Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben kağıt bardağı yarıdan kesip ağız kısmından pipi üzerine kapatıp öyle bezledim. Diğer türlü bez tahriş eder dedi doktor . Kaka vs yapınca bulaşmıyorda :)
Bize hiç öyle bir şey demedi doktor. Bir şey olmaz deyip geçti. O bardak içinde oynamadı mı? Size geriye doğru pipiyi çekeceksiniz dedi mi? Sen daha tecrübelisin tabi kuzum banyo vs nasıl yaptırdın?
2 gün sonra banyo yaptırın dedi 3. Günde yaptıracağız ama korkuyorum biraz.
Lokal ve dikişli yapıldı.
Senin bebişinde sünneti hayırlı olsun kuzum ne denir pekte bilmiyorum

Allah yardımcımız olsun ya zor gerçekten. Dün ben aldım anneme gittim yatıp uyuyum dedim 1 dk bile uyumadım

Kayinvalidem sagolsun uyutmaya iniyor
Buradayken uyu biras diyor
Ama yok yane durmuyor surekli ağlıyor mizmizlaniyor ancak ben ya da baba olacak
Allahtan babaya alıştı onunla duruyor

Yaaa geçmiş olsun damatlığını da görün küçük kuzumun. Oyyt valla senin asıl yoğun günler başlamış okullar kurslar. Rabbim can sağlığı versin bi şekilde hallolur. Biz de aynı işte sanırım 4.ay atağı gündüz uykuları bozuldu. Haftalık bi biberon reddi yine başladı
Oy kuzuma benim maşallah ona

Reactions: Jou
Her şeyi geçtik sancıyı çekse vazgeçerler Kız birde neler yaşadığımı gördü doğum dahil.. ama kendi çekmediği için hava hoş

Boşuna demiyorlar kuzum
Çeken bilir diye
Benim ilk doğum normaldi ikinci sezeryan
İlk doğumda diyorumki doğuma gir elimi tut destek ol suni sancıyı bi verdiler koca.moca umurumda değil çıksın biran önce
Neyse bizim doktor da kafa kadın gel.iceri doğuma demis bizimkine oda demiş ben durmam o zaman girmiyorum ben demiş neyse bizimkinin gelmesiyle çıkması bir oldu dayanamadı hemşire ler geyik yapıyor bide babayı acile goturecektik diye
O gün diyorki bana sana 1 Ay bagirmicam ama dayanamadı düşün 2 gün sonra başladı
Nereye gelecektim ben heee hersey hemencik unutuluyor

Kuzum sen ise baslayinca bebege kim bakacakti? İns cok zor olmaz sana cok bagli bebişin

Oğlumu büyüten teyze var canim
O bakacak ama çok zor olacak
Oglum emmiyordu bu kizce emiyor
Bide işlerinden yazmislar Kasım başı bekliyoruz diye oraya gidip.konuscam yılbaşından önce baslayamam diye

Bide işlerinden yazmislar Kasım başı bekliyoruz diye oraya gidip.konuscam yılbaşından önce baslayamam diye

meliyke aşırı bağlı yeni yeni Babasıyla vakit geçiriyor
Herşey kafamda büyüyor bebekle gitsem olmaz mı ya

Insallah kabul ederler daha cok kucuk ve sana cok bagli bebişin

Emziriyorum canım. Bir de vitamine başladım hem daha zinde olmamı sağlıyor,süt kalitesinide arttırıyormuş doktor öyle dedi :)
Hangi vitamin kız o, bende bi nasipleniyim
Ay valla göresi olan çocuk bakar. Tam oh dediğim anda karga gibi tepesine çöküyor çocuğun deli oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…