Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Dün tartıldık 8,200 kg dedi ebe bu gidişle 4+ alırım ben 1 aya

Bizi de almadılar kapıda kaldık içim gitti iğne yerinde var hafif morarma doktor demişti o yüzden korkmadım ondan.. bizim niye 2 hafta sonra ya saçma bence 1 er hafta ara ile bakmadı lazım bence de.. hayır bide cumartesiye denk geliyor o gün izinliyim pazartesi getirin dedi. 1 ekimde oldu 17 ekime denk geliyor. Buda geçecek ama ben stresleniyorum daha önce yaşamadığımız bir şey olduğundan..
Bestironun dış resmini atabilir misin kuzum nasıl bir şey..

Bolbol emzir alsın kilo sıpa

Kiz artık gündüz emmek istemiyor surekli gezecek
Ayakta uyuduğu için emmek de istemiyor
Simdi emerken agladi baktım süt var
Ayağıma aldim her ayağıma aldığımda bir ağlıyor sonra yalan ağlama yapıyor uyumak için tuhaf bir velet neyse uyuyor uykusunda uyanip emmek istiyor

Reactions: Jou

Canim 30 dk 45 dk arası surekli kalkti
Gece 1 de kaka yapti mecbur uyandırdım
Sonra sürekli gaz sıkışması sabah 6 gb tMsmen kalktı 7 e kadar emzirip salladım besige koydukca uyandı eşim yarım saat uyuttu onunlayim
Bu aralar emmek istemiyor memeyi çekip bırakıp ağlıyor
Simdi ayagimda uyuyor napcam bilmiyorum ya

Değişik bi kız bu yavvv hahahaa ay kurban olurumm yaaa tuhaf bir velett

Bebeğin ayından dolayı mı kaynaklı diyorsun kuzum, olabilir o zamanki kilo ile şimdiki kilo arasında da fark oluyor tabi.. Çok değişik işler saçlarım beyazladı valla
Bizim burda 3 aydan önce sünnet yapmıyorlar zaten Neden böyleyim ben ya valla

Benimkide bugün uyandıracaktı dedim dokunma çocuk gece boyu kalktı. Göremiyorum özlüyorum diyor. Ama izin günü az bak deyince uyuyacağım dinleneceğim diyor. Karnı doyunca hemen dışarı kaçıyor. Bazen çok sinir bozucu olabiliyorlar.

Vallahi babalar genelde az uyudugu için şikayet ediyor analar hiç uyumasada ses yok
Inst bir video vardı gece hiç.uyumayan ben 8 saat uyumuş eşimi dinliyorumdur diyor
Adam uyumadım diye söyleniyormus ama gerçek yani

Vallahi babalar genelde az uyudugu için şikayet ediyor analar hiç uyumasada ses yok
Inst bir video vardı gece hiç.uyumayan ben 8 saat uyumuş eşimi dinliyorumdur diyor
Adam uyumadım diye söyleniyormus ama gerçek yani
Kesinlikle.. Birde hala 2. Çocuk istiyorum diyor. Ulen birine baktın büyüttünde 2.yi istiyorsun. Sen doğurursan olur dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…