- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 198
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #73.981
Anne öpücüyaa aslınd ayeteri kadar uyumuş oluyo kucakta falan yatağa koydukmu uykusunu coktan almış oluyo
Hee kızzz keyfi ne isterse o bide canları sıkılıyo sürekli uyamaktan otursalar güzelce oynasalarAslında hiç beklemeden koymak lazım da Bizimm ki ondada uyaniyor cano keyfi ne isterse bu bebelerin
Bazılarının genis bazılarının dar kuzum ya buyyk almakta fayda var kucuk alma sakınCanim minycity dimi bu arada kalıpları nasıldı
Ya canim yan donme bile yapmadigindan endiselendim. Hatta tummy time yaptırırken ellerini yana cekiyor önde tutmuyor. Kesinlikle sevmiyor önde tutmayı. Bir iki defa yan dondu sadece sanirim. Umarim donmeyi başarır.Bilmiyorum ki ya kısa 30 derecede yıkarım heralde
Sanmıyorum vücudu falan sıcak oluyor. Bende müslini var bie kaç gündür onu örtüyorum üstünden içim rahat etmiyor diye
Çok şükür çıkmadı. Kuzum benim yaa
Green Clean leke çıkarıcı dene bir de kusmuk lekeleri çıkmıyordu sarı sarı kalıyordu çıkardı. Her şeyi çıkarıyor diyorlar
Benimki dönmüyor. Dönenler de varben kendim destek oluyorum ama sevmiyor asla
Böyle dikkat çeken şeyler koyup yapabilirmişiz
Çok şükür atlattınız canım. Çok yorulmuşsun okudum şimdi inşallah rahat geçer bugün de. Sonra haftasonu dinlenirsin inşallah biraz olsunCanim 2 Ay ates yapmadi o yüzden ates beklemiyordum şaştım kaldım vallahi perişan oldu yavrum yeni geldik şimdi.yeni daliyor uykuyaay inşallah çıkmaz canim senin bebisde inan panik oldum 38.8 görünce
Travel sistem inglesina almıştım ben, üstüne puset de takılabiliyor. Baya ağırdı, bebeğim de binmeyince boş boş taşımak zul geldi bana. Şimdi kabin boy aldım oh be dedim hem hafif hem arabada yer kaplamıyor bagajdaMerhaba, travel sistemin diğer arabalardan farkı ne acaba?
Bu resmen biziz. Hala yenidoğan gibi saatte 1 emiyorAy benimki de boyle, gunduz yarim saat araliksiz uykusu yok ya, toplasan anca yarim saat yapar, emerken uyuyo tam koyuyorum hop kalkiyo, hic mi uyumaz bu bebik nasil dayaniyo bu kdr uyumamaya ya
dedim boyle olmucak, bezini degistim doyurdum gazini cikardim aldim goturdum dun gece 10da karanlik odaya, uyucagi yerde uykusu acildi guluyo bakip bakip ya, 1 saat ugrastim sevdim oksadim salladim bilmemne yook, 11de aldim geldm salona yine 12yi gecti saat oyle uyudu, her saat basi da kalkiyo bide emmeye
Napicaz nasi duzene giricek neyi yanlis yapiyoeuz acaba biz ?
Aynıyız, başında durup sallarsam sürekli max 1 saat uyur. Yoksa 10 dk bile uyumaz.Denedim kuzum benle de çok uyumuyor hatta beşiğini istiyor zalım
Bende çay içmem normalde ama yok yani bi şekilde uyudu diyelim hopp 5-10 dk
Bazen de bir saate yakın uyuyor ama başında olacak biri gık diyince sallayacak
Belki oyle belki de doktorun genel fikri 5.ayda oturmasina yöneliktir,butun hastalarina muamelesi bi sekildedir belki deAynen canım belki bizimkini yeterli görmedi erken doğduğu için oda olabilir
Net bilmiyorum şu an ama muhtemelen 7300falandır oğlum ben geçtim geçen gün canımKizlar Güneş 5700 civarı 3 numara kullanıyoruz simdi bezi bittiği için sipariş edicem toplu adet alicam o yüzden 3 mu 4 mh en kötü az bir miktar 3 alim diyorum siz 4 numaraya kaç kiloda geçtiniz
Biz 6 kilo olmuşuz 3 numara hala kullanıyorum baya da gider bence. Elimdeki stoklar bitene kadar gider diye düşünüyorum baya da var stokKizlar Güneş 5700 civarı 3 numara kullanıyoruz simdi bezi bittiği için sipariş edicem toplu adet alicam o yüzden 3 mu 4 mh en kötü az bir miktar 3 alim diyorum siz 4 numaraya kaç kiloda geçtiniz
Senin ki çift kat pazen mi?Göğsünü kontrol ettim akşam böle tam sımsıcak değildi hafif soğuğa dönük ılıkımsı bi kıvamdaydı emin olamıyorum o yüzdensabahta terlemişti
Aman büyüyünce giyer dediğin gibiYa benim ağzım küçük kalıptan çok yandı o yüzden6 ay diye alıyorum 3 ayda giyiniyor şuan zaten 1 yaş takılıyoruz acemilik bilemedim kurnazların dar kalıp yaptığını
Tummy time da benim kızda öyle önde tutmuyor yavaş yavaş yana çekiyorYa canim yan donme bile yapmadigindan endiselendim. Hatta tummy time yaptırırken ellerini yana cekiyor önde tutmuyor. Kesinlikle sevmiyor önde tutmayı. Bir iki defa yan dondu sadece sanirim. Umarim donmeyi başarır.
Evet çift kat pazen seninki ne ?Biz 6 kilo olmuşuz 3 numara hala kullanıyorum baya da gider bence. Elimdeki stoklar bitene kadar gider diye düşünüyorum baya da var stok
Senin ki çift kat pazen mi?
Aman büyüyünce giyer dediğin gibi
Tummy time da benim kızda öyle önde tutmuyor yavaş yavaş yana çekiyor
Aaa ne güzel bakıcam biKıyafetleri pamuklu 4. Yıkayışım bi solma yapmadı. Arkadasım çalışıyor orada o yüzden güvenli alışveriş yapıyorum
Off otomatik sallanan beşik lazım bizeÇok şükür atlattınız canım. Çok yorulmuşsun okudum şimdi inşallah rahat geçer bugün de. Sonra haftasonu dinlenirsin inşallah biraz olsun
Travel sistem inglesina almıştım ben, üstüne puset de takılabiliyor. Baya ağırdı, bebeğim de binmeyince boş boş taşımak zul geldi bana. Şimdi kabin boy aldım oh be dedim hem hafif hem arabada yer kaplamıyor bagajda
Bu resmen biziz. Hala yenidoğan gibi saatte 1 emiyor
Aynıyız, başında durup sallarsam sürekli max 1 saat uyur. Yoksa 10 dk bile uyumaz.
Oyy maşallah totsini yerimEvet kızlar doktordan çıktık. Tosbiğim 6 kilo olmuş sağlık ocağını baz almıyorum benHer şeyi normal çok şükür.
Destekli oturtabilirsiniz dedi.
Rotavirüsü mamaya katmayın mamayı içmezse kötü olur kalır dedi.
Menenjiti sordum yazdı verdi ne zaman yapılacağını yanımda değil onu atarım buraya.
Demir için newvit i sordum baktı içeriğine gayet güzel dedi. Ve kilo başına 1 damla değil dediğim gibi kilo başına 1 mg demir olacak dedi. Yani aldığınız demir ilacının 1 damlasında kaç mg demir varsa kilosunu ona böleceksiniz günlük verilmesi gereken miktar çıkıyor. Dün bana ebe sabah akşam kilosu kadar verilecek dedi. Hayır günde 1 kere dedi doktorum. Bir de aç karnına olursa daha iyi olur dedi. Mamadan 1 saat önce veya 1 saat önce olsun dedi.Catlak-kurabiye
Ek gıda için 6.ayı bekliyoruz kilo alımı iyi çünkü dedi.
Calpol açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketilmeli dedi. Bir doktor ismi verdi onun seminerlerine katıldık o öyle diyor dedi. Dün sağlık ocağı doktoru skt ne kadar kullanabilirsin demişti.Dreamgirls
Probiyotik dedim ona gerek görmedi sürekli taş gibi mi kabız dedi bende sürekli değil arada dedim. Çatlak hala varmış kreme devam et dedi.
Bazılarının genis bazılarının dar kuzum ya buyyk almakta fayda var kucuk alma sakın
Biz 6 kilo olmuşuz 3 numara hala kullanıyorum baya da gider bence. Elimdeki stoklar bitene kadar gider diye düşünüyorum baya da var stok
Senin ki çift kat pazen mi?
Aman büyüyünce giyer dediğin gibi
Tummy time da benim kızda öyle önde tutmuyor yavaş yavaş yana çekiyor
Net bilmiyorum şu an ama muhtemelen 7300falandır oğlum ben geçtim geçen gün canım
Kabin boyda ilk aylarda binemiyor sanırım değil mi? 1 yaştan sonra iyi galibaıÇok şükür atlattınız canım. Çok yorulmuşsun okudum şimdi inşallah rahat geçer bugün de. Sonra haftasonu dinlenirsin inşallah biraz olsun
Travel sistem inglesina almıştım ben, üstüne puset de takılabiliyor. Baya ağırdı, bebeğim de binmeyince boş boş taşımak zul geldi bana. Şimdi kabin boy aldım oh be dedim hem hafif hem arabada yer kaplamıyor bagajda
Aynıyız, başında durup sallarsam sürekli max 1 saat uyur. Yoksa 10 dk bile uyumaz.
Çok şükür atlattınız canım. Çok yorulmuşsun okudum şimdi inşallah rahat geçer bugün de. Sonra haftasonu dinlenirsin inşallah biraz olsun
Tam yatması önemli sanırım. Benimki de kabin boy tam yatıyor ben biraz eğimli yapıp oğlanı gezdiriyorm evin içindeKabin boyda ilk aylarda binemiyor sanırım değil mi? 1 yaştan sonra iyi galibaı
Hee kızzz keyfi ne isterse o bide canları sıkılıyo sürekli uyamaktan otursalar güzelce oynasalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?