Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay evet çok tatlılar ya
Bizimkide az kilo alınca doktor sık sık emdiği için onsut alıp birakiyor biraz arayi aç demisti 3 saatte bir içmeye başlasın demisti
Canim ben 1 hafta sağarak bakacam duruma,kilosuna. Sulu kaka yapan çocuk mesela dun normal yogunlukta kaka yapti,hardal sarisi ve kati-sıvı kivamli.1 aydir önsutu daha fazla aldigini şimdi daha iyi anliyorum

Boşver fazla kiloda herzaman iyi değil benimki 7.1 oldu kilosu ki senden 1 ay gerideyim. ( tabi benim sütüm gitti mamayla devam ediyorum) Ben fazla kiloyuda sevmiyorum
Sağlıklı olduğu sürece hiç takmaaa
Heray orantılı almasına gerekiyo yoncamm canım benimm oyüzdsn öyle de istedim tabi mama daha çabuk aldırıyo kilo süt gibide değil bazılarına uymaz ama bakalım bugün dr randevum var 5 te nedicek iyi aldı derse devam yavaş derse gıdamı der bilmiyorum ençoota hep emzirmek istiyorum gıdadan daha sağlıklı emzirmek oyüzden o mantıgındayımm
Yerimm seniii nasıl gördü cvpladı yorumumu sen napıyosun özlendin nasıl gidiyo

Kuruyemişlerde sıkıntı çilek de öyle neye dikkat edeceğimizi şaşırıyoruz bizde de var aynı durum
Ben e bebeğinkini aldım pek bir şey anlamadım ya. Bizde de var hırıltı. Aslında en iyisi şırınga yöntemi de onfan da korkuyorum

Ben de yapamam onu ya sanmıyorum hiç. Şu otri bebeyi dedim bakalım eşim gelirken alsın da bi deneyelim iyi gelir inşallah. sonbahara girdik başladı hemen sıkıntılar kışın ne olur acaba merak ediyorum

Emzirmek gibisi varmı inşallah güzel almıştır kiloyu valla ara ara merak ediyorum dolanıyorum öyleee
Bizde aynı 3 aylık oldu bile zaman nasılda geçiyor

Reactions: Jou
Ben de yapamam onu ya sanmıyorum hiç. Şu otri bebeyi dedim bakalım eşim gelirken alsın da bi deneyelim iyi gelir inşallah. sonbahara girdik başladı hemen sıkıntılar kışın ne olur acaba merak ediyorum
Oyy kışı hiç düşünemiyorum doktora gidince şu burun spreyini sorcam bakalım

Eczanede hersey 2 katı neredeyse ya
Peki şey var mı hava makinen aslında doktor serumu hava ile ver dedi ama bizimkine henüz yapamadım oğluma yaptık hemen aktı burnu

Benim büyük de vardı alerji şimdi altı yaşında. Onunda alerjisi döküntülerle başladı altıncı aydan sonra kan tahlilinde yumurta çıktı. Doktor kontrolünde ilerledik yaşına doğru kek ile açtık alerjiyi. Bir yaş aşısı yumurta içerdiği için sağlık ocağında yapılmadı alerji doktoru gözetiminde önce kek denedik tepki vermedi daha sonrasında aşı yapıldı

Eczanede hersey 2 katı neredeyse ya
Peki şey var mı hava makinen aslında doktor serumu hava ile ver dedi ama bizimkine henüz yapamadım oğluma yaptık hemen aktı burnu
Yok canım malesef. Bunu deneyeyim olmadı hava makinesi bakarım artık lazım olacak gibi kışın

Canim ben 1 hafta sağarak bakacam duruma,kilosuna. Sulu kaka yapan çocuk mesela dun normal yogunlukta kaka yapti,hardal sarisi ve kati-sıvı kivamli.1 aydir önsutu daha fazla aldigini şimdi daha iyi anliyorum

Sen daha iyi anlarsın tabi ki kuzum
İnşallah bebis güzel güzel beslenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…