Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Üzulme sen stres oldukça bebekte huzursuzlanir.az kaldi bu gunlerde geçecek

Acıkınca da mı içmiyor? Biraz bekletsen bebişi arandığında içirmeyi denesen.. Gerçi denemişsindir de onu.. Meme reddi gibi bir şey de olabilir. Doktora hiç sordun mu bu durumu..
Hemen hemen her haftaya yapıyor bunu. Ya ağzını hiç yapmıyor ya da 2 gündür yaptığı gibi ağzında tutuyor çiğniyor. Az içiyor itiyor. Acıksa da aynını yapıyor ya. Valla düşünmekten yoruldum içecek mi içmeyecek mi diye 3 aylık kontrolde de olmuştu demiştim enfeksiyon olursa iştahsızlık olur falan dedi boğazına kulağına baktı gayet iyi dedi. Sonra bide acile götürmüştük içmemişti hiç de orda hemşirenin kucağında içmişti. İçmemesine alıştım ama bu sefer artırdı iyice ya tamamını bitirmiyor ya hiç içmiyor. 3 saatte bir veriyorum acıkıyor da elini emiyor. Keçi sütlü ya artık sevmiyor mu diye düşündüm yeni mama deniycem akşam artık

Canlar bi de güzel kullanışlı isofix Li bi ptokoltuğu arıyorum ya var mı tavsiye. Dolaptan fln baktım da bilemedim beğendiğim markalar y pahalı ya da kirli yıpramış fln
Ben de yeni bi oto koltugu alacam,kiziminki cok fonksiyonlu degildi.
Şu 360 derece donenler varya onlardan istiyorum ama benim de oneriye ihtiyacim var...

Kiz bizimki de meme de aynisini yapiyo,oraya buraya bakmaktan icemiyo ama geceleri full iciyo.
Gece denedin mi peki?senin bebeiş gece uyuyodu gerci ama

Canım doktoruna bi sorsana icerisine vanilya surubu ( dogal ) pekmez gibi seyler koyuyormus mama sorunu yasayan anneler belki bi tavsiyede bukunur tadını sevmiyor heralde seninki
Doktor 3 aylık kontrolde enfeksiyon olursa iştahsızlık olur dedi. Bizde keçi sütlü ya acaba artık sevmiyor mu dedik baştan beri içiyormuş sanmıyorum dedi bakalım değiştiriyorum eşim alcak gelirken onu içecek mi

Kiz bizimki de meme de aynisini yapiyo,oraya buraya bakmaktan icemiyo ama geceleri full iciyo.
Gece denedin mi peki?senin bebeiş gece uyuyodu gerci ama
Gece de dün mesela 8 de 120 yi içti 11 de baya bıraktı 120 den gece 1 buçukta verdim onu da çok içmedi. Uykuda zaten Allah canımızı alıyor hiç içmek istemiyor dudakları kitliyor

Ben bile korkarak ediyorum cidden sezaryenliyim bide tehlikeli işler normal etmiş olsaydım korkmazdım bukadar
Benimki normal ama zor bi gebelik,zor doğum ve zor bi bebeğim var hele o kan sulandıricı iğnelere hiçmi hiç hazır deilim. Bakalım olmazsa ilk adette sprial taktırcam en garanti olanı o gibi

Gece de dün mesela 8 de 120 yi içti 11 de baya bıraktı 120 den gece 1 buçukta verdim onu da çok içmedi. Uykuda zaten Allah canımızı alıyor hiç içmek istemiyor dudakları kitliyor
Benimkide 10 gundur oyle bi içiyo bi icmiyo bazen yarısını bazen birazını bi sıkıntılı bu aralar biberonun ucunu çiğneme derdinde muhtemelen bunların diş kökleri felan geliyo ondan yapıolar gibi

Ben de yeni bi oto koltugu alacam,kiziminki cok fonksiyonlu degildi.
Şu 360 derece donenler varya onlardan istiyorum ama benim de oneriye ihtiyacim var...
Mazi cosi çok iyiymiş ama çok pahalı geliyo makul ve kullanışlı olsa bulamıyorum. 360derece dönüşü çok önemli mi sence kuzum ya yani bi öne bi de yana dönse yeterli olmuyo mu

Benimkide 10 gundur oyle bi içiyo bi icmiyo bazen yarısını bazen birazını bi sıkıntılı bu aralar biberonun ucunu çiğneme derdinde muhtemelen bunların diş kökleri felan geliyo ondan yapıolar gibi
Evet çiğniyor genellikle bazen de asla açmıyor ağzını bi büzdürüyor sıpa. 4 ay da meme reddi oluyormuş ya bizimkilerde de biberon reddi oldu heralde

Insallah icer canim

Ayy bende sünnet yaptirmk istiyorum ama cok korkuyorum benimki zaten agresif iyice fena olcak
Doktorumuz 6 aya kadar yaptırırsanız iyi olur dedi. Çok hareketlenmeden yaptırmak lazım diye düşündüm bende.. Hatta ben 3. Ay rota aşısından sonra yaptırmak istiyordum ama şehir dışında olduğumdan bu zamana kaldı. Bebeler gitgide hareketleniyor..

Aynen benimki cırpınıyor bile suan yüzüstüde dönüyor çok zorlanicam yaptirirsam

Benim aldığımın da 3 ölçümü var canım böyle şeylerin gerçekten iyisini almak gerekiyormuş ya ben de normal beyaz olan vardı aticam artık çöpe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…