- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #74.001
Ama gene gayret etti uyumadı dimiYa uyumak için ağlıyorlar ya da uyuyorlar
Gülücükler ve oyun en fazla 15 dk sonrası yok
Görümceye gittik uyku saatine kadar kalabalıkta oyalansin diye kucaktan kucağa 1 saat durduk tabi 15 dk duruş 45 dk mizmizlanma bebek arabasında kıyameti kopardı babasi almayacakti ateşi çıkarsa diye korktu aldı o neden olmasada alırdı kıyamıyor
Evet kızlar doktordan çıktık. Tosbiğim 6 kilo olmuş sağlık ocağını baz almıyorum benHer şeyi normal çok şükür.
Destekli oturtabilirsiniz dedi.
Rotavirüsü mamaya katmayın mamayı içmezse kötü olur kalır dedi.
Menenjiti sordum yazdı verdi ne zaman yapılacağını yanımda değil onu atarım buraya.
Demir için newvit i sordum baktı içeriğine gayet güzel dedi. Ve kilo başına 1 damla değil dediğim gibi kilo başına 1 mg demir olacak dedi. Yani aldığınız demir ilacının 1 damlasında kaç mg demir varsa kilosunu ona böleceksiniz günlük verilmesi gereken miktar çıkıyor. Dün bana ebe sabah akşam kilosu kadar verilecek dedi. Hayır günde 1 kere dedi doktorum. Bir de aç karnına olursa daha iyi olur dedi. Mamadan 1 saat önce veya 1 saat önce olsun dedi. @Kimyonsu
Ek gıda için 6.ayı bekliyoruz kilo alımı iyi çünkü dedi.
Calpol açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketilmeli dedi. Bir doktor ismi verdi onun seminerlerine katıldık o öyle diyor dedi. Dün sağlık ocağı doktoru skt ne kadar kullanabilirsin demişti. @Dreamgirls
Probiyotik dedim ona gerek görmedi sürekli taş gibi mi kabız dedi bende sürekli değil arada dedim. Çatlak hala varmış kreme devam et dedi.
Kızlar benim oğlan uyumuyor3 gündür ne gündüz ne gece uykusu var gunde toplasan 2 3 saat uyuyor oda bölük pörçük bayılmak uzereyim artik kahvelerle ayakta duruyorum ne derdi var anlamadim gazi yok karnida doyuyor dr kntrolumuz vardi hic bir sorun yok dedi ben ne yaocam ya
Ama gene gayret etti uyumadı dimi
Ay benimki de boyle, gunduz yarim saat araliksiz uykusu yok ya, toplasan anca yarim saat yapar, emerken uyuyo tam koyuyorum hop kalkiyo, hic mi uyumaz bu bebik nasil dayaniyo bu kdr uyumamaya ya
dedim boyle olmucak, bezini degistim doyurdum gazini cikardim aldim goturdum dun gece 10da karanlik odaya, uyucagi yerde uykusu acildi guluyo bakip bakip ya, 1 saat ugrastim sevdim oksadim salladim bilmemne yook, 11de aldim geldm salona yine 12yi gecti saat oyle uyudu, her saat basi da kalkiyo bide emmeye
Napicaz nasi duzene giricek neyi yanlis yapiyoeuz acaba biz ?
Yerim totosunu yaaa benim kızı saat 9 oldu uyutmaya çalıştım meğersem karnı ağrıyomuş ayakta sallarken pırtt bi etti ishal olmus biraz balkona çikartmıştım hava alsın diye de o hava ohava yanii emzirdim hop gittiYok kiz uyurmu eve geldim şimdi
Altını değiştirdim optumnkokladim
Pijamalarını giydirdim ışığı losladim
Bide bülbül sesimle eeeee eeeee dedim
Beyaz gürültüsünü açtım şimdi memede kestiriyor yarım saat sonranacar gözlerini 11 12 Allah bilir eşimde kaç akşamdır uğraşıyoruz uyumuyor dedi namazlarim kalıyor dedi onu gönderdik namaza oglanda telefonda odasına acilen tv almam lazim
Bizimki salonu benimsedi yatak odasında gulyabani gibi bakıyor etrafa
Benimki de öyle. Peki içine neyle yatırıyorsun çünkü bizimki çok sıcak oluyorEvet çift kat pazen seninki ne ?
Evet öyleymiş ebe de demişti dün bugün doktora sordum öyle mi diye evet dediOff otomatik sallanan beşik lazım bizeya da bi nine başına koycaz ağladıkça sallayacak
Oyy maşallah totsini yerimoturacakmış minnak hanım
Canım ben damlayı verip emziriyordum kusmasına diye beklemem mi lazım o zaman
Off otomatik sallanan beşik lazım bizeya da bi nine başına koycaz ağladıkça sallayacak
Oyy maşallah totsini yerimoturacakmış minnak hanım
Canım ben damlayı verip emziriyordum kusmasına diye beklemem mi lazım o zaman
Canım sağlık ocağının verdiğini kullanma paraben vs var onda.Ay maşallah yavrusa
Calpol bende 3 Ay biliyordum 1 Ay demesine sasirdim
Kan ilacını bana da verdiler ama doktora danışcam c tesi gidince bakalim ne diyecek
Yerim totosunu yaaa benim kızı saat 9 oldu uyutmaya çalıştım meğersem karnı ağrıyomuş ayakta sallarken pırtt bi etti ishal olmus biraz balkona çikartmıştım hava alsın diye de o hava ohava yanii emzirdim hop gitti
Canım sağlık ocağının verdiğini kullanma paraben vs var onda.
Hahahah Ayyy kuzu bazen özlerimm emzirmeyee aslinda tadını çıkariyorumm bugünleri arayacam cunkü emzirmek cok degisik biseAy maşallah ya
Çok tatlılar
Kiyamam ona bizimki de gaz çıkartıyor patır patır ishal gn yapıyor usuttuk herhalde
Bende 20 dk fln tuttum balkonda hoşuna gidiyor
Benimkide meme de gitti memeyi kendi bıraktı tam yatırmaya niyetlendim iki kiprastim açtı gözünü hemen tekrar memeye saldırdı
Meme kurtlari ya
Hahahah Ayyy kuzu bazen özlerimm emzirmeyee aslinda tadını çıkariyorumm bugünleri arayacam cunkü emzirmek cok degisik bise
Peki bu ay kac kilo almiş?Evet kızlar doktordan çıktık. Tosbiğim 6 kilo olmuş sağlık ocağını baz almıyorum benHer şeyi normal çok şükür.
Destekli oturtabilirsiniz dedi.
Rotavirüsü mamaya katmayın mamayı içmezse kötü olur kalır dedi.
Menenjiti sordum yazdı verdi ne zaman yapılacağını yanımda değil onu atarım buraya.
Demir için newvit i sordum baktı içeriğine gayet güzel dedi. Ve kilo başına 1 damla değil dediğim gibi kilo başına 1 mg demir olacak dedi. Yani aldığınız demir ilacının 1 damlasında kaç mg demir varsa kilosunu ona böleceksiniz günlük verilmesi gereken miktar çıkıyor. Dün bana ebe sabah akşam kilosu kadar verilecek dedi. Hayır günde 1 kere dedi doktorum. Bir de aç karnına olursa daha iyi olur dedi. Mamadan 1 saat önce veya 1 saat önce olsun dedi. @Kimyonsu
Ek gıda için 6.ayı bekliyoruz kilo alımı iyi çünkü dedi.
Calpol açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketilmeli dedi. Bir doktor ismi verdi onun seminerlerine katıldık o öyle diyor dedi. Dün sağlık ocağı doktoru skt ne kadar kullanabilirsin demişti. @Dreamgirls
Probiyotik dedim ona gerek görmedi sürekli taş gibi mi kabız dedi bende sürekli değil arada dedim. Çatlak hala varmış kreme devam et dedi.
Newvit ile bestiron arasındaydım doktorum newvit e baktı içeriğine onayladı. Bir de +2 değerliymiş netten baktım onlar daha iyiymişDimi kuzu yok yok kullanmadım doktora danışmadan sen hangisini kullancaksin
5.5 kiloydu 6 olmuş. 500 gr almış doktoruma göre. Sağlık ocağı 6.400 çıktı ama 6200 dedi ama onu baz almıyorumPeki bu ay kac kilo almiş?
Egerr çişini ediyorsa doymustur zaten haftada 1 2 kere yapıyo benimki kakasını olabilirr herzmaan ilk bebekte yasadigin gibi yaşamayabilirsin bu cok normall birnevi sende yoruluyosun o uyudumu sende dinlenmiş oluyorsun bende bitiyorum bazen cok zor büyütmek bütün herşey evladın ama yeterki sağlıkli olsun bosverr evdesin napcan mecbur katlanıyosunCanim emzirmis arkadaşım diyor cok özledim o günleri benimde çok hoşuma gidiyor ama şu uykuya dalamayip çekiştirmesi memede aglamasi onlari yaşamadım ben diyor
Ya bana herkes diyorki ilkinde bole değildin ikinciye acemilik yaşıyorsun
Eeee ben ilkinde onemsemedim simdi mi önemsiyorum hayır o zamanda pimpirikliydim
Lakin oğlumu emziremedim süt sagdim biberonla verdim ne içtiğini görüyordum kizceyi emzirdigim için acmi süt yettimj gibi daha yoğun telaşlarim var
Bide oglumsa cok kalabalıktık yani düzen yok gbydii
Kiz benimki de bu ay 500 gr aldi da doktor az dedi,seninki bosey dedi mi?valla kafam karisik.suan cocuk kusmasin da kilo alsin diye yırtıniyom:))5.5 kiloydu 6 olmuş. 500 gr almış doktoruma göre. Sağlık ocağı 6.400 çıktı ama 6200 dedi ama onu baz almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?