Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hangisini aldın canım ben daha bir süredir bakıyordum bunu almaya karar verdim

Sakin ol kuzum olmuşsa da yapacak bir şey yok. Bazen ağzımızdan çıkanlara dikkat etmek gerekiyor derler. Bende dahil çoğu kişi dikkat etmiyordur. Belki adetlerin tam düzene girmemiştir. Kendini şimdiden yıpratma ama korunun bundan sonrasında..

Kadın doğumcu vitamin önerdi 2 tane 1200 tl almadım farklı bir vitamin araştırıyorum acilen vitamin takviyesi yapmamız lazım canim
Oo çok fazla ya. Ben hamileyken pregnom kullandım sonrasında da regenesis denedim. İkiside iyi gelmişti

Normalmiş kuzum benimde deli gibi dökülüyor. Hormon değişiminden olur diyordu kardeşim hemşire.. Geçen ona dedim sanırım kel olucam diye
Hormonlardır doğru bide tam mevsim geçişine denk geldik o da etkiliyor normalde benim saçlarımı. Kel kalmadan atlatalım aynen ya

Canım benim annem kantaronu kendi yapar hep sünnetten sonra sormuştum sürelim mi organik var elimizde diye doktor iyileşmesini geciktirir idrarıyla iyileşsn dokunmayın demişti bilgin olsun

Evet gördüm şimdi onunki başka ama yorumlarda buhar gücünün iyi olduğunu ve çok sessiz çalıştığını yazmış herkes.
Diğerleri çok sesli çalışıyor cidden bunu çantaya at istediğin yere götür kablosuz olması avantajı

Kağıt bardak kullanmıştım ben de canım beze değmiyodu hiç pipisi iyi olmuştu

Bunun methini ben de çok duydum canım taşınıyor olması da çok iyi benim de alınacaklar listemde var ne zaman alırım bilemiyorum da

Bunun methini ben de çok duydum canım taşınıyor olması da çok iyi benim de alınacaklar listemde var ne zaman alırım bilemiyorum da
Evet canım ben de yorumların geneline baktım kullananlar çok memnun. Büyük bir şey almak istemedim çok ses yapıyorlar diye. Ben kullanayım yazarım sana nasıl olduğunu

Evet canım ben de yorumların geneline baktım kullananlar çok memnun. Büyük bir şey almak istemedim çok ses yapıyorlar diye. Ben kullanayım yazarım sana nasıl olduğunu
Ayy çok memnun olurum valla içinden bebek yanında yetişkin maskesi de çıkıyor yazmışlar o da çok iyi kendimiz için de kullanabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…