Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimkinin üstler komple dökümüştü okul müdürü gibi duruyordu aynı bak şimdi aklıma geldi acayip komikti ahhaah tabi sonra yenileri çıktı rengi de değişti baya
Amannn yerim onu insallah bizimde cikar hemen cok dokuldu

Yok hiç kağıt bardak vs demedi kremi bolca sürüp bezi kapatıyoruz. İnşallah kuzum Çar çabuk kolayca biter ve iyileşir sizinkide bizimkide
Hep kağıt bardak duymuştum bakalım bizimki ne diyecek. İnşallah atlatalım sağlıklı bir şekilde şu süreci de
Ben kağıt bardağı yarıdan kesip ağız kısmından pipi üzerine kapatıp öyle bezledim. Diğer türlü bez tahriş eder dedi doktor . Kaka vs yapınca bulaşmıyorda :)
Evet ben de öyle duydum. Zaten sadece 2 gün kullanılıyormuş kağıt bardak ama çişini yapınca nasıl oldu?
Ya sen aynı bensin her şey detaylı anlatılsın istiyorum, soru üstüne soru uçuşuyor kafamdakantaron da nerden çıktı şimdi

Bittim ben tutarsa felan

Yumurtlama oluyordur bence.. Çünkü doktorum bana korunun yeniden hamile kalma ihtimalin var demişti ki ben daha adet olmadım
Dimi ya muhtemelen oluyodur kendimi avutcam diye uğraşıyorum kaç gündur tam emin olamadığımız icin bi tık rahatım ama bi yandanda acabamı diyorum. Çenem kopsun bi tanıdik var 4 tane 1 sene arayla çocuklari var biraz yadırgamıştım Allah beni ne etmeye başıma gelmese bari

Ahahah ama haklıyız ne bilelim biz detay lazım ilk defa sünnet oluyor oğlumuz

Anacım anlamak cok zor bu kocalari,ben eve gelince disari kiyafetiyle koltuklara oturtmuyorum,ev kiyafetini giy cocugu kucagina al diyorum ayni şeyi kizima da yapiyorum.bi misafire yapamiyorum,o da olacak artık:)

Ayy ben hipp kullanmıştım neyse ki artık kullanmıyorum mama bundan sonrası sorun olursa muhallebşden devam artık

Çiş sıkıntı değil,her alt acmamda ıslandığı için degistiriyordum. Kakası hiç bulaşmadı pipisine bardak sayesinde.

Amiin
Bizimde gündüz uyku düzenimiz bozuldu bende atağa bağlıyorum bebislere her geçen gün güncelleme geliyor

Ćok guldum yorumuna ins degilsindir,ama bazi şeyler kısmet tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…