Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ahaha evet çocukluğumdan beri mail adresi olsun bir yerde rumuz falan gereksin mutlaka 55 olacak sonunda öyleyiz biz
Ben de chicco ve avente bakıyordum ona da bakayım. Almadan önce haftalarca bakmak bile cok zevkli

Vallahi huyumuz galiba Elsa355 eşimde sinoplu şifremi fln gitmiş telefon şifremi 57 yapmış hayır ben orduluyum 52
Benimde aklıma gelmemişti suluk kaşık tabak mama önlüğü cok heyecanlı vallahi ilk tepkilerini videoya çekmeyi unutmayalim

Bende bilemedim deterjanla siliyorum ama genelde kizceyi odada tutmuyorum koku almiyo yinede rahatsiz olurmuki

Canim donmemesine takılma cok ama yine de sor tabi bizimkide 1 haftadır dönüyor
Kafasıni tutuyor ama uzun süre değil
Dönmemesi değil kuzu kafa tutması boynu kısa sanki biraz boğazı hep etten kat kat oluyor aralar hep pişik ona da çare bulamadım ağzı dere gibi akıyor

Ananem sinop boyabatlı benimde tel no 55 bulamayınca 57almıştım ben tabak, önlük ve haşlama aparatı alcam ben de onlar eksik. Ayy evet ya çok heyecanlı videoya çekeriz

Çıktığında çok ağlıyordu zor avuttuk içim gitti.. 3. Güne girdik kuzum iyi gidiyor. Tabi benim endişem hep var yapabiliyormuyuz doğrumu yapıyoruz. Banyo nasıl yaptırcaz ben düşün dur sürekli
Yaa of ben de şimdiden stres oldum. 3 gün sonra banyo yapacak, biz gelince size anlatcaz dedi telefonda. Lokal uyuşturacağız siz de yanında olacaksınız dedi. Sen pansumanı başarabildin dimi? Bakalım ben yapabilecek miyim? Çok kötü görünüyor mu kanıyor mu

Bende bilemedim deterjanla siliyorum ama genelde kizceyi odada tutmuyorum koku almiyo yinede rahatsiz olurmuki
Bize doktorumuz yünlü kıyafet yorgan yastık, parfüm, yumuşatıcı kullanılmayacak dedi. O zaman yer silme deterjanı da sıkıntılı olur diye tahmin ediyorum. Ayın 10 unda 4 ay kontrolümüz var gidince doktorumuza bir sorayım ben. Ben de bilemedim

Yaaa
Yataga yatırıyorum ver elini diyorum az destek olunca dönüyor benim çekiştirmemle şu ara tuttuğunu ağzına sokma aşamasında ama kafa tam net tutamıyor
Yok valla arkadan itiyorum o daha sırt üstüne zorluyor tam olmasına bakma yavaş yavaş güçlenir bende hiç tutamıyor sandım

Oyy ballı lokmam maşallah ona bende kahvaltıda minnacık peynir sürdüm ağzına salyayla aktı geri anlayamadı

Uyy tekrar deneseydin:) bebek sebze meyve süzgeci almadıysan ondanda al mutlaka canım. Yarın da o süzgeçle elma haşlayıp vereceğim bakalım yiyebilicek mi öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…