Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim hamilelikten önce çok dökülürdü hamilelikte geçmişti hala dökülmüyordu başladı
Aynen benimde hamileyken kullandigim vitamini kullanmaya devam ediyordum 1 haftadir icmiyorum ondanmi acaba diye dusunuyorum acikcasi eskiden cok sık saçım vardı simdi bi tutam boyle dokulmeye devam ederse kel kalıcam valla

Sen yine 2 den sonra diyorsun ben daha ilkinden sonra diyorum

Ay dimi 1 den sonra ben hiç demedim istiyordum sonra ne zaman rahat a erdim istemedim pespese olsun istiyordum madem çıldırcam tam olsun dedim lakin arası biraz olsun pandemi var aşı gelsin derken 6 yas oldu arada nasip ama gerçekten tam rahat lik evresinden bu sürece girmiş bulunmaktayiz

Benim annem siz besikte dururdunuz aglamazdiniz gazda neymiş fln diyor ama bazen seni çarşafla salladikda diyor bence unuttular
Bencede biz daha çürüğüz onların yaşadıklarını görsek hey hey

Kızlar merhaba bisey sormak istiyorum hiç huzurlu deilim bi kaç gündür ufak bi kaza oldu ama çokta emin deiliz, doğumdan sonra 3 defa regl oldum ama tam düzene girmiş deil yumurtlama oluyomudur sizce?

Teşekkür ederim. Amin, inşAllah

Kızlar benim oğlanın sacları cok dokuluyor ya pikenin heryeri saç normalmi ?
Benim kızında öyle her yattığı yer öyle zaten kel iki tel saçı var onlarda dökülüyo büyuk kızimda oyleydi bebekken dökulürdü hep şuan maşallahı var gür saçları. Sanırım bebek saçlari dökülup yenileri geliyo normal galiba

Ayy benimkinin saclarda azicik insallah oyledir

Ben demir ilacını bebeğim 3aylık olunca bıraktkm canım doktor doğumdan sonra 3ay düzenli kullan demişti. Ama sanki içerken de dökülüyodu benim ya
Gerci biyerde; hamileyken fazladan çikan saçlariniz dökuluyo yaziyodu,o saç sizinle kalmayacak yaziyodu ama bilemedim

Kızlar merhaba bisey sormak istiyorum hiç huzurlu deilim bi kaç gündür ufak bi kaza oldu ama çokta emin deiliz, doğumdan sonra 3 defa regl oldum ama tam düzene girmiş deil yumurtlama oluyomudur sizce?

Canim selam regl olduysan yumurtlama olur diye düşünüyorum

Genede dikkat etmek lazım yaa cano hemen tutarmıkii duzensiz yasıyosan regl olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…