- 11 Mayıs 2021
- 1.016
- 879
- 53
- 40
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #75.061
Inşallah hemde cok zor stres icindeyimInsallahh olmazz vallahii cok zor bi durum ya
Valla normalde dikkat ederim kınama huyum yoktur ama boş bulundum galiba bekleyip gorcez artik bakalımSakin ol kuzum olmuşsa da yapacak bir şey yok. Bazen ağzımızdan çıkanlara dikkat etmek gerekiyor derler. Bende dahil çoğu kişi dikkat etmiyordur. Belki adetlerin tam düzene girmemiştir. Kendini şimdiden yıpratma ama korunun bundan sonrasında..
Ben bile korkarak ediyorum cidden sezaryenliyim bide tehlikeli işler normal etmiş olsaydım korkmazdım bukadarInşallah hemde cok zor stres icindeyim
İMomLatte kullanıyorum memnunum. C vitamini daha az diğer vitaminlere göre süt azalmasin diye
Hipp organik combiotic en iyisi ama palm var tek kötü yanıAyy ben hipp kullanmıştım neyse ki artık kullanmıyorum mamabundan sonrası sorun olursa muhallebşden devam artık
Şifa olsun inşallahEvet ben kendime de kullanmayı düşünüyorum valla
Evet bu,rica ederimOnu alim canim teşekkür ederim
Bu dimi
Aaaa ben de bulamıyorum, mısır hiçbir yere dahil edilmemisBenim listede yok yasaklardada yok
Bende çıkıp geldim anneme valla yalnız olmuyor ya tükeniyor insanAllah yardımcımız olsun ya zor gerçekten. Dün ben aldım anneme gittim yatıp uyuyum dedim 1 dk bile uyumadım
Hiç korkma canım kanama ya da iltihap gibi bir durum olmazsa sıkıntı olmaz inşallah. Bana özelden foto da atıp sorabilirsin kıyaslama yaparızBizi de almadılar kapıda kaldık içim gittiiğne yerinde var hafif morarma doktor demişti o yüzden korkmadım ondan.. bizim niye 2 hafta sonra ya saçma bence 1 er hafta ara ile bakmadı lazım bence de.. hayır bide cumartesiye denk geliyor o gün izinliyim pazartesi getirin dedi. 1 ekimde oldu 17 ekime denk geliyor. Buda geçecek ama ben stresleniyorum daha önce yaşamadığımız bir şey olduğundan..
Bestironun dış resmini atabilir misin kuzum nasıl bir şey..
Of valla insan ne yapacağını şaşırıyor. Uyumak mu istiyor istemiyor mu delirtiyor adamıCanim 30 dk 45 dk arası surekli kalkti
Gece 1 de kaka yapti mecbur uyandırdım
Sonra sürekli gaz sıkışması sabah 6 gb tMsmen kalktı 7 e kadar emzirip salladım besige koydukca uyandı eşim yarım saat uyuttu onunlayim
Bu aralar emmek istemiyor memeyi çekip bırakıp ağlıyor
Simdi ayagimda uyuyor napcam bilmiyorum ya
Bende öyleyim kız çok telaş yapıyorum bazenBebeğin ayından dolayı mı kaynaklı diyorsun kuzum, olabilir o zamanki kilo ile şimdiki kilo arasında da fark oluyor tabi.. Çok değişik işler saçlarım beyazladı valla
Bizim burda 3 aydan önce sünnet yapmıyorlar zatenNeden böyleyim ben ya valla
Yok benimkine kokum da fayda etmiyor yanımda yatması da fayda etmiyorBizimkide böyle ya surekli kokumu istiyor
Bide ağlamaları var korkuları var galiba
Benim listem yok canım bana demedi Dr henüzCatlak-kurabiye 1mrw @avozge kızlar haşlanmış mısır yiyebiliyor muyuz?? Mısır bizim diyetin dışında değil mi? Doğru mu biliyorum?
Benim kafada üç beş tel saçım kaldı desem yeridirSaçlarım dökülmeye başladı benim de
Dökülürmüş canım sonra yerine yenisi geliyorKızlar benim oğlanın sacları cok dokuluyor ya pikenin heryeri saç normalmi ?
Aaaa bende kremleri sormak için mesaj attım. Foto istedi kantaron sürün dedi. Hatta ben nerden alalım vs diye sordum. Aradı tarif bile etti. Daha hızlı iyileştirir dedi.Canım benim annem kantaronu kendi yapar hep sünnetten sonra sormuştum sürelim mi organik var elimizde diye doktor iyileşmesini geciktirir idrarıyla iyileşsn dokunmayın demişti bilgin olsun
Bende öyle düşündün kuzum kardeşimle karar verdik. Yorumları çok iyiydi. Taksite böldüm valla son taksiti kaldıKızz bu neeeevet fiyatı yüksek ama gerçi nelere o paraları vermiyoruz ki en azından doğru ölçsün ateşini 1 kere alınır zaten kaliteliyse
Acıkınca da mı içmiyor? Biraz bekletsen bebişi arandığında içirmeyi denesen.. Gerçi denemişsindir de onu.. Meme reddi gibi bir şey de olabilir. Doktora hiç sordun mu bu durumu..Valla ben tükendim yaa. Bu kızın mamayı içmemesi benim psikolojimi bozdu artık her mama da içecek mi içmeyecek mi kaygısı yaşıyorum. Eşime dedim gelirken bebelac gold al diye bakalım onu içecek mi artık bunu mu beğenmiyor keçi sütlü diye bilmiyorum. Ama içiyor da içince öyle olsa hiç içmez diyorum. Off valla daraldım
20 dk mama içirmeye çalıştım şimdi. Buz gibi oldu mama içmedi
Çok saolasın kuzumBende çıkıp geldim anneme valla yalnız olmuyor ya tükeniyor insan
Hiç korkma canım kanama ya da iltihap gibi bir durum olmazsa sıkıntı olmaz inşallah. Bana özelden foto da atıp sorabilirsin kıyaslama yaparız
Ya çok özür dilerim yine ben evde değilim benim oğlan canıma okuyor anneme geldim eve gidince söz ilk işim o olacak
Of valla insan ne yapacağını şaşırıyor. Uyumak mu istiyor istemiyor mu delirtiyor adamı
Bende öyleyim kız çok telaş yapıyorum bazenilk bebe ya acemilik var ondan benimki
Aynen canım o zaman kilosu azdı pipi rahatça dışarıdaydı galiba o yüzden demedi bize
Bardağa falan da gerek kalmadı bezi bir numara büyük kullandık
Yok benimkine kokum da fayda etmiyor yanımda yatması da fayda etmiyoraksi gibi beşiğini istiyor
Benim listem yok canım bana demedi Dr henüz
Benim kafada üç beş tel saçım kaldı desem yeridirkafamın derisi görünüyor artık
Dökülürmüş canım sonra yerine yenisi geliyor
Aaaa ben de bulamıyorum, mısır hiçbir yere dahil edilmemis
Canım doktoruna bi sorsana icerisine vanilya surubu ( dogal ) pekmez gibi seyler koyuyormus mama sorunu yasayan anneler belki bi tavsiyede bukunur tadını sevmiyor heralde seninkiValla ben tükendim yaa. Bu kızın mamayı içmemesi benim psikolojimi bozdu artık her mama da içecek mi içmeyecek mi kaygısı yaşıyorum. Eşime dedim gelirken bebelac gold al diye bakalım onu içecek mi artık bunu mu beğenmiyor keçi sütlü diye bilmiyorum. Ama içiyor da içince öyle olsa hiç içmez diyorum. Off valla daraldım
20 dk mama içirmeye çalıştım şimdi. Buz gibi oldu mama içmedi
Ayy bende sünnet yaptirmk istiyorum ama cok korkuyorumÇok saolasın kuzumDayanamadım yazdım doktora foto at dedi. Kantaron sürün dedi. Uzunca yazdım ben detaycıyım kafamı kurcalıyor kusura bakmayın dedim. Aradı doktor
Tamam kuzum bende 8 i gibi başlamam lazım demire ona göre gidip alıcam bestironu
Tamam kuzum çok sağ ol bunu alayım bn o zmn. Sen kullanıon mu bunuTeşekkür ederim cevap için eğer testte yumurta alerjisi çıkarsa bende dikkat edeyim. Şimdi geçti dimi senin oğlanda
Onun çok faydası oluyor canım benimki de çok durmuyor sıkılıyor ama gün içinde bir kaç kez yaptır. Emzirme yastığın var mı. Onda durmayı çok seviyor kafayı daha rahat kaldırıyor yukarı. Bide sıkılmasın diye önüne oyuncak falan koy. Hışırtılı kitap süper oluyor.
Kendi üzerime de yatırıyorm ben bayılıyor ona kahkaha atıyor onu da deneyebilirsin. Bebişin daha küçük sen bunlara devam et kasları güçlenir
Bestiron kabız yapmıyor canım kakayı da boyamıyor. Fiyat olarak da 30 ml 125 TL
Benimki de dönmüyor ya
O kakada mı alerjidenmişben nette bakmıştım yağlı sütün bir kısmını sindirememiştir onlardır diyordu
1 hafta sonra idi canım misal salı yaptıysak diğer salı günü idi. Bende iltihap olayı falan olur diye korktum o yüzden yapmamıştım. Duştan sonra da normal havlusu ile kuruladık. Zaten ağrı kalmamıştı. İyice detaylı ovalamadık
Bide morarma yazmışsın ya oda normalmiş canım bizde de oldu. Ben ilk görünce korkmuştum ama normalmiş yapan bir iki arkadaşa sordum doktora sorduk sıkıntı yok dedi.
Ay lokal olup yanında olmanız çok iyi ya. Biz girmedik yanınakapıda beklemsi çok zordu
Pansuman olmuyo hiç merak etme. Sadece krem sürüp bezi kapatıyorsun
Uzun bi süre böyle giderler kuzum şu an nesne sürekliliği yok onlarda yani gözlerinin bakış alanına girmediğimiz sürece aynı odada olsak dahi yalnız olduklarını düşünüyorlar . Ama diğer aya fln bişe lerle daha çok ilgilenip oyalanmaya başlayacakları İçin biraz daha rahat ederizOğlum da böyle acaba ne zaman bi 10dk falan ayrılabilirz yanlarından tahminilavaboya bile koşarak gidip geliyorum
Aynen vallahi ablamda diyor reçel bal sür sevda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?