Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Geçmiş olsun canim
Bizdede alerjiden şüpheleniyorlar
Vücudunda döküntü ve kırmızı kabariklar var krem verdi ona rağmen geçmezse alerjj test istiicekmks

Benim ki de tam dalacağı zaman denk gelir gider bi sever çıldırıyorum o zaman

Bizim kaka mukuslu oluyor bazen de kan oluyor
Zor ya kolik ayrı Bi zor Allah kolaylık versin . Rota konusunda hala kararsızım ben
Şuan uykusuzluktan kafam zombi gibi cümlelerimi toparlayamadım kusura bakmayın
Ay canım inşallah geçer bizimkide gece çok kotuydu
Şimdi düzeldi mi canım
Esnemekten ağzı kapanmıyor ama yine de uyumuyor delircem

Geçmiş olsun canim
Bizdede alerjiden şüpheleniyorlar
Vücudunda döküntü ve kırmızı kabariklar var krem verdi ona rağmen geçmezse alerjj test istiicekmks
Kuzum şimdi gördüm burda yazmış biri tahin de ciddi alerjenmiş. Süt için yiyorum demiştin ya aklında olsun. Kimyon da aynı şekilde

Benim de aynı, hala etki etmedi. Bir süre sonra sonra olmazda domatesi de keseceğim. Şimdi değil ama.

Benim ki de tam dalacağı zaman denk gelir gider bi sever çıldırıyorum o zaman
Al benden de o kadar. Kapıyı kitlicem artık. Sinir oldum
Amin inşallah. Kolik + alerjik daha da zor oluyor

sweetgirlcandy Jou Canım anneler sizi yaratan anaya kurban,ayağınızın altını öpem
Okullar açıldı biliyorsunuz,bir de ani bir kararla 4 yaşındaki oglumu anaokuluna yazdırdık,hafta sonuda büyük oğlumun yüzme kursu oluyor hiç boş günüm yok yeminle. Bir mesaj atsam geri dönüp bir daha yazamam diye topiklerede girmedim. Durum güncellemesi yapayım girmişken. Minik prens sünnet oldu
Kızımın tuvalet eğitimi tam anlamıyla bitti(ama bende bittim psikolojim yerlerde hala)
Eşim iş değişikliği yaptı bu ara sürekli evden çalışıyor,böyle olunca düzenim de yok açıkçası mutfakta bulaşık eksik olmuyor. Dün 4 ay asimizi olduk bu arada veeee en güzel habere geliyorum,benim bebe hızlı çıktı bildiğiniz ciddi ciddi anne diyor sakin bir şekilde
Kızlar şoktayım ama besiğinde yatarken annne,anne diye sesleniyor vallahi agzını yedigimm
Eveet sizde durumlar nasıl,herkes iyidir inşallah

Yok hiç kağıt bardak vs demedi kremi bolca sürüp bezi kapatıyoruz. İnşallah kuzum Çar çabuk kolayca biter ve iyileşir sizinkide bizimkide

Cennet analarin ayağın altında asıll sen öpülürsünn 4 cocuk birden bakmak kolaymı

Oyyy kuzummm doğru senin çoluk çocukkk allahım yardım etsin sana ev işi hiç bitmez o ara bide koca evdeyse eyvah yanii
Ama adam calışıyo eve para getiriyo rahat bırak adamı
Bizimkii iyi sıpa büyüyo gözümde ben hiçbirşey anlamıyorum sahsen ya cano simdi dönme evresine giriyoruzz 4aylık olduk şimdilik 5 ayı dolduruyoruz

Oyyy maşallah bebişlere çabuk büyüyorlar valla,biz 4 numara beze geçtik butlarına ancak oluyor
Allah seni inandırsın bir günüm çamaşır katlamakla,bir günümde katladığım çamaşırları yerleştirmekle geçiyor
Eşimden yana şikayetim yok,Allah razı olsun valla evde olduğu için bana daha çok desteği oluyor. Allah sağlık,huzur versin iş güç hepsi oluyor bir şekilde

Kizlar dun gittik dr a yazmaya fırsat olmadı
6.200 gram olmuş kilosu
Boyu 62 cm falan iste oturma işide simdilik erken dedi pek bakmadı önce dönmeyi öğrensin iyice dedi ondna sonra oturtursunuz dedi bidahaki aya bakarız dedi işte ek gıda işide aynı erken pek bişey demedi anne sütüne devam dedii zaten en sağlıklısıda o değill mecbur kalmadıkça anne sütüne devam edersin dedi işte olacağımız aşıyı da daha olamadık sağlıkocağı çağırcak o aşı yan etkisi yaparsa dedi kabiz olabilir ani kusma olur dedi bunu verirsiniz demişti damlayı
Ocean mikrofer mi ne öyle bişe yan etkisi başlarsa verirsin dedi bizim durumlae böyle yola devamm zaten emziriyorum ek gıda işi bana görede erken gerekirse 8 aya kadarda hep emzirmeyi düşünüyorum gıda işine yavaştan başlarım bilmiyorum

Yaaaa bak eş işte genede böyle eşler yok genelde ana olunuyosa babalık görevinide mecbur yapıcaklar zaten tekbaşımıza etmedik hoş seni tahmin ediyorumm zaten canım 3tane peşpeşe kuzenlerim doğdu yengem kosusturmaktan beli ağrıyo bitmiyo hiç diyo oturamıyorum diyo koşuşturmaktan verdi kurslara anaokullara

Biz hala 3 numara

Yok hiç kağıt bardak vs demedi kremi bolca sürüp bezi kapatıyoruz. İnşallah kuzum Çar çabuk kolayca biter ve iyileşir sizinkide bizimkide
Ben kağıt bardağı yarıdan kesip ağız kısmından pipi üzerine kapatıp öyle bezledim. Diğer türlü bez tahriş eder dedi doktor . Kaka vs yapınca bulaşmıyorda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…