Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Üstteki hediye geldi puseti de var. Bir de alttaki var elimizde 2. el. Üsttekini iade edeyim mi, yoksa alttaki ilk zamanlar idare etmez mi bilemedim. Bir de baston arabamız var 2. el

Ama gene gayret etti uyumadı dimi

Ay maşallah yavrusa
Calpol bende 3 Ay biliyordum 1 Ay demesine sasirdim
Kan ilacını bana da verdiler ama doktora danışcam c tesi gidince bakalim ne diyecek

Ay çok fena bizimkide oleydi uyuyamadikca çıldırıyordu ağlama krizleri fln
Uyku gerilemesi mi ne oluyormuş kuzum bide algıları açılıyor akillari kalıyor uyumak istemiyorlar geçecek bunu düşün sabret

Ama gene gayret etti uyumadı dimi

Yok kiz uyurmu eve geldim şimdi
Altını değiştirdim optumnkokladim
Pijamalarını giydirdim ışığı losladim
Bide bülbül sesimle eeeee eeeee dedim
Beyaz gürültüsünü açtım şimdi memede kestiriyor yarım saat sonranacar gözlerini 11 12 Allah bilir eşimde kaç akşamdır uğraşıyoruz uyumuyor dedi namazlarim kalıyor dedi onu gönderdik namaza oglanda telefonda odasına acilen tv almam lazim
Bizimki salonu benimsedi yatak odasında gulyabani gibi bakıyor etrafa

Bizdede durumlar farksız değil
Yatak odasında bizimkide öyle uyumuyor salonu benimsedi
Bu aralarda 8 9 da yatırıyoruz ya yarım saat fln kestiriyor aciyor gözleri uyumuyo
Sonra gece 11 12 e kadar salla babam salla

Yerim totosunu yaaa benim kızı saat 9 oldu uyutmaya çalıştım meğersem karnı ağrıyomuş ayakta sallarken pırtt bi etti ishal olmus biraz balkona çikartmıştım hava alsın diye de o hava ohava yanii emzirdim hop gitti

Evet öyleymiş ebe de demişti dün bugün doktora sordum öyle mi diye evet dedi

Kuzum kan ilaçlarını hep yemekten 1 saat önce diyorlar ayrandır suttu onlarla zıt ya bizede hemşire dedi yarimnsaat öncesi yarimnsaat sonrası beslenme olmasin dedi

Ay maşallah ya
Çok tatlılar
Kiyamam ona bizimki de gaz çıkartıyor patır patır ishal gn yapıyor usuttuk herhalde
Bende 20 dk fln tuttum balkonda hoşuna gidiyor
Benimkide meme de gitti memeyi kendi bıraktı tam yatırmaya niyetlendim iki kiprastim açtı gözünü hemen tekrar memeye saldırdı
Meme kurtlari ya

Hahahah Ayyy kuzu bazen özlerimm emzirmeyee aslinda tadını çıkariyorumm bugünleri arayacam cunkü emzirmek cok degisik bise

Hahahah Ayyy kuzu bazen özlerimm emzirmeyee aslinda tadını çıkariyorumm bugünleri arayacam cunkü emzirmek cok degisik bise

Canim emzirmis arkadaşım diyor cok özledim o günleri benimde çok hoşuma gidiyor ama şu uykuya dalamayip çekiştirmesi memede aglamasi onlari yaşamadım ben diyor
Ya bana herkes diyorki ilkinde bole değildin ikinciye acemilik yaşıyorsun
Eeee ben ilkinde onemsemedim simdi mi önemsiyorum hayır o zamanda pimpirikliydim
Lakin oğlumu emziremedim süt sagdim biberonla verdim ne içtiğini görüyordum kizceyi emzirdigim için acmi süt yettimj gibi daha yoğun telaşlarim var
Bide oglumsa cok kalabalıktık yani düzen yok gbydii

Reactions: Jou
Peki bu ay kac kilo almiş?

Egerr çişini ediyorsa doymustur zaten haftada 1 2 kere yapıyo benimki kakasını olabilirr herzmaan ilk bebekte yasadigin gibi yaşamayabilirsin bu cok normall birnevi sende yoruluyosun o uyudumu sende dinlenmiş oluyorsun bende bitiyorum bazen cok zor büyütmek bütün herşey evladın ama yeterki sağlıkli olsun bosverr evdesin napcan mecbur katlanıyosun

5.5 kiloydu 6 olmuş. 500 gr almış doktoruma göre. Sağlık ocağı 6.400 çıktı ama 6200 dedi ama onu baz almıyorum
Kiz benimki de bu ay 500 gr aldi da doktor az dedi,seninki bosey dedi mi?valla kafam karisik.suan cocuk kusmasin da kilo alsin diye yırtıniyom:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…