Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bunu bebeğe nasıl anlatcaz peki onu da deseydi benimki 3saat beklemez mesela çok çok zor

İmkansız ya bizimki meme tiryakisi ik diyor alıyor pik diyor alıyor memeyi aman yapamadim tabi aynen devam kaldıki ara vermeden kilo aldı sadece şeye dikkat ettim gögsu sonuna kadar emzirme bide geceleri uzun emerken kısalmisti onu uzattım

Yok canım malesef. Bunu deneyeyim olmadı hava makinesi bakarım artık lazım olacak gibi kışın

Valla canim şimdiden başladılar
Havalar etken bide abisi okuldan alıp getiriyor
Hava makinasi evet yaşları kaç olursa olsun lazım bak oğlan 6 yaşında kullanıyoruz
Omron bizimki memnunuz

Aynen öyle Oğlum da çok seviyor ya ayırmasam ben bırakmaz göğsümü, yani ben bu çocuğa 3saati bekleyemem mümkün değil

Valla canim şimdiden başladılar
Havalar etken bide abisi okuldan alıp getiriyor
Hava makinasi evet yaşları kaç olursa olsun lazım bak oğlan 6 yaşında kullanıyoruz
Omron bizimki memnunuz
Tamam canım aklımda bulunsun marka sağ ol. Bizim de eşim okulda sanırım ondan geliyor üstünü başını değişmeden bebeğe dokunmaz ama yine ne kadar da olsa birsürü çocuğun içinde

Ben kullanıyorum temizliyor

Kızlar bebeleriniz kendi kendine dönmeue başladımı acaba benim kız hala kafayı tam net tutamıyor sallanıyor kafası bi götürsemmi acaba
Canim senin baby zamaninda mi dogdu? Bi de kafa sallanmasi ufak ufak bu aydaki bebeklerin hepsinde olabilir.kafayi tamamiyle dik tutmasi 6 ayı bulabilir.tabi kac dereceye kadar kafası düşuyo yazmamişsin.cok mu düsuyo?
Mesela benimki donuyo ancak butun bebeklerin gelişimi farkli oluyo.bebegini başka bebeklerle makul şartlarda kıyasla.ďonmesi belki de 5.ayi bulacak.5.ay da da donse normal kabul edilecek.

Ya ilk bebeğim olduğu için pek bi endişeleniyorum kayınbaba filan hala daha tutamıyor mu diyor acaba diyorum erkenden tutması mı gerekiyordu zamanında doğdu kızım çıta gibi her hareketi ama kafa tutamıyor tam

aynen öyle walla gelen de artık kusuruma bakmasın napim olmuyo kuzum. Ya bnm de gitti kilolar ama bn bişe hazırlayıp yiyemedijçe çikolataya fln sardım canım acayip çekiyo bi de 1kilo almışım verdiklerimden .

Aylık kontrolde doktoruna sormadin mi ya da sor bu sefer.ama buyukler insani tedirgin edebiliyo.zevk aliyolar sanirim bundan.daha el kadar bebe bence tutar 6 aya kadar ama sen doktoruna daniş tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…