Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hangi vitamin kız o, bende bi nasipleniyim

Ay valla göresi olan çocuk bakar. Tam oh dediğim anda karga gibi tepesine çöküyor çocuğun deli oluyorum
Belki sabaha kadar özluyodur babasi bide sabahlari daha bi tatli mi oluyolar ne:)
Bizimki de kiskaniyomus beni bebekten,hep baby ile ilgileniyosun diyo

Bayılıyorum esprili doktorlara Benimkide doktor neredeee diye bağırmaya başlamıştı çok çabuk unuttu diyorum depresyona girdim, göğüslerim acıyordu, geçti bitti geride kaldı diyor
Bebelerle odaya bir kilitleyeceksin hepsini görecekler ama bebişlere kıyamıyorum

Hangi vitamin kız o, bende bi nasipleniyim

Ay valla göresi olan çocuk bakar. Tam oh dediğim anda karga gibi tepesine çöküyor çocuğun deli oluyorum
Bence de öyle göresi olan bakar, iki hop hop iki sevme sonra kaçış.. Çalışıyorum diyor. Eee ben napıyorum evde 7/24 oturuyorum sanki.. Birde bana işe başla diyordu rapor bitince.. Canım çıksın istiyor sanırım

Eskiden nasıl öyle fazla çocuk yapıyorlarmış ya
Kuzum fazla bir şey bilmemek daha iyi heralde Birde o zamanlar daha doğaldı her şey sanırım.. Sürekli bana toprağa koyup gidiyorduk bişi olmuyordu diye savunma yapıyorlar ya
Birde benden önceki ve daha önceki nesilden daha çürük olduğumu düşünüyorum

Belki sabaha kadar özluyodur babasi bide sabahlari daha bi tatli mi oluyolar ne:)
Bizimki de kiskaniyomus beni bebekten,hep baby ile ilgileniyosun diyo
Sabahın 5 inde kusura bakmasın ama özlemesin. Özlenecek saat var
Aynen öyle. Mıklayınca yanıma getiriyor e bakıyordun noldu. Çocuğu getirp dibime sokuypr kokla diyr çocuk benü koklayıp bana gelecekmiş
Kızlaarrrr taburcuyuuzzz çok mutluyum valla eve gidiyoruzzz
Hadi gözünüz aydın , allah bir daha hastane odalarına düşürmesin.

sweetgirlcandy canım doğal mama önerisi istiyor arkadaşım sizin kullandığınız neydi ya unuttum adını
Doğal mama diye bir şey yok içeriği daha masum olanlar var mesela palm yağı olmayanları önerebilirim. Biz baby goat kullanıyoruz keçi sütlü.
Bunlar da palm yağı yok
Sma optipro
Similac
Golden goat
Baby goat
Evolvia Nutripro plus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…