Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar sizin bebeler alerjik miydi
Kakasinda ince ip gb kahverengi bir şey vardı huylandim
Catlak-kurabiye 1mrw @Murphyy
Lutfen bende de alerji çıktı deme, ne çok duyuyorum bu ara.. Ben de bugün normalden fazla gördüm kan kakasinda. Her alt açma eziyet oluyor bana. Catlak-kurabiye ne durumdasın, sizin kan kesildi mi? Benim niye böyle oldu yaw.. Tam tahıllı ekmek içinde eser miktarda süt vardır yazıyor, onu bile yemiyorum. 1 haftada 2 kilo vermişim. Ne dokunuyor bu bebelere bir anlasak ya..

Valla bende çözemedim canım ya yumurta dedim ama kek yedim denemeye bişey olmadı süt ürünleri dedim peynir yiyorum bişey yok çözemedim bi tek geçen cips falan yedik uzun zaman sonra az TV izleyelim diye. Ertesi gün kan gördüm. Kk da bi yerde okumuştum paketli gıdalarda daha çok oluyormuş bu kan olayı. Yedin mi hiç öyle paketli bir şey

İnş bir an önce toparlanır da evinize geçersiniz Eve gelince daha iyi oluyor minikler
Ay kızlar antalyaya kış gelmeyecek sanırım bu gidişle dün 43 derece gösteriyordu alev esti resmen

Adana falanda baya sıcakmış ya sanırım Akdeniz tarafına kış yine geç gelecek :)

İnsanlara ne oluyorsa anlamıyorum cidden böyle diyenleri ben artık karışanlara " sen de çocuk yap isteğinin gibi büyüt, ben bebeğim için böyle uygun görüyorum. Ne de olsa annesi benim" diyorum ne diyeyim başka. Süt yoksa mama vermeyip gidip inek sütümü içireyim hemen çocuğa. Ha eskiden öyle yapıyorlarmış imkanlar kısıtlıymış ama mamanın besleyiciligi başka tabi, mamayı da inek sütü ile yapıyorlar fakat sütün bebeğe yarayacak kısmını alıp yaramayacak kısmını koymuyorlar ki bebek tolere edebilsin. 1 yaşına kadar zaten inek sütü önerilmiyor. Anne sütünden sonra verilebilecek en besleyici şey mamadır ama gel de insanlara anlat bunu. Sanki keyfimden emzirmedim bebeğimi

Ben 3 hafta olacak diyetteyim, hiç paketli gıda tuketmiyorum ama bu süreçte 3 defa kan gördüm. Dün ilk defa kola içtim, mısır patlattim. Sabah kakasi temizdi. Gün içinde de paketli bir şey yemedim. Akşamına da kanlı oldu. Ama şöyleki oğlumun 2 gündür zaten yanakları civarında döküntüler var, bir şey dokunmuş belli, ama ne dokunmuş onu bilemiyorum işte. Doktorum, 1 lokma bir şey de yesen yaz dedi bana. Başlıyorum bugün yazmaya artık..

Ben bir haftadan fazla oldu başlayalı yazmaya. Ama tam anlamıyla çözemiyorum neden olduğunu ya. Bizim deride döküntü olmadı ya arada kızarıp geçiyor ama bilemedim
Bide kızlar bu alerjik bebeklerde 1 yaş aşısı sıkıntılıymış galiba. Daha doğrusu yumurtaya alerjisi olan bebişlerin bununla ilgili bir şey dedi mi doktorunuz. Tekrar muayeneye gidince soralım bakalım not alcam ben
1mrw YunSev başka kim vardı alerjik bebik

Benimkide ole ya meme istiyor veriyorum etrafa bakıyor çekip birakiyo sonra etrafı geziyoruz memeler arası geçiş oluyor iki emiyor derken bende hiç emmedi doğru düzgün dedim hatta bugün
Cok sulu kaka yapiyodu benimki ön sutu cok aldigindanmiş
Benim yaramaz da oyle,emerken bakiyo guluyo konusuyo bişeyler diyo:)

Her anne ister tabiki emzirmek. Keşke anlayabilseler, anlamadığım onlarda bu yollardan geçtiler ona rağmen yapmaları çok saçma. Aman neyse bu uzar gider kendimizi üzüyoruz anca. Neyse ki minikler ek gıdaya başladılar biraz daha rahatız artık
Havucu nasıl vermeyi düşünüyorsun? M -Murphy

Buharda pişirip çatalla ezik vermeyi düşünüyorum

Onu bilmiyorum ama doktorumuz 7 aylık civarı cildiyede test yaptirabiliriz , ozaman net öğreniriz ne olduğunu demişti. Öğrenince ona göre hareket ederiz ama yine de sor unutma, Ekim 10da da ben gideceğim, ben de sorayım bakalım ne diyecekler

İstersen çok az zeytinyağı da koy sindirimi kolaylaşır, Sade tadını sevmezse biraz muz ezip karıştır öyle daha çok sever sanırım tatlı ya afiyet olsun kuzuya

İstersen çok az zeytinyağı da koy sindirimi kolaylaşır, Sade tadını sevmezse biraz muz ezip karıştır öyle daha çok sever sanırım tatlı ya afiyet olsun kuzuya

Evet zeytinyağı olabilir umarım yerde gerek olmaz muza arada senden destekte alırım. Çünkü nasıl devam edeceğim hakkında pek fikrim yok :)

Evet zeytinyağı olabilir umarım yerde gerek olmaz muza arada senden destekte alırım. Çünkü nasıl devam edeceğim hakkında pek fikrim yok :)
Ben her gün araştırıyorum özellikle pinterestte çok güzel ek gıda öğünleri var açıklayıcı bulursam atarım fikir olur sana da:))

Havuçtan sonra özellikle armut şeklinde olan butternut squash denilen balkabağını denemeni tavsiye edebilirim bebekler için mükemmel bir besin:) ben migrostan almıştım denemek nasip olmadı eve bi gideyim aklımda deli fikirler var

Benim dr sadece rotaya sıkıntılı dedi bizde yaptırmadık ben diger asilarda sorun yasamadim cok sukur

Ben her gün araştırıyorum özellikle pinterestte çok güzel ek gıda öğünleri var açıklayıcı bulursam atarım fikir olur sana da:))
Ona bakmak hiç aklıma gelmedi iyi fikir

Hemen bakıyorum ona valla çok sevinirim tecrübelerini hep paylaş benimle
Çocuklari uyuttum,şimdi ikisini de özledim
Annelik tam dengesizlik
Onu hergün yaşıyorum ya gidip gelip bakıyorum uyandı mı diye dayanamayıp öpüyorum birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…