy aldım oh be dedim hem hafif hem arabada yer kaplamıyor bagajda
Bu resmen biziz. Hala yenidoğan gibi saatte 1 emiyor
Aynıyız, başında durup sallarsam sürekli max 1 saat uyur. Yoksa 10 dk bile uyumaz.

Kizlar Güneş 5700 civarı 3 numara kullanıyoruz simdi bezi bittiği için sipariş edicem toplu adet alicam o yüzden 3 mu 4 mh en kötü az bir miktar 3 alim diyorum siz 4 numaraya kaç kiloda geçtiniz
Net bilmiyorum şu an ama muhtemelen 7300falandır oğlum ben geçtim geçen gün canım

Evet kızlar doktordan çıktık. Tosbiğim 6 kilo olmuş sağlık ocağını baz almıyorum ben Her şeyi normal çok şükür.

Destekli oturtabilirsiniz dedi.

Rotavirüsü mamaya katmayın mamayı içmezse kötü olur kalır dedi.

Menenjiti sordum yazdı verdi ne zaman yapılacağını yanımda değil onu atarım buraya.

Demir için newvit i sordum baktı içeriğine gayet güzel dedi. Ve kilo başına 1 damla değil dediğim gibi kilo başına 1 mg demir olacak dedi. Yani aldığınız demir ilacının 1 damlasında kaç mg demir varsa kilosunu ona böleceksiniz günlük verilmesi gereken miktar çıkıyor. Dün bana ebe sabah akşam kilosu kadar verilecek dedi. Hayır günde 1 kere dedi doktorum. Bir de aç karnına olursa daha iyi olur dedi. Mamadan 1 saat önce veya 1 saat önce olsun dedi. Catlak-kurabiye

Ek gıda için 6.ayı bekliyoruz kilo alımı iyi çünkü dedi.

Calpol açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketilmeli dedi. Bir doktor ismi verdi onun seminerlerine katıldık o öyle diyor dedi. Dün sağlık ocağı doktoru skt ne kadar kullanabilirsin demişti. Dreamgirls

Probiyotik dedim ona gerek görmedi sürekli taş gibi mi kabız dedi bende sürekli değil arada dedim. Çatlak hala varmış kreme devam et dedi.

Kizlar Güneş 5700 civarı 3 numara kullanıyoruz simdi bezi bittiği için sipariş edicem toplu adet alicam o yüzden 3 mu 4 mh en kötü az bir miktar 3 alim diyorum siz 4 numaraya kaç kiloda geçtiniz
Biz 6 kilo olmuşuz 3 numara hala kullanıyorum baya da gider bence. Elimdeki stoklar bitene kadar gider diye düşünüyorum baya da var stok
Göğsünü kontrol ettim akşam böle tam sımsıcak değildi hafif soğuğa dönük ılıkımsı bi kıvamdaydı emin olamıyorum o yüzden sabahta terlemişti
Senin ki çift kat pazen mi?
Ya benim ağzım küçük kalıptan çok yandı o yüzden 6 ay diye alıyorum 3 ayda giyiniyor şuan zaten 1 yaş takılıyoruz acemilik bilemedim kurnazların dar kalıp yaptığını
Aman büyüyünce giyer dediğin gibi
Ya canim yan donme bile yapmadigindan endiselendim. Hatta tummy time yaptırırken ellerini yana cekiyor önde tutmuyor. Kesinlikle sevmiyor önde tutmayı. Bir iki defa yan dondu sadece sanirim. Umarim donmeyi başarır.
Tummy time da benim kızda öyle önde tutmuyor yavaş yavaş yana çekiyor

Kızlar benim oğlan uyumuyor 3 gündür ne gündüz ne gece uykusu var gunde toplasan 2 3 saat uyuyor oda bölük pörçük bayılmak uzereyim artik kahvelerle ayakta duruyorum ne derdi var anlamadim gazi yok karnida doyuyor dr kntrolumuz vardi hic bir sorun yok dedi ben ne yaocam ya

Evet çift kat pazen seninki ne ?

Off otomatik sallanan beşik lazım bize ya da bi nine başına koycaz ağladıkça sallayacak
Oyy maşallah totsini yerim oturacakmış minnak hanım
Canım ben damlayı verip emziriyordum kusmasına diye beklemem mi lazım o zaman

6 kiloya 1 Ay sonra ulaşır aldığımda 1 Ay anca gider peki beybi gece için ben 4 de alim olmadı

Kabin boyda ilk aylarda binemiyor sanırım değil mi? 1 yaştan sonra iyi galibaı

Sagol canim vallahi yorucuydu h sonu geliyor dedigin gb yarini da bir kurtarayım hayirlisi ile
Kimse olmayınca içim bole bi tuhaf oluyor daraliyor gibiyim

Hee kızzz keyfi ne isterse o bide canları sıkılıyo sürekli uyamaktan otursalar güzelce oynasalar

Ya uyumak için ağlıyorlar ya da uyuyorlar
Gülücükler ve oyun en fazla 15 dk sonrası yok
Görümceye gittik uyku saatine kadar kalabalıkta oyalansin diye kucaktan kucağa 1 saat durduk tabi 15 dk duruş 45 dk mizmizlanma bebek arabasında kıyameti kopardı babasi almayacakti ateşi çıkarsa diye korktu aldı o neden olmasada alırdı kıyamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…