Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gerci biyerde; hamileyken fazladan çikan saçlariniz dökuluyo yaziyodu,o saç sizinle kalmayacak yaziyodu ama bilemedim
Haftaya aşıya gidince kan vercem ben de orda eksik çıkarsa kullanırım demir yine. O fazla çıkanlar mı diyosun olabilir epey çoğalmıştı saçlarım hamileyken

Insallah ya bugun epey sacini topladim korktum bian
Yok yok korkma. Benim ki kel zaten 1 aylıkken tepesi bi döküldü hayat bilgisindeki müdür gibi olmuştu
Aynen benimde hamileyken kullandigim vitamini kullanmaya devam ediyordum 1 haftadir icmiyorum ondanmi acaba diye dusunuyorum acikcasi eskiden cok sık saçım vardı simdi bi tutam boyle dokulmeye devam ederse kel kalıcam valla
Ben ondan olduğunu sanmıyorum. Emzirenlerin dökülür diyorlar ama bilemiyorum ben emzirmiyorum. Bi arkadaşım da 4.ayda dökülüyor demişti gerçekten 4 e girdik başladı
Kızlar merhaba bisey sormak istiyorum hiç huzurlu deilim bi kaç gündür ufak bi kaza oldu ama çokta emin deiliz, doğumdan sonra 3 defa regl oldum ama tam düzene girmiş deil yumurtlama oluyomudur sizce?
Regl oluyorsan yumurtlama oluyordur diye düşünüyorum
Benim de dökülüyor ya nasıl düzelecek bilmiyorum hormonlarımız yerlerde resmen
Valla benim önceden de vardı o yüzden pek takılmıyorum aynı gibi dökülme oranı
Benim oluk oluk resmen kil maskesi etcem hala üşeniyorum o çikartıyomuş baya saçı cano
Ay yok o kadar değil benim ama hiç dökülmüyordu hamilelikten beri başladı işte

Bende öyle cano 3ay sonra başladı dökülmeye

Bence vitaminsiz kaliyoruz ondan kan vermem lazim benim

Kızçeler bu ikisinden birini kullanan var mı acaba aranızda? Dün sipariş ettim yorumları güzeldi inşallah iyi gelir. Evde nebulizatör olmadığı için almam gerekiyordu, ateş ölçer de normal vardı elimde yanlış ölçtüğünü düşünüyordum ve çok uzun sürüyordu bunu alayım dedim bakalım çok lazım olan şeyler çünkü

Eklentiler

• Screenshot_20221004_135118_trendyol.com.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar merhaba bisey sormak istiyorum hiç huzurlu deilim bi kaç gündür ufak bi kaza oldu ama çokta emin deiliz, doğumdan sonra 3 defa regl oldum ama tam düzene girmiş deil yumurtlama oluyomudur sizce?
Yumurtlama oluyordur bence.. Çünkü doktorum bana korunun yeniden hamile kalma ihtimalin var demişti ki ben daha adet olmadım

Bu ateş ölçer benimde listemde vardı. Biraz daha pahalısını aldım zamanında ona karar verip diğerini bilmiyorum. Bir tane doktor var instagramda o bir tane öneriyordu reklamını mı aldı bilmiyorum dr Rıfat Can Öztürk

Kuzu bu erkekleri anlamak gercekten zor,iyi bakmasak cocuga bakmiyosun derler:)
Ben azıcık höt höt ediyorum ama ellerini yıkamadan üstünü değişmeden evde dolaşmasını bebeğe ellemesini istemiyorum bir alışamadı. Oda da yoksunuz dedi odaya taşındık, pencere açmıyorum sıcak oluyor diye kaçtı ne yapayım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…