Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynı biz resmen mememle oynuyor bir de bana bakıp yarım ağız aguuu diyor bitiyorum ama Yemen lazım kızım diyorum kilo Alman gerek dinlemiyor 10 dk emince şükreder oldum.
Yerim onu ben seninki agu mu dedi ilk 3 harf olarak, benimki de ogi diyor Ben numaracı bebe, oğlum emmecen mi diyorum sırıtıyor şapşikler ya
Doktor kısalıcak süre dedi ama yine de insan ay doyuyor mu o kadarlan diye düşünmeden edemiyor

Son sütu es gecmemek gerekiyo işte.sulu kaka ön sütle alakaliymişya,biz bu ay cok sulu yaptik
Doktor bana süreyi uzat emmek için dedi ama ben genelde bebeğe göre hareket etmek zorunda kalıyorum 4 saatte 1 değilde daha erken emdiği çok oluyor. Alıyordur son sütü öyle düşünüyorum. Benim bebiş sürekli kaka yapmıyor artık süresi onunda uzadı. Mukuslu oluyor hep.. 2. Ay aşısı zamanı 3-4 gün köpüklü yaptı. O zaman bende internetten araştırdım. Ön süt vs alan bebeklerde olur yazıyordu o zamanlar denemiştim.
Muayene sonrası bizede haber et kuzum işe yarayacak mı kaka ve kiloda..

Canım benim yaaa nasıl acımıştır yavrum. Neden olmuş peki üşütmüş mü acaba
Ay kızlar antalyaya kış gelmeyecek sanırım bu gidişle dün 43 derece gösteriyordu alev esti resmen
Haberlerde gördüm Ekim ayında bu zamana kadar en yüksek sıcaklığı görülmüş Antalya da

Bilmiyorum benim oyle olmuyo nekadar emerse gelir falan bana hikaye geliyo artık denedim cunkü onu da benimki oyle dolmuyo maaleseff aksine dinlenince banada bol bol dinlen dedi drum
Dinlenmeyi söylüyor tabiki ama çok değişik bünyesel fark ediyor mu acaba.. benim bazen oluyor bazen olmuyor uyuyunca.. Hatta doktor bana kendine besin kısıtlaması yapma sütünü etkiler şeninde bebeğinde ihtiyacı var dedi.

Reactions: Jou
Aynen kuzum erken doğduğu için dedi ama oturma belirtilerini veriyor. Zaten 20 gün sonra 6. Aya giriyor ozaman sanırım der oturtun diye. Düzeltilmiş olarakta 4 aylık oluyor ozaman işte
Evet büyük ihtimal öyle.. Belirti veriyorsa çok güzel zaten sen egzersiz yaptırırsın oda hazırlıyor sonuçta bebişi oturtmaya

Canim benimki de 2 saatte bir felan emiyo günduz,gece iyi uyuyo bazen 6 saati buluyo.
Şimdi diyelimki gunduz biraz emdi,çogunlukla önsüt aldi biraktik.sonra 2 saat sonra sut gene doluyo,yani yeniden önsut de ekleniyo, cocuk gene emince yeniden önsut almiş oluyo gibi sacmasapan bir durum ortaya çikiyo:)

Akıllı bıdık dışarının durumunu ayırt etmiş ne kadar kalırsam kar demiştir Hemde annesi atakları rahat hesaplasın demiş
Evet büyük ihtimal dışarıyı çözdü uzattı süreyi ben de burayı okuyup doğuma giden herkesle heyecanını yaşayıp ha bugün yarın ben de doğururum diyerek geçirdim 40haftayı

Canım benim yaaa nasıl acımıştır yavrum. Neden olmuş peki üşütmüş mü acaba

Haberlerde gördüm Ekim ayında bu zamana kadar en yüksek sıcaklığı görülmüş Antalya da
Evin içi 26 derece soğuk da değil aslında, köye gitmiştik baya sarmaladım battaniye ile ama çok soğuktu bir de gelince sağlık ocağına gittik klima çarptı sanırım orada.
Evett inanılmaz sıcakkk

Çok mu uzak iş yerin kuzum süt iznini kullansan? Bende kasım gibi başlayacağım sanırım iş yerine araba ile gitme pratiği yapıyorum. Benim iş yerim yakın normalde 10 dk araba ile trafik yoksa ama ben ana yolları kullanıyorum güvenli olsun bende öğreneyim diye 25 dk sürüyor. 3 gün denetime giderken bir tık alıştım nasıl bir döngü olucak deneyimledim biraz.. Tabiki illaki süt sağıp bırakmak gerekiyor. Önce emzirdim, sonra kalanını sağdım ben gelene kadar idare etsin diye annemde kaşık biberonla içirdi (40cc gibi bir şey) biberon 50cclik bir tık büyük almak gerekecek ya da birkaç tane daha 50cclik almak lazım..

Tekrar tekrar yazdırmayayım yazdıklarını görmedim geçmişe dönüp bakarım kuzum çok geçmiş olsun bebiş şimdi nasıl?

Kızlar araştırmalarım sonucu ek gıda için çok faydalı kombinasyonlar buldum notlarıma yazdım sizinle de paylaşmak istedim fikir olsun diye:) İngilizce yazdım öyle alışmışım eşimle hep İngilizce konuştuğumuz için, kusura bakmayın koyuyorum resmini

Eklentiler

• Screenshot_20221002_212424_com.example.android.notepad.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 44
Tekrar tekrar yazdırmayayım yazdıklarını görmedim geçmişe dönüp bakarım kuzum çok geçmiş olsun bebiş şimdi nasıl?
Kuzum çok sağ ol şimdi düne göre daha iyi nefes alması düzeldi. Antibiyotik tedavisine başladılar serum takılı zaten buhar veriyorum bir de. Doktor ne zaman çıkacağımızı söyleyemiyor tabii ki bebişin iyileşmesine bağlı. 3-4 gün kalırız diye tahmin ediyorum iyi olsun da

Bizde ilk gördük dedim nerde bişi kalmamış ucunu çıkartacaksınız dedi doktor her bez değişimi.. Daha sonra gördüm dedim neresinden yapacağız ki.. Size demişler miydi öyle bir şey?
Şuan bizde tulum gibi kısa kollu şortlu şeyler var ya onları çıtçıt bağlamadan giydiriyoruz. Banyo meselesi de kafa mı kurcalıyor. Yıkadık diyelim kurulama yapamıyoruz oraya direkt bezi mi bağlıyoruz

İnek sütünü bırak bebeğe büyüklere bile önerilmiyor. Bunu geçen sene öğrendim. Geçen doktorla konuşurken sadece süt içmiyorum dedim. Boşver çokta lazım değil dedi.
İnsanlar sadece can sıkıyor boş boş konuşup..
Benim doğum şeklime bile laf edeceklerdi nerdeyse.. Bebek makat gelişti son 2 haftaya kadar doktor sezeryan diyordu kv burnunu ağzını büktü beğenmedi onun bu tavrına canım çok sıkıldı. Kendinin iki doğumu da sezeryan bu arada.. İnsanlar şartların elverdiği şekilde doğum yapar, besler ve büyütür. Bizim milletimiz hiçbir zaman bunu anlamayacak.. Kadının kadına yaptığı zulümde hiç bitmeyecek.. Onun için ne yapılır ben daha çözemedim

Geçenlerde rota için arkadaşımla konuşurken o bahsetti. Onun bebişinin yumurta alerjisi varmış. 12. Ay aşısı dahil tüm aşılarını hastanede vurduruyormuş. Vurulduktan sonra yarım saat beklemişler sonra gitmişler eve..
Bu arada o aşının içinde yumurta varmış sanırım o yüzden yumurta alerjisi olanlar için deniliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…