Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla normalde dikkat ederim kınama huyum yoktur ama boş bulundum galiba bekleyip gorcez artik bakalım

Allah yardımcımız olsun ya zor gerçekten. Dün ben aldım anneme gittim yatıp uyuyum dedim 1 dk bile uyumadım
Bende çıkıp geldim anneme valla yalnız olmuyor ya tükeniyor insan
Hiç korkma canım kanama ya da iltihap gibi bir durum olmazsa sıkıntı olmaz inşallah. Bana özelden foto da atıp sorabilirsin kıyaslama yaparız
Ya çok özür dilerim yine ben evde değilim benim oğlan canıma okuyor anneme geldim eve gidince söz ilk işim o olacak
Of valla insan ne yapacağını şaşırıyor. Uyumak mu istiyor istemiyor mu delirtiyor adamı
Bende öyleyim kız çok telaş yapıyorum bazen ilk bebe ya acemilik var ondan benimki
Aynen canım o zaman kilosu azdı pipi rahatça dışarıdaydı galiba o yüzden demedi bize
Bardağa falan da gerek kalmadı bezi bir numara büyük kullandık
Bizimkide böyle ya surekli kokumu istiyor
Bide ağlamaları var korkuları var galiba
Yok benimkine kokum da fayda etmiyor yanımda yatması da fayda etmiyor aksi gibi beşiğini istiyor
Catlak-kurabiye 1mrw @avozge kızlar haşlanmış mısır yiyebiliyor muyuz?? Mısır bizim diyetin dışında değil mi? Doğru mu biliyorum?
Benim listem yok canım bana demedi Dr henüz
Saçlarım dökülmeye başladı benim de
Benim kafada üç beş tel saçım kaldı desem yeridir kafamın derisi görünüyor artık
Kızlar benim oğlanın sacları cok dokuluyor ya pikenin heryeri saç normalmi ?
Dökülürmüş canım sonra yerine yenisi geliyor

Canım benim annem kantaronu kendi yapar hep sünnetten sonra sormuştum sürelim mi organik var elimizde diye doktor iyileşmesini geciktirir idrarıyla iyileşsn dokunmayın demişti bilgin olsun
Aaaa bende kremleri sormak için mesaj attım. Foto istedi kantaron sürün dedi. Hatta ben nerden alalım vs diye sordum. Aradı tarif bile etti. Daha hızlı iyileştirir dedi.

Valla ben tükendim yaa. Bu kızın mamayı içmemesi benim psikolojimi bozdu artık her mama da içecek mi içmeyecek mi kaygısı yaşıyorum. Eşime dedim gelirken bebelac gold al diye bakalım onu içecek mi artık bunu mu beğenmiyor keçi sütlü diye bilmiyorum. Ama içiyor da içince öyle olsa hiç içmez diyorum. Off valla daraldım

20 dk mama içirmeye çalıştım şimdi. Buz gibi oldu mama içmedi

Kızz bu neee evet fiyatı yüksek ama gerçi nelere o paraları vermiyoruz ki en azından doğru ölçsün ateşini 1 kere alınır zaten kaliteliyse
Bende öyle düşündün kuzum kardeşimle karar verdik. Yorumları çok iyiydi. Taksite böldüm valla son taksiti kaldı 3 ölçüm özelliği var. Ben sadece nesne ölçümünü yapamadım birde kulak için tek kullanımlık basit bir ek aldım. Tabi bebe oynak olduğu için kulaktan ölçemiyorum şimdilik

Acıkınca da mı içmiyor? Biraz bekletsen bebişi arandığında içirmeyi denesen.. Gerçi denemişsindir de onu.. Meme reddi gibi bir şey de olabilir. Doktora hiç sordun mu bu durumu..

Çok saolasın kuzum Dayanamadım yazdım doktora foto at dedi. Kantaron sürün dedi. Uzunca yazdım ben detaycıyım kafamı kurcalıyor kusura bakmayın dedim. Aradı doktor
Tamam kuzum bende 8 i gibi başlamam lazım demire ona göre gidip alıcam bestironu

Canım doktoruna bi sorsana icerisine vanilya surubu ( dogal ) pekmez gibi seyler koyuyormus mama sorunu yasayan anneler belki bi tavsiyede bukunur tadını sevmiyor heralde seninki

Ayy bende sünnet yaptirmk istiyorum ama cok korkuyorum benimki zaten agresif iyice fena olcak

Tamam kuzum çok sağ ol bunu alayım bn o zmn. Sen kullanıon mu bunu

Oğlum da böyle acaba ne zaman bi 10dk falan ayrılabilirz yanlarından tahmini lavaboya bile koşarak gidip geliyorum
Uzun bi süre böyle giderler kuzum şu an nesne sürekliliği yok onlarda yani gözlerinin bakış alanına girmediğimiz sürece aynı odada olsak dahi yalnız olduklarını düşünüyorlar . Ama diğer aya fln bişe lerle daha çok ilgilenip oyalanmaya başlayacakları İçin biraz daha rahat ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…