Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay bizim kiz 3 uykusunu uyumadı surekli denedim dalamadi bir türlü aksam 7 gb uyudu yarım saat sonra uyandı memeyi almıyor ağlıyor burnu tıkalı ondan mı
Resmen ağlama krizi geçirdi ya
Benim kız 8den beri uyuyo
Belki karnı ağrıdı bikere mi öyle ağladı hepmi belki burnu tıkalı diye uyuyamıyo kız seninki

Benim kız 8den beri uyuyo
Belki karnı ağrıdı bikere mi öyle ağladı hepmi belki burnu tıkalı diye uyuyamıyo kız seninki

Ya bugün çok keyfi yerindeydi güzel uyudu 3 uykuyu uyumayınca çıldırdı 1 kere yaptı kuzu muhtemelen çok uykusu vardi tekrar dalamadi simdi emziriyorum en son 7 de emdi

Reactions: Jou
Ya bugün çok keyfi yerindeydi güzel uyudu 3 uykuyu uyumayınca çıldırdı 1 kere yaptı kuzu muhtemelen çok uykusu vardi tekrar dalamadi simdi emziriyorum en son 7 de emdi
Aynennn uyuyamıyorum diye ağlıyodur benimde öyle yaptı bugün sürekli aglamaklı geçti hala uyuyo bende birazdan emziricem 11 de

Aynennn uyuyamıyorum diye ağlıyodur benimde öyle yaptı bugün sürekli aglamaklı geçti hala uyuyo bende birazdan emziricem 11 de

Kiz uyuyacaktı 5 gb iyice uykusu gelmişti
Abisi babasi gelince bir mutlu oldu kahkaha atti Abisi koştukça akşamına bole oldu
Eşim de sasirdi bizim kızın değişken ruh haline

Kiz uyuyacaktı 5 gb iyice uykusu gelmişti
Abisi babasi gelince bir mutlu oldu kahkaha atti Abisi koştukça akşamına bole oldu
Eşim de sasirdi bizim kızın değişken ruh haline
Ahhh ahh böyle böyle büyücekler zaten sen daha iyi biliyosun ilkine yaşadın

Anam cocum ac kalmasın kıyamam dedim koydum 3 dur emmek için kalkiyor
Bileydim dinlensin cocum derdim bizim cay yalan oldu
Hep oyle oluyoyaa 11de emzircektim baktım kız oksürüyo uyandı biraz ama emzirdim hoop biguzel uyudu bende artık uyumaya sabah ola hayrola dr a da gittik bugün herşey yolunda fırsat olmadı demeye yarın anlatırım

Teşekkür ederim cevap için eğer testte yumurta alerjisi çıkarsa bende dikkat edeyim. Şimdi geçti dimi senin oğlanda
tam olarak geçti diyemem. Evet yumurta yiyor ama döküntüler hala devam ediyor. Özellikle eklem yerlerinde. Kışın azalıyor yazın artıyor. Kaşıntı hala devam ediyor bazen yırtarcasına kaşoyor. Alerji şurubu kullanıyoruz. Tesadüfen hindistancevizine de alerisi olduğunu öğrendik. aşırı tepki verdi. Sadece dokundu ve elini yüzüne gözüne sürdü. Bir kaç dakika içinde yüzünün yarısı göz dudak tamamiyle şişti.

Alerjik bebekler genelde domates ve çileğe de tepki veriyor. Tropikal meyveler verirken çok dikkat edin.

Ve alerjik bebekler memeyi daha erken bırakabiliyor. Benim ilkinde anlamadığım için 2. Ayda memeyi bırakmıştı 2 ayda sağmıştım sonra kesildi

Aldım valla o hışırtılı oyuncaktan da hepsini yapıyorum dediklerinin inşallah faydası olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…