Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Geçmiş olsun canım. İnşallah diyet ile rahatlar bebişin. Ben de yapıyorum kafama göre bişeyler 2-3 gün şüphelendiğim şeyi kesip kakasını gözlemliyorum. Süt yoğurt peynir tüketmedim 3 hün ve bugün kakası pütürlü mukussuzdu. Bizde de var alerji ama bir türlü doktoru ikna edemedim. Kendim diyetle ilerlemeyi planlıyorum, senin yazman da çok iyi oldu ben de dediğin gibi yaprım

Sagol canim vallahi yorucuydu h sonu geliyor dedigin gb yarini da bir kurtarayım hayirlisi ile
Kimse olmayınca içim bole bi tuhaf oluyor daraliyor gibiyim
Kuzum bnde öyleyim bugün ya hatta akşamdan beri ağlıyorum. Balkona bile çıkamıyorum bazen bugün bi çıktım daraldım oh nefes aldım oksijen çektim. Büyük kızın da ateşi olunca hasta görmek beni iyice üzüyo düşüyo modum .

Insallah gece oglun iyi uyurda kizinla da ilgilenebilirsin

Hanımlar merhaba ağustos annelerinden geliyorum. Bebeğimin kakasında kan ve mukus gördüm 2 kere. Burada süt alerjisi yaşayan var mı doktorları ne dedi, bir de alerjik mama kullanan var mı nasıl temin ediyoruz doktor mu yazıyor. Neocate varmıs bir de aptamil as varmış galiba bunları kullanan veya hipoalerjenik mama kullanan var mı?

Biraz atlattım o durumu şükür
Zor vallahi ya ama dünya bir yana onlar bir yana aşklarım benim
Kizcem biraz büyüse oğlumu ihmal ediyorum inşallah düzene girerse

Reactions: Jou
Insallah ya cidden artik kollarim koptu ilk kez dun gece carsafla salladik okadar usandik alisir diye korkuyordum ama yaptim onda bile uyumadi

Yok uyuyamiyorlar uyuyamadikca ağlama krizleri çaresizlikten napicaksin
Kucamda kulağına fısıldayarak memede ziplayarak uyuttum ayyy zor
Ay Allah yardimcim olsunncok en kısa sürede geçer inşallah

Onunda etkisi var kuzum ya doğru diyorsun

Ou kuzum kıyamam sana
Geçmiş olsun canim ya
Cok zor psikoloji küçüğün ateşi cikti 2 gündür benimse kafam yerinde değil
Büyüğün ateşi çıkmıştı 2 aylikti küçük o zamanda
oğluma üzülüyor biryandan kizi korumaya çalışıyorum
Düzelicek Rabbim korusun evlatlarımızı

Benim kızda da çatlak var. 1 ay kullandım kremi geçmemiş bugün baktı devam et dedi. Bizde ağlama vs yok çok şükür doktor kakasını yaparken ağlaması lazım normalde acır dedi.

Ya ben anlamıyorum 4.aydan sonra kilo alımı zaten yavaşlıyormuş. Minimum 400 gr alması yeterliymiş. Benim ki de bu ay 500 gr almış gayet iyi dedi
Herkes bir mi ya Allah aşkına. Kuzenimin 3 çocuğu var ama Allah a emanet bi büyütme gamsız gamsız. Öyle olacan ki rahat olacaksın ancak. Biz bile tek çocukla zorlanıyoruz da sizin zorlanmanız gayet normal

Onlarında yaptığını düşünmüyorum dışarıdan öyle görünüyor
Simdi misal beni inst resimlerde görseler mutlu mesut ağlamayan bebeli gezmelere giden 2 çocuğu ulan büyütüyorlar derler
Ben inanmiyorum herkesin zorlanmadigina
Düşünme bunu hepimiz aynıyız bugün ben düşündüm durdum yetersiz hissediyorum güçsüz hissediyorum kendimi diye
Ama bebegim yakınlarında olsa yalnız hissediyorsun bak ablamın yolunu gözlüyorum gelsin yarım saatte olsa dursun diye aman ne zor yaaa yalnızlikhissi

Teşekkürler canım inşllah.Canım ben süt ürününü tamamen kessem de mukuslu sürekli kakamız.Anne sütünden kaynaklı sanırım.
Sezeryanla doğan bebeklerde genelde oluyor dedi ama kızımda birşey yok.

Chicco nun üzerine her marka puset oluyor mu, yoksa onu da mı chicco almalıyım?

Geçmiş olsun canım allahım ateş zor hipotermi daha zor Allah kolaylık versin sık sık kontrol et kuzuyu bizim doktorumuz burun tıkanıklığına hava verdiriyor temizledikten sonra çok iyi geliyor açıyor

Sar yada soy sende soyun ten teması kur battaniyeye sarıkıp daha hızlı yükselir vucüt ısısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…