Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de kanlı kaka hic olmadı. Gaz sancısı çoktu 45 günlükken falan gaita testinde çıktı. Laktoz enzimi her emzirmeden önce kullanıyoruz. Yanlışlıkla süt ürünlü birsey yesem kakası cok mukuslaniyor ve beyaz pütürler oluyor içinde. 3 gun sürüyor kakanın normale donmesi.
Bende de Jolie var kuzum epey sağlam duruyor hayırlı olsun seninkide ek gıda vakti gelse de başlasak
Ay evet ben de heyecanla bekliyorum. Şu fileli emzik gibi olan şeylerden de aldım ona elma koyup vermek istiyorum bir an önce bizim doktorumuzda 6 aydan önce başlamak yok dedi ben kendimi tutuyorum da annemi nasıl tutarım bilemiyorum arkamı dönsem birsey verecek sanki çocuğumun ağzına

Kızlar bebeleriniz kendi kendine dönmeue başladımı acaba benim kız hala kafayı tam net tutamıyor sallanıyor kafası bi götürsemmi acaba
Benimki de kafayı hala net tutamıyor fakat bazen sırtüstü oyun halisina bıraktığımda yüzüstü dönüyor birkaç gündür.

Doktorumuz 1 hafta kadar önce götürdüğümde, gayet de net tutuyor şimdiden dedi, onların net algısıyla bizimki bir değil bence:) kafayı sağlamca tam olarak tutmaları 6.ayi bulabiliyormus.

Ben de fileli süzgec, kaşık, suluk aldım valla anneyi tutmak daha zor kolay gelsin benimki uzaktan hergün müdahale ediyor ver bir şey olmaz diye ben henüz sormadım doktora bu arada nickindeki 55 Sammsun dan mı kaynaklı

Ya ilk olunca endişeleniyor insan. Aslında bu önceden daha fazlaydı egzersizlere başladım ve baya etkili oldu şu sıra yine de içim sıkılıyor bi sıkıntısı mı var diye

Çocuklar icin alışveriş yapmak gerçekten çok zevkli kaşık ve suluğu da alayım bak onları atlamışım evet Samsun’da yaşıyorum, sizde mi yoksa ?

Çocuklar icin alışveriş yapmak gerçekten çok zevkli kaşık ve suluğu da alayım bak onları atlamışım evet Samsun’da yaşıyorum, sizde mi yoksa ?
Mamajoydu aldığım geldiğinde denedim hiç akıtmadı fikir olsun samsunluyum ben memleketim ailem İzmir'de ben muştayım görev için. 55görünce kesin hemşerim dedim bizde huydur heryere yazmak genelde

Mamajoydu aldığım geldiğinde denedim hiç akıtmadı fikir olsun samsunluyum ben memleketim ailem İzmir'de ben muştayım görev için. 55görünce kesin hemşerim dedim bizde huydur heryere yazmak genelde
Ahaha evet çocukluğumdan beri mail adresi olsun bir yerde rumuz falan gereksin mutlaka 55 olacak sonunda öyleyiz biz
Ben de chicco ve avente bakıyordum ona da bakayım. Almadan önce haftalarca bakmak bile cok zevkli

Kızlar birsey sormak istiyorum. Bebeği alerjik olan anneler ev temizliğinde hangi deterjanlari kullanıyorsunuz? Bizim süt hariç başka neye alerjimiz var henüz bilinmiyor, kesin var mi o da belli değil doktorumuz sadece alerjik bir bebek olacak dedi. Ben yine de evde kullanılan deterjanlar konusunda tedirginim anlamadan kokusundan rahatsız olabilir diye. Şimdilik sirkeyle sildiriyorum ama deterjan da gerekiyor sanki bilemedim

Kim düşmüyor ki bende düşüyorum o tuzağa Bakalım ben hangisine karar vereceğim.
Allah Allah bize yapacaksınız dedi. Ne zaman kontrole gitmiştiniz bizim 17 ekimde kontrolü uzun bir süre.. Banyoyu yaptırdıktan sonra orasını nasıl kuruladınız. Banyo yaptırırken zor oluyor mu?

Ahaha evet çocukluğumdan beri mail adresi olsun bir yerde rumuz falan gereksin mutlaka 55 olacak sonunda öyleyiz biz
Ben de chicco ve avente bakıyordum ona da bakayım. Almadan önce haftalarca bakmak bile cok zevkli
Bizimde hepimizin adresinde vs 55olmazsa olmaz aynen mamajo biraz daha uygundu diğerlerinden akıtırsa yollarım diye aldım iyi çıktı çok şükür. Ben de bayılıyorum bu malzemelere bakmaya her siteye ayrı ayrı

Evet şimdiden kızım babacı olacak sanırım hadi hayırlı olsun bana :)) eşim hazırlanırken bir an olsun gözünü ayırmadı, odadan çıktı ağlamaya başladı geldi geri sustu
Hadi kızlara babacı derler benimki oğlan hani anneci oluyordu babasına gülücükler felan ay Allahım, gerçi bana da gülücük atıyor

İnşallah çok zorlamazlar seni hayırlısı neyse o olsun kuzum

Aspiratörler genizi temizlemiyor diye biliyorum. Şu nazal yıkama temizliyor. Şırınga ya da serum fizyolojik tüpleri ile olan..

Ay ben de korkuyorum. Şırıngayı geçtim şu 5 ml serum fizyolojik tüpleri var ya doktor onla yaptı ayakta.. Benim bakış ve sorulara şok oldu. Kızkardeşim yanımdaydı sen teyzesin dimi sen yap dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…