Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Dönmemesi değil kuzu kafa tutması boynu kısa sanki biraz boğazı hep etten kat kat oluyor aralar hep pişik ona da çare bulamadım ağzı dere gibi akıyor
Gidince sor bakalım kuzum
Kiyamam pişik kötü
Bizimkinin akması durdu simdi bilerek tükürük atıyor bide hersey ağızda bi bakıyorum kiyafet bi bakıyorum battaniye

Kizlar bebeleriniz tükür çıkarırken acayip bi ses çıkartıyor mu
Bide konuşuyor heeee heeee heeee diye
Fırlama uyumak istiyor uyumuyor oyuncaklarla oynicakmis tmm o zaman neden ağlıyorsun be cocum

Yeni yeni başladım yaptırmaya tutuyor ama sağa sola bakmak için dönerken tam net dönemiyor ya hemen denge gidiyor öne doğru düşüyor kafa
Olur öyle sen egzersizlerini yaptır biz anneler bazen çok elham yapıyoruz bende de oluyor. Muayeneye götürdüğünde kafana taktığını söyle doktora o kontrol eder için rahat etmiş olur.

Gidince sor bakalım kuzum
Kiyamam pişik kötü
Bizimkinin akması durdu simdi bilerek tükürük atıyor bide hersey ağızda bi bakıyorum kiyafet bi bakıyorum battaniye
Ya çok ilginç ki benimki de öyle. Oyuncaklar değil de ya kıyafetini ya da muslinini çekip alıyor agzina

Benim geçti kontrol sor bakalım canim ne diyecek

Lokal uyuşturdular iğne ile oluyor zaten izi var hafif mor.. Beni almadılar içeriye pansuman yok bizde kuzum fitil, calpol ve Fito krem ile bacoderm diye 2 krem yazmış. Fitili operasyondan sonra orda tam konuldu. Sonra 3 saatte 1 yarım evde 3 kere biz koyduk. Günde 3 kere calpol verin denildi. İlk gün 1 kere verebildim. Her 8 saatte 1 calpol veriyorum. Her alt değişimi 2 kremi etrafında dolandırıp bezi kapatıyoruz. Birde bize ilk gün geçince pipiyi dışarı çıkarıcaksınız dendi. 2 hafta sonra kontrole gelin dendi. Ama operasyondan sonra doktor çıktı pata pata hızlıca anlattı. Dedim ben unuturum zaten stresliyim. Kremi mesela kaç gün sürecem hatırlamıyorum.
Korkma kuzum bende korkuyorum ister istemez ama yapacak bişi yok. Biz ilk nere gitti dedik görünce Şimdi alıştım. Sadece banyoyu düşünüyorum nasıl yaptırcaz diye birde geri çekmeyi başarabiliyoruzdur umarım.

Uyy tekrar deneseydin:) bebek sebze meyve süzgeci almadıysan ondanda al mutlaka canım. Yarın da o süzgeçle elma haşlayıp vereceğim bakalım yiyebilicek mi öyle :)
Vermedim ya bişey falan olur dedim ne olacaksa aldım almaz olur muyum her şey hazır ay sonu başlıyorum bende inşallah

Kizlar bebeleriniz tükür çıkarırken acayip bi ses çıkartıyor mu
Bide konuşuyor heeee heeee heeee diye
Fırlama uyumak istiyor uyumuyor oyuncaklarla oynicakmis tmm o zaman neden ağlıyorsun be cocum
Nasıl bi ses inleme gibi mi benimki öyle yapıyor ay evet liii ciii değişik değişik sesler çıkarıyor

Ya çok ilginç ki benimki de öyle. Oyuncaklar değil de ya kıyafetini ya da muslinini çekip alıyor agzina

Ya oyuncaklarda favorisi nerdeyse elimdeki cep telefonunu alıp ağzına sokacak hemen elleri kaldırıyor tutmak için şimdi mesala zeka kartına sardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…