Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kiz benimki de bu ay 500 gr aldi da doktor az dedi,seninki bosey dedi mi?valla kafam karisik.suan cocuk kusmasin da kilo alsin diye yırtıniyom:))
Kusmakla kilo almamakla alakası oluyomu cano benimkide az almıştı hep emzirmeme rağmen

Otomatik bebek sallayan bi aparat var abimler kullanmıştı uyku eğitimine kadar kademedli sallıyor bide bende sallanan titreşimli beşik var hamak var anne yanı diyorlar sallanıyor ondan var hangisibe koysam sanki yatakta çivi var daha koyduğum gibi ağlıyor. Bugün emmedi çok fazla beni mama ağırlıklı doyurdu kendini sallamayı hiç sevmiyor bende nasıl uyutcağımın derdindeyim ne zor ya şimdiki bebeler. Komşuya indim 7 aylık kızo var hamağa koydu salladı uyudu bende eve gelince denemek istedim kıyamet kopardı yatak üstünde bakınırken kaydı gözleri iyice ağzınıda emer gibi yapınca aldım memeye daldı offf ne istiyorlar ne dertleri var çözsek böyle hep üzülüyorm

Aynen oyle. Surekli düzeltiyorum ayni yana çekiyor. Sonra da sinirlenip agliyor.

Insallah ya cidden artik kollarim koptu ilk kez dun gece carsafla salladik okadar usandik alisir diye korkuyordum ama yaptim onda bile uyumadi

Kizlarrr kizlarrr ah şu aşıların ve havaların çocuklara etkisi ateşi bugün sabah normal seyirdeydi sonra gün içinde düşmeye başladı 35.3 dü... 35 altı zaten hipotermi nasıl stres yaptım içimde bir görseniz. Annemgildeydim eve geldik direkt 39 derece suya soktum çıkar çıkmaz kat kat giydirip battaniyelere sardım şu an 36ya çıktı.. Başına da şapka taktım hemen daha fazla ısı kaybı olmasını engellemek için. Bugün zaten doktora gösterdim burnu çok tıkandığı için iburamin zero diye bir şurup verdi soğuk algınlığı içinmiş. Gün içinde o kadar çok serum fizyolojik sıkıp aspiratörle temizledim ki artı ciğerlerimde nefes kalmadı diyebilirim. Şu an burnu biraz daha iyi uyuyor battaniyelere bürülü inşAllah yarın daha iyi olur.. Ana olmak çok zor ah ahh

Anacım battaniyeye sarmisin ama ya bebenin atesi gece cikarsa?

Anacım battaniyeye sarmisin ama ya bebenin atesi gece cikarsa?
Hipotermi tehlikesinde battaniyeye sarmaktan iyi çözüm var mı? Sürekli ateş takibi yapiyorum zaten. Üstü terlemiş çıkardık hepsini kutularını giydirdik batteniyeyi azalttım tek kat şu an ama yine düştü ateşi 35.4e .

Kabin boyda ilk aylarda binemiyor sanırım değil mi? 1 yaştan sonra iyi galibaı
Ben chicco we modelini aldım, kabin boy ama tam yatarı da var, üzerine puset de takılabiliyor. İlk 6 ay puset takılan bir model olması gerek. şimdiki aklım olsa bebek arabasını kabin tipi üzerine puset takılan minik bişey alırdım. Ya da burda kızlar doona ve muadilini falan almıştı baya konuşulmuştu hem bebek arabası hem puset oluyor öyle birşey alırdım.

Kızlar nasilsiniz? Bebeler nasıl?
Benim oğlan tüm gün huysuzluk, tüm gün ağladı. Oyun halisi, anakucagi hiçbirinde durmadı. Kucağa gelip gezmek istiyorum, oturunca bile yaygarayi koparıyor. Hiç böyle değildi ya, bütün gün memede uyumak istedi, engellemedim her istediğinde verdim. Doymuyor mu acaba diye mama da verdim fakat kesinlikle almadı. Aç olsaydı alırdı herhalde. Kızım da hasta oluyor sanırım, ateş 38.5. Hadi bakalim..

Slm canlarım doktor kontrolü iyi idi.Anal fissur da yırtık çıktı olabilirmiş genelde bebeklerde.Sabah akşam sıcak su banyosu ve krem verdi.Toparlar dedi.Huzursuzluk ve Kanamayı bunun da yapabileceğini söyledi.

Süt ürünü alerjimiz varmış.Tamamen kes dedi.10 gün boyunca yediğin bir susam tanesini dahi not al dedi.
10 günlük diyet uygulayıp tekrar kontrole gideceğim.Bu süre içinde bir gün yumurta yedi isem 2 gün yeme dedi.Bir gün ceviz yediysen 2 gün yeme dedi.Alerji damlası verdi. Alerji testini sordum küçük olduğu için besin hassasiyeti zaten var doğru sonuc vermez en iyi yöntem diyet metodu dedi.
Süt alerjisine canım sıkıldı.Kilo alımı da yavaslamıs 500 gr almış.Kg alımı yetersz kalırsa özel mamalar varmış alerjik bebekler için ondan yazacakmış. Bende durumlar böyle...

Bacaklarını karnına çekiyor mu ağlarken

Sagol canim vallahi yorucuydu h sonu geliyor dedigin gb yarini da bir kurtarayım hayirlisi ile
Kimse olmayınca içim bole bi tuhaf oluyor daraliyor gibiyim
Normal canım hepimizde var o darlanma, sen bir de ateşle hastaneyle uğraştın.
Yaaa bak ben sallanmasın derdindeyim sen sallansın. Bize de yaranılmıyor yav
Ah hepimiz bu ara aynıyız ya heralde. Çığlıklar uyumak istememeler meme mama redleri ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…