Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kız zaten uzun süre kullanmayı düşünmüyorum fiyatı uygun geldi el altında dursun diye aldım şimdilik iş görsün yeter yani
Heee sen bilirisn ben banyolarda cok lazım olcak bide mama sandalyesi var fonksiyonlu ama genede anneme gidincr lazim olur diye düsundüm

Mama sandalyesi şart ama ayaklarının basması gerekiyormuş otururken
Evet biliyorum zaten gideceğimiz için şimdilik kullanabileceğim bir şey alayım dedim. Dediğin gibi bebeğin kendini güvende hissetmesi için ayakların basma yeri olması gerekiyor mama sandalyelerinde. Beni 1-2 ay idare etse yeter bu

Ay bilmiyorum kuzum ya vallahi içim daraldı
Vücudunda döküntü vardi yüzünde de kabarık kabarık sonra krem verdi özel bunu kullan dedi buna rağmen geçmezse alerji testi isticem dedi akşamına kaka yapti ip gb koyu kırmızı şeyler çıktı

Cok sulu kaka yapiyodu benimki ön sutu cok aldigindanmiş
Benim yaramaz da oyle,emerken bakiyo guluyo konusuyo bişeyler diyo:)

Ay evet çok tatlılar ya
Bizimkide az kilo alınca doktor sık sık emdiği için onsut alıp birakiyor biraz arayi aç demisti 3 saatte bir içmeye başlasın demisti

Uzak kuzum ya 2 saatlik yol 100 km düşün gidiş geliş 200 km sabah 7 de çıkıyorum aksam 7 buçuk 8 gb evde oluyorum
Yakın olması büyük avantaj kuzum
Bende de kaşık biberon var onla pratik içebilir mi ben denedim az geliyormuş gibi sinirlendi
Bendede 50 var ya yetmez ki o bebelere dedin gb bi tane daha almak lazım

Teşekkür ederim canım seninki nasıl oldu iyi mi?

Burnu tıkalı hava verdi serum fizyolojik le abisi de hasta ona ventolin cortair verdi
İkisi bir arada ilerliyoruz zor vallahi cocuklsr hasta olunca hersey duruyor
Damar yolu bulamadilar benim kizdada iğneyle zikzak yaptılar resmen içim gitti nasıl ağlıyorlar kıyamam ya

Ben de bugün doluluk hep oldu bugün pek olmazdı bide sıkıyorum sut nasıl geliyo bildigin bembeyaz bazen biticeği zaman su gibi gelirdi belki ondanda almadı kilo ayy bilmiyorum inş boyle devam eder

Kilo almadigini nerden çıkardın kiz
Oh maşallah bol sütlü günler hepimize

Reactions: Jou
Evet biz de ventolin ve cortair kullanıyoruz şu an. 2 çocukla daha zordur seninki bütün bebisler şifa bulsun inşallah. Yan odadaki bebeğin ağlama sesi geliyor şu an ben de kötü oldum o ağlamasını duyunca mosmor oldu çocuğum ya

Keske emzirseydin
Ama canim mama cokda sağlıklı değil
Üzerine düşsen emerdi
Oğlumu emziremedim lohusalik bebek kuvezde gece mama ya da süt ısıtirdim bir yandan süt sayardım
Olmayınca olmuyor

Be imki bua ra yavaş alıyo tarttık bugün hala 6.2 kilo normalde fazla alması gerekk 3870 kilo doğdu 37 haftalıkken şiniye kadar 7.2 olması gerekti

Onların tartisi özel ondan mı var
Ben Bizim tartiyl baktım moralim bozuldu sonda baktım kilosu
iyi devammmm

Yaaa çok şapşikler gerçekten baya agu diyor bildiği başka bir şey de yok zaten bizim kilo alımımız 3.aya girerken azdı biraz ben ondan bol bol içirmek derdindeyim ama küçük hanım etraf keşfini memede yapmayı tercih ediyor
Bakayım ben ona.. Mama sandalyesi için daha var diyordum. Anaaa 4 ayda oturtmak için lazım olucak kaldım öyle..
Ben de doğduğundan beri ara ara bir mama sandalyesi modeline bakıyordum. Fiyatlar öyle uçtu ki daha fazla artmadan dün gidip aldım. Şimdi de hevesle 6.ayı bekliyorum

Be imki bua ra yavaş alıyo tarttık bugün hala 6.2 kilo normalde fazla alması gerekk 3870 kilo doğdu 37 haftalıkken şiniye kadar 7.2 olması gerekti
Boşver fazla kiloda herzaman iyi değil benimki 7.1 oldu kilosu ki senden 1 ay gerideyim. ( tabi benim sütüm gitti mamayla devam ediyorum) Ben fazla kiloyuda sevmiyorum
Sağlıklı olduğu sürece hiç takmaaa

Benimki de alerjik. Hem süt hem soya. Soyayı deneme yanılmayla kendim keşfettim hatta. (Köfteci yusufun soyalı köfteleri) kan çok mu oluyor sizde. Misal ben 2 kez yanlışlıkla tükettim süt ürünü diyette. Birinde 2 kez diğerinde 1 kez mercimek kadar kan oldu. Diyete başlamadan önce de susam tanesi kadar 2-3 nokta oluyordu. Sizde ne kadar oluyor?

Patates cipsinde “peynir altı suyu” varmış. En son diyetimi etikete dikkat etmeden onu yediğim için bozmuştum.

Ay minnaciklar b yavrum yaa Rabbim hepsini korusun

Ben de mama sandalyesi almadım daha ama şunu sipariş ettim trendyoldan. Ebebekte de gördüm ama bu daha çok hoşuma gitti sen de böyle bir şey alabilirsin başlangıç için
Banyo vs için bundan istiyordum hatta kızlarla lafını yaptık 200 TL ye çıkmış fiyatı diye.. eleleninki nasıldır acaba sen gelince yorum yapar mısın?

Bilmiyorum yanii hepimiz cok farklı yaşıyoruz benimki dinlenince geliyo tabi bide saglikli besleniyorum ama hep emmekten dolmuyodu bazen az doluyodu
Çok sağlıklı beslendiğim söylenemez Bu birkaç gündür suyu çok içemedim birde 3 öğün değil 2 öğün anca giyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…