- 25 Ağustos 2019
- 62.606
- 120.347
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #74.681
Heee sen bilirisn ben banyolarda cok lazım olcak bide mama sandalyesi var fonksiyonlu ama genede anneme gidincr lazim olur diye düsundümKız zaten uzun süre kullanmayı düşünmüyorum fiyatı uygun geldi el altında dursun diye aldım şimdilik iş görsün yeter yani
Evet biliyorum zaten gideceğimiz için şimdilik kullanabileceğim bir şey alayım dedim. Dediğin gibi bebeğin kendini güvende hissetmesi için ayakların basma yeri olması gerekiyor mama sandalyelerinde. Beni 1-2 ay idare etse yeter buMama sandalyesi şart ama ayaklarının basması gerekiyormuş otururken
Lutfen bende de alerji çıktı deme, ne çok duyuyorum bu ara.. Ben de bugün normalden fazla gördüm kan kakasinda. Her alt açma eziyet oluyor bana. @Kimyonsu ne durumdasın, sizin kan kesildi mi? Benim niye böyle oldu yaw.. Tam tahıllı ekmek içinde eser miktarda süt vardır yazıyor, onu bile yemiyorum. 1 haftada 2 kilo vermişim. Ne dokunuyor bu bebelere bir anlasak ya..
Cok sulu kaka yapiyodu benimki ön sutu cok aldigindanmiş
Benim yaramaz da oyle,emerken bakiyo guluyo konusuyo bişeyler diyo:)
Çok mu uzak iş yerin kuzum süt iznini kullansan? Bende kasım gibi başlayacağım sanırım iş yerine araba ile gitme pratiği yapıyorum. Benim iş yerim yakın normalde 10 dk araba ile trafik yoksa ama ben ana yolları kullanıyorum güvenli olsun bende öğreneyim diye 25 dk sürüyor. 3 gün denetime giderken bir tık alıştım nasıl bir döngü olucak deneyimledim biraz.. Tabiki illaki süt sağıp bırakmak gerekiyor. Önce emzirdim, sonra kalanını sağdım ben gelene kadar idare etsin diye annemde kaşık biberonla içirdi (40cc gibi bir şey) biberon 50cclik bir tık büyük almak gerekecek ya da birkaç tane daha 50cclik almak lazım..
Ben humana içtim şişsin diye2 saatten uzun olması lazım bende sanırım
Teşekkür ederim canım seninki nasıl oldu iyi mi?
Ben de bugün doluluk hep oldu bugün pek olmazdı bide sıkıyorum sut nasıl geliyo bildigin bembeyaz bazen biticeği zaman su gibi gelirdi belki ondanda almadı kilo ayy bilmiyorum inş boyle devam eder
Evet biz de ventolin ve cortair kullanıyoruz şu an. 2 çocukla daha zordur seninki bütün bebisler şifa bulsun inşallah. Yan odadaki bebeğin ağlama sesi geliyor şu anBurnu tıkalı hava verdi serum fizyolojik le abisi de hasta ona ventolin cortair verdi
İkisi bir arada ilerliyoruz zor vallahi cocuklsr hasta olunca hersey duruyor
Damar yolu bulamadilar benim kizdada iğneyle zikzak yaptılar resmen içim gitti nasıl ağlıyorlar kıyamam ya
Be imki bua ra yavaş alıyo tarttık bugün hala 6.2 kilo normalde fazla alması gerekk 3870 kilo doğdu 37 haftalıkken şiniye kadar 7.2 olması gerektiKilo almadigini nerden çıkardın kiz
Oh maşallah bol sütlü günler hepimize
Her anne ister tabiki emzirmek. Keşke anlayabilseler, anlamadığım onlarda bu yollardan geçtiler ona rağmen yapmaları çok saçma. Aman neyse bu uzar gider kendimizi üzüyoruz anca. Neyse ki minikler ek gıdaya başladılar biraz daha rahatız artık
Buharda pişirip çatalla ezik vermeyi düşünüyorum
Be imki bua ra yavaş alıyo tarttık bugün hala 6.2 kilo normalde fazla alması gerekk 3870 kilo doğdu 37 haftalıkken şiniye kadar 7.2 olması gerekti
Yaaa çok şapşikler gerçektenYerim onu benseninki agu mu dedi ilk 3 harf olarak, benimki de ogi diyor Ben numaracı bebe, oğlum emmecen mi diyorum sırıtıyor şapşikler ya
Doktor kısalıcak süre dedi ama yine de insan ay doyuyor mu o kadarlan diye düşünmeden edemiyor
Ben de doğduğundan beri ara ara bir mama sandalyesi modeline bakıyordum. Fiyatlar öyle uçtu ki daha fazla artmadan dün gidip aldım. Şimdi de hevesle 6.ayı bekliyorumBakayım ben ona.. Mama sandalyesi için daha var diyordum. Anaaa 4 ayda oturtmak için lazım olucak kaldım öyle..
Boşver fazla kiloda herzaman iyi değil benimki 7.1 oldu kilosu ki senden 1 ay gerideyim. ( tabi benim sütüm gitti mamayla devam ediyorumBe imki bua ra yavaş alıyo tarttık bugün hala 6.2 kilo normalde fazla alması gerekk 3870 kilo doğdu 37 haftalıkken şiniye kadar 7.2 olması gerekti
Benimki de alerjik. Hem süt hem soya. Soyayı deneme yanılmayla kendim keşfettim hatta. (Köfteci yusufun soyalı köfteleriLutfen bende de alerji çıktı deme, ne çok duyuyorum bu ara.. Ben de bugün normalden fazla gördüm kan kakasinda. Her alt açma eziyet oluyor bana. @Kimyonsu ne durumdasın, sizin kan kesildi mi? Benim niye böyle oldu yaw.. Tam tahıllı ekmek içinde eser miktarda süt vardır yazıyor, onu bile yemiyorum. 1 haftada 2 kilo vermişim. Ne dokunuyor bu bebelere bir anlasak ya..
Patates cipsinde “peynir altı suyu” varmış. En son diyetimi etikete dikkat etmeden onu yediğim için bozmuştum.Valla bende çözemedim canım yayumurta dedim ama kek yedim denemeye bişey olmadı süt ürünleri dedim peynir yiyorum bişey yok çözemedim bi tek geçen cips falan yedik uzun zaman sonra az TV izleyelim diye. Ertesi gün kan gördüm. Kk da bi yerde okumuştum paketli gıdalarda daha çok oluyormuş bu kan olayı. Yedin mi hiç öyle paketli bir şey
Ay minnaciklar b yavrum yaa Rabbim hepsini korusunEvet biz de ventolin ve cortair kullanıyoruz şu an. 2 çocukla daha zordur seninki bütün bebisler şifa bulsun inşallah. Yan odadaki bebeğin ağlama sesi geliyor şu anben de kötü oldum o ağlamasını duyunca mosmor oldu çocuğum ya
Evde küçük bir süzgeç var onunla yapacağım canımTencereye tel aparatlardan mı koyup yapacaksın kuzum yoksa buharlı pişiren makineler var onlardan mı kullanıcaksın
Banyo vs için bundan istiyordum hatta kızlarla lafını yaptık 200 TL ye çıkmış fiyatı diye.. eleleninki nasıldır acaba sen gelince yorum yapar mısın?Ben de mama sandalyesi almadım daha ama şunu sipariş ettim trendyoldan. Ebebekte de gördüm ama bu daha çok hoşuma gitti sen de böyle bir şey alabilirsin başlangıç için
Çok sağlıklı beslendiğim söylenemezBilmiyorum yanii hepimiz cok farklı yaşıyoruz benimki dinlenince geliyo tabi bide saglikli besleniyorum ama hep emmekten dolmuyodu bazen az doluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?