Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tencereye tel aparatlardan mı koyup yapacaksın kuzum yoksa buharlı pişiren makineler var onlardan mı kullanıcaksın

Kısır döngü İnşallah işe yarar kuzum bize de haber et durumu

Hemencik iyileşsin bebiş hiç kıyamıyorum bebeklere onlar hep iyi olsun günahsız yavrular

Aynen öyle canım, herkes çok biliyor. Kv'nin o tavrı çok şaşırılası cidden. Senin torunun dünyaya geliyor önemli olan sağlıklı bir şekilde doğması değil mi ne önemi var ki nasıl doğurdunun, ayrıca isteğe bağlı da sezeryan olabilirsin bu kimseyi bağlamaz. Ne kadar ayıp yani burun kıvırması inek sütünden daha sağlıklı sütler var evet çok da lüzum bir şey değil en iyisi tamam sensin diyip geçmek sanırım hahah yoksa bunlar insanı zıvanadan çıkarır

Tencereye tel aparatlardan mı koyup yapacaksın kuzum yoksa buharlı pişiren makineler var onlardan mı kullanıcaksın
Şahsen ben almadım buharda pişirici. Tencereye az bi su koyuyorum üstüne gıda ile teması sağlıklı olan süzgecim var onu oturtuyorum suya değmeyecek şekilde içine sebzeyi koyduktan sonra da tencere kapağını kapatıyorum bütün buhar içeride hapsoluyor:) bu yöntemi bulmuşken gidip ona para vermeye gerek duymadım açıkçası

Bazen yapabiliyorum bazen yapamıyorum
Ay daha neler varda amannnnn herkes ettiğini bulsun. Yapacak bir şey yok

Banada makinelerin fiyatları çok geldi. Çözüm arıyorum. O aparatı nerden aldın kuzum ben metal olanı biliyorum sadece sendeki nasıl bir şey..

Oy kuzummmm cok cok geçmiş olsun
Damar
Kuzum henüz netlesmedi simdi kremlere başladım
Ama onuda sorarim bakalim ne diyecek

Bakayım ben ona.. Mama sandalyesi için daha var diyordum. Anaaa 4 ayda oturtmak için lazım olucak kaldım öyle..
Ben de mama sandalyesi almadım daha ama şunu sipariş ettim trendyoldan. Ebebekte de gördüm ama bu daha çok hoşuma gitti sen de böyle bir şey alabilirsin başlangıç için

Eklentiler

• Screenshot_20221002_233016_trendyol.com.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 43
Bilmiyorum yanii hepimiz cok farklı yaşıyoruz benimki dinlenince geliyo tabi bide saglikli besleniyorum ama hep emmekten dolmuyodu bazen az doluyodu

Ben de mama sandalyesi almadım daha ama şunu sipariş ettim trendyoldan. Ebebekte de gördüm ama bu daha çok hoşuma gitti sen de böyle bir şey alabilirsin başlangıç için
Kizzz keske almasaydın bunu
Bebege oturup çikartmakla sıkintilıymış açilandan alsaydın ben öyle alcam

Evet bende okudum
İlk zamanlar sut akardı simdi hiç akmıyor mesala oda ondanmis
Ama sey 2 saat gogsu Jou nun dediği gb dinlendiricinde şişme doluluk hissediyorum bende hatta em kızım yahu diyorum
Ben de bugün doluluk hep oldu bugün pek olmazdı bide sıkıyorum sut nasıl geliyo bildigin bembeyaz bazen biticeği zaman su gibi gelirdi belki ondanda almadı kilo ayy bilmiyorum inş boyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…