Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Olur öyle sen egzersizlerini yaptır biz anneler bazen çok elham yapıyoruz bende de oluyor. Muayeneye götürdüğünde kafana taktığını söyle doktora o kontrol eder için rahat etmiş olur.
Aynen öyle canım anne olmak çok detaycı olmayı gerektiriyor

Bizde günlerdir meme reddi yaşıyoruz bırakmasın diye elimden geleni yapıyorum ama bakalım
Kıyamam ya alerji olayı çok kötü inşallah en kısa zamanda çabucak geçer sizinkide

Dreamgirls canım yatınca aklıma geldi hani size dmeiş ya pipiyi çıkarın diye. Bizim yaptırdığımız dönemde pipi dışarıdaydı yani o kesilen yeri görünüyordu kremi oraya rahatça sürebiliyorduk. Şimdi yaptırmış olsak bize de muhtemelen aynısını diyecekti

Bizde günlerdir meme reddi yaşıyoruz bırakmasın diye elimden geleni yapıyorum ama bakalım
Kıyamam ya alerji olayı çok kötü inşallah en kısa zamanda çabucak geçer sizinkide
Alerjikse yapabilir. Bizim tamamiyle alerjiden bırakmıştı çok geç anladım. Herkes isilik falan demişti. Anladığımda da süt bitmişti… cahillik işte. İnşallaj geçer. Artık normal bir hastalık gibi davranıyorum. Alerjik bronşit yaşıyoruz her mevsim geçişlerinde. Alerjik rinitimizde var aynı zamanda. İnşallah sizde atlatırsınız.

Beterin beteri var halime şükrediyorum yüne de. Yakın bir arkadaşında aynı yaştaki kızı alerjik. Ama öyle böyle değil. Evde et yumurta süt pişse kızın cildi kabarıyor. Onun ki tamamiylr uç nokta. Amerikaya kan bile gönderdiler. Ne ilaç denediler ama fayda etmedi. Kız belirli şeyler yiyor belirli markalar tüketiyor

Ayyy yerim maşallah kızımıza
Hadi güzelce dinlen
Ben tekrar emzirmedeyim

Reactions: Jou
Amin. Çok geçmiş olsun size de.

Amaan ne yap et bıraktırma zorla valla. Kuzenim 4 ay emdi bıraktı diyordu hep atak falan bilmiyorduk o zamanlar. Ne oluyorsa 4 de oluyor

Sabah sabah uğtaştığım şeye bak ya. İki sabahtır 5 civarı uyanıyor. Tam açıyor gözünü konuşuyor. Şaşırdım bende meğersem babası sayesindeymiş, yakaladım. Ulan işim var çocuğa bak desem k*çını döner, seviyorum çocuğu öptüm ne var diyor bide. Gel de boğma sen bu adamı

Evwt ben de artık birkac gundur katı diyetteyim herseye bakıyorum zaten paketli gıda agzıma sürmüyorum cipsin içinde bile sür var. Disarda yemek yiyemiyorum et tavuk sütte marine edilmiş olabilirmiş vs. Cok dikkat ettiğim halde kanlı kakamız devam ediyor. Acaba kırmızı eti ve domatesi de mi kesmeliyim. 4 gündür yaptıgum diyetin kakaya fayda etmesi gerekmiyor muydu

Tesekkür ederim ben osicol damla kullanıyorum laktoz enzimi 2 gündğr kullanıyorum ama bi faydasını görmedim hala kanlı kaka

Onunki daha zormuş Rabbim şifalar versin
Bizde döküntü olmuyor ya acaba alerji değil mitix

Bizde döküntü olmuyor ya acaba alerji değil mitix
Benim küçük de alerjik muhtemelen. Süt içtiğimde kakada mukus oldu ve çok huzursuzdu. Aynısı fındıkta da oldu. Bu şüphelerimden dolayı rota yaptırmadım. İlkinde rota yaptırmıştım çocuk çoşmuştu resmen. Hem kolikti hemde aşırı huzursuz bir bebekti depresyonun dibini sıyırdım diyebilirim. Küçükken eklem yerlerinde fazla bişey olmuyor. Kulak arkasında kbuklanma var mı? Kaka durumunuz nasıl. Genel hali nasıl

Amiiinnnn. Daha çok sırtında boynunda vardı büyük oğlanın. Kreme rağmen düzelmiyordu. Hafif sulu gibiydi döküntü. Ama tabi o zamanlar ben diyet falan yapmıyordum mama meme ilerliyorduk. Hatta ayını tam hatırlamıyorum alerji maması denemiştik içirememiştim normal mama vermiştim. Dedim ya çok cahildim, çevremde de kimse bilmiyor anlamıyordu. Körlemesine ilerledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…