Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaaa baya uzakmış uzatabilirsen dönüşü daha iyi olucak gibi.. Ne kadar içerse kar ek gıda zamanı daha rahat olur. Senin bebişte memeyi seviyor. Kaşık biberona alışması lazım biberonu alırsa memeyi bırakıp bırakmayacağı belli değil. Benimkide çok gelsin istiyormuş annem dedi bir çırpıda içmek istiyor diye.
Birde iş yerine dert anlatmak var halbuki senin yasal hakkın bu

Hihihi bende humana iciyorum tahin pekmez atıyorum rezene uzuun zamandır içemedim
Yok kuzum ya ole aşırı doluluk düşünme hafif şişlik var yok arası diyelim
Tahmini pekmeze devam edeyim ben olmadı. Bizim burda Servet şekerleme diye bir yer var çok güzel tahmini ben tek çekim seviyorum

İnşallah bu ay güzelce kilo almıştır bebiş Annelik zor iğneden ipliğe bebeğin her şeyini düşünüp dert edinmek
Mama sandalyesi ne aldın. Arkadaşımda chicconun vardı. Ben bir ona bakıyordum. Oda uçtu fiyatları..

Ben de chicconun sırt tarafı hayvan figürlü olanları var onu alma niyetiyle gittim ama ebebekte joie nin bir modelini cok önerdiler. Bir desende de güzel bir indirim vardı. Özellikleri de chicconunkinden daha iyiydi ve oturma yeri falan da daha kaliteli geldi bana. Onu aldım. Hem chiccoya göre daha hesaplı oldu. Herkes en rahatı Ikea tarzı basit mama sandalyesi diyor ama bizim ilk cocuk cok da bekledik maalesef kapitalizm tuzağına bile isteye düşüyoruz

Benim oğlumun yüzünde kabariklar doğduğundan beri vardı aslında, o kadar hassas ki teni, emzirdigim zaman ne taraftan emzirsem yüzünün o tarafı kızarık oluyordu. Doktorumuz o zaman alerji muhtemelen dedi ama 40 gunlukten sonra geçti üzerinde durmadım. Sonra 3 hafta önce kakasinda ip gibi ince uzun kan farkettim bir de kocaman bir mukus, yarım saate yetiştirdik tahlile, tahlilde bir şey cikmadi doktorum besin alerjisi dedi. Kakasinda kan bugün biraz daha yoğundu Ama belliydi çünkü 2 3 gündür yüzünde yine dokuntuler var. Artik ne yediğimi yazmaya başladım bugün. Size de çok geçmiş olsun.
Bende ilk ikisi ip şeklindeydi, 1 tane ve ip gibiydi, sonra 4 5 tane nokta noktaydi, bugün ise daha yoğundu. Halbuki o kadar dikkat ediyorum ama dediğiniz gibi her şeyin içinde var, bugün bulgur pilavı yedim misal, tereyağlı, sonradan dank etti yediklerimi yazacagim artık ben de. Çok geçmiş olsun size de. Allah hepimizin yavrularına sağlık versin inşallah

Aynen sorcam mutlaka. Alerji teşhisi konulursa da artık aşıdan sonra gözetim altında kalır bir süre
Benim dr sadece rotaya sıkıntılı dedi bizde yaptırmadık ben diger asilarda sorun yasamadim cok sukur
Bu dediğim 1 yaş aşısı canım yine de soralım doktora
Siz hangi d vitaminini kullaniyorsunuz canım?
Pedia-d kullanıyorum ben canım. Günde 3 damla. Bıngıldağı için önemli
Yok bize ucunu çıkartın demedi hatta dokunursan ağrır ağlar dokunmadan kremi sık dedi
Banyo yasağı 4 5 gün müydü neydi tam hatırlamıyorum ama biz kontrole gittik ondan sonra yaptırmıştık banyosunu
Aynen aynen yumurta varmış galiba. Demek ki her aşıya gittiğimizde alerji durumunu belirtcez

Benim bebeğim de 2 aylık kanlı kakamız var süt alerjisinden şüphelendi doktorumuz diyet yapıyorum ama kanlı kakası 3 gündür hala devam ediyor, kakaya etki etmesi bu kadar uzun mu sürüyor. Sizde de kanlı kaka var mıydı. Bir de laktoz enzimi içeren damla kullanıyor musunuz?

Benim bebeğimin de kakasında ip gibi veya nokta nokta kan var. Süt alerjisi ama yumurtayı da kestim ben. Kanlı kaka devam ediyor ama o yüzden domatesi de keseceğim. Domates de alerjik bir sebze imiş. Size ne kadar sürede etki ediyor diyet. Acaba baska şeylere de mi alerjiai var diyorum.

Yumurta, süt ürünleri ve kuruyemis kesiliyor aynen. Fakat dikkat etmek lazım, yediğin hiçbir şeyin içinde bunlar olmamalı. Tam tahıllı uno ekmeğin içinde bile eser miktarda süt var yazıyor,, doktor yemeyeceksin dedi. Paketli gıda tüketirken mutlaka okumamız şart içindekiler kismini. Margarin, tereyağ vs düşünmek gereken o kadar çok şey var ki.

Keske emzirseydin
Ama canim mama cokda sağlıklı değil
Üzerine düşsen emerdi
Oğlumu emziremedim lohusalik bebek kuvezde gece mama ya da süt ısıtirdim bir yandan süt sayardım
Olmayınca olmuyor

Öyle tabii canım olmayınca olmuyor. Biz elimizden geleni yaptık.

Evet şimdiden kızım babacı olacak sanırım hadi hayırlı olsun bana :)) eşim hazırlanırken bir an olsun gözünü ayırmadı, odadan çıktı ağlamaya başladı geldi geri sustu

Bende de Jolie var kuzum epey sağlam duruyor hayırlı olsun seninkide ek gıda vakti gelse de başlasak

Aynen canım ya emmeyi seven bir bebek
Uzatmak için görüşmeye gideceğim bakalim ne diyecekler daha çok küçükler
Evet ya halden anlamıyorlar kesin net bir şekilde konuscam bakalim
Evet kaşık biberonla sabirsizlandi benimkide Ay ne zor işler ya

Ya kesin bizdede alerji var yediklerimi yazım

Kızlar ya oğlumun genzi tıkalı sanki hırıldıyor. Bende basit olan aspiratörden var burnunda sümüğü gördüğümde alıyorum ama yetmiyo sanki. Şu ağızla çekilen aspiratörü kullananlar varsa acaba o genzi temizler mi biraz da olsa ona göre alayım ondan

Canim bizimkinde emerken hirilti vardi sabah itibari ile emmeden de geldi gece çok tikaliydi uyuyordu sabah hemen serum sıktım ağızla çekilen otri bebe den kullandım baya sümük geldi memnunum oğlumda kullanmıştım duruyordu yedek ucdw vardi hemencik hallettim biraz rahatladı
Biraz agladi burnuma ne sokuyorsun kadın der gb baktı

Evet ya oğlum da tıkanmış biraz uyuyamadı bu gece rahatça çocuğum. Görünürde bi şey de yok geniz diye düşündüm ben de. Bugün alayım bari ya deniyim onu eczanede pahalıdır ama mecbur artık sipariş etsem bir haftaya anca gelir kızmış seninki burnumla oynama anne diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…