Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sargı yoktu o zaman sizde. Peki kağıt bardak kapattınız mı üzerine? Ben de telefonda sormaya çalıştım sekreter biz size hepsini geldiğinizde anlatcaz dedi detay vermedi hiç. Bakalım inşallah bizim de kolayca biter gider. Daha çok var zaten ay sonuna.

Kizlar babymall dan alışveris yaptinizmi hiç nasıl bi site ? Indirimde urunler var alayim diyorum ama piyasadaki fiyatlarıda bilmiyorum kararsiz kaldim

Canim kime gidiceksin sunnet icin ?

Teşekkür ederim cevap için eğer testte yumurta alerjisi çıkarsa bende dikkat edeyim. Şimdi geçti dimi senin oğlanda
Evet yaptırıyorum her gün dikiyor kafayı ama çok fazla duramıyor iki dakika sonra hemen yoruluyor
Onun çok faydası oluyor canım benimki de çok durmuyor sıkılıyor ama gün içinde bir kaç kez yaptır. Emzirme yastığın var mı. Onda durmayı çok seviyor kafayı daha rahat kaldırıyor yukarı. Bide sıkılmasın diye önüne oyuncak falan koy. Hışırtılı kitap süper oluyor.
Kendi üzerime de yatırıyorm ben bayılıyor ona kahkaha atıyor onu da deneyebilirsin. Bebişin daha küçük sen bunlara devam et kasları güçlenir
4ay aşımızı olduk az önce . Kan damlası verdi. Kabızlık yapıyo bu genelde var öı kullanan kızlar. Yada özel alabileceğim kabızlık yapmayan ilaç önerisi olan
Bestiron kabız yapmıyor canım kakayı da boyamıyor. Fiyat olarak da 30 ml 125 TL
Bi dur kız sıranı bekle daha benimki dönmüyor

Kafayı hiç mi tutamıyor
Benimki de dönmüyor ya
O kakada mı alerjidenmiş ben nette bakmıştım yağlı sütün bir kısmını sindirememiştir onlardır diyordu
1 hafta sonra idi canım misal salı yaptıysak diğer salı günü idi. Bende iltihap olayı falan olur diye korktum o yüzden yapmamıştım. Duştan sonra da normal havlusu ile kuruladık. Zaten ağrı kalmamıştı. İyice detaylı ovalamadık
Bide morarma yazmışsın ya oda normalmiş canım bizde de oldu. Ben ilk görünce korkmuştum ama normalmiş yapan bir iki arkadaşa sordum doktora sorduk sıkıntı yok dedi.
Ay lokal olup yanında olmanız çok iyi ya. Biz girmedik yanına kapıda beklemsi çok zordu
Pansuman olmuyo hiç merak etme. Sadece krem sürüp bezi kapatıyorsun

Kizlar bebeleriniz tükür çıkarırken acayip bi ses çıkartıyor mu
Bide konuşuyor heeee heeee heeee diye
Fırlama uyumak istiyor uyumuyor oyuncaklarla oynicakmis tmm o zaman neden ağlıyorsun be cocum
Ay sonuna çok güldüm

Kızlar kimdi sakral gamze olan unuttum nicki. Bakın burda paylaşılmış narkoz vermeden yapan hastane varmış

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…