Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de yapamam onu ya sanmıyorum hiç. Şu otri bebeyi dedim bakalım eşim gelirken alsın da bi deneyelim iyi gelir inşallah. sonbahara girdik başladı hemen sıkıntılar kışın ne olur acaba merak ediyorum
Aklında olsun kuzum bir yerde izledim otri bebenin aleti, burunonun uca takılan aparatı güzel oluyormuş. Bende aletde buruno var. Otri bebe olsaydı başlık buruno alıcaktım

Tamam canım aklımda bulunsun marka sağ ol. Bizim de eşim okulda sanırım ondan geliyor üstünü başını değişmeden bebeğe dokunmaz ama yine ne kadar da olsa birsürü çocuğun içinde

Öyle canim bi sekilde buluyor kuzulari
Başladık hastalıklı günlere

aynen öyle walla gelen de artık kusuruma bakmasın napim olmuyo kuzum. Ya bnm de gitti kilolar ama bn bişe hazırlayıp yiyemedijçe çikolataya fln sardım canım acayip çekiyo bi de 1kilo almışım verdiklerimden .

Aynen gelen bakmasın kusura
Bende çikolata aldım en büyük kavanozdan aciktikca suruyorum neyse bebeler biraz büyüsün veririz kiloları

Kuzum havaya başladık o fayda etti
Okuldan bir sürü şey istemisler
Ödevler fln derken inan varya heryer heryerde kizcem zaten masallah hep kucakta
doğrudur canım. Neyse aklında olsun kuzum hem doğal bi yöntem .
Bnm kız da yere koydun mu mızıltı başlıyo hele bi de bırakıp mutfağa fln gidersem tmm artık hemen başlıyoruz ağlamaya

Dreamgirls sünnet olmuşsunuz geçmiş olsun canım. Nasıl geçti sünnet sonrası? Ben de 27 ekime tarih aldım
Çıktığında çok ağlıyordu zor avuttuk içim gitti.. 3. Güne girdik kuzum iyi gidiyor. Tabi benim endişem hep var yapabiliyormuyuz doğrumu yapıyoruz. Banyo nasıl yaptırcaz ben düşün dur sürekli

Bnm kız da yere koydun mu mızıltı başlıyo hele bi de bırakıp mutfağa fln gidersem tmm artık hemen başlıyoruz ağlamaya

Ay evet ya 2 gundurde burnu tıkalı huysuz
Ondan önceki 4 Ay aşisından dolayı ateslendi
4 gündür inanılmaz besikte ağlıyor gözleri kapalı kucağımda memeye alıyorum hemen uykuya geri daliyor korktu herhalde
Bisileri görünce tepki veriyor almak istiyor dimi bizimkini mutfakta kahvaltinyaparken oyaliyorum uuuu uuuu uuuu diyor onubverecekmisim ona

Oğlum da böyle acaba ne zaman bi 10dk falan ayrılabilirz yanlarından tahmini lavaboya bile koşarak gidip geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…