Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Mazi cosi çok iyiymiş ama çok pahalı geliyo makul ve kullanışlı olsa bulamıyorum. 360derece dönüşü çok önemli mi sence kuzum ya yani bi öne bi de yana dönse yeterli olmuyo mu
Yok yok yeterli tabiki.zaten yanlara donmesi onemli.ama donenlerin hepsine birden 360 derece deniliyo sanirim,adı bu..

Rota yaptırdım canim
Kremde bu
Bize de doktorumuz aynı kremi verdi vücudundaki kuruluklar icin. Her gün kremliyoruz.
Kızlar benim oğlanın sacları cok dokuluyor ya pikenin heryeri saç normalmi ?
Bizimki de cok fena sabahları beşiğin çarşafını görünce şok geçiriyorum her yer saç
Kızlar demir damlası alıcam da newwit ile bestiron arasında kaldım, bestiron da C vitamini de varmış demir emilimini kolaylaştırıyor. İkisi de temiz sanırım siz hangisini aldınız?
Bize doktorumuz newvit verdi.
Bizimkide iki gündür aynısını memeye yapıyor. 2.ayda meme reddi yaşamıştım bu öyle birsey degil. Meme reddinde feryat figan ağlıyordu sanki ağzına acı biber sürecekmişim gibi ayakta vermeyi deneyin ben onda biraz başarılı oldum mesela esiniz kucağında gezdirsin hafif zıplatarak siz de biberonu verin o sırada. Benm iki gündür ayakta emzirmekten kollarım tutmuyor ben atak dönemi ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Yılmayalım

Aaaa bende kremleri sormak için mesaj attım. Foto istedi kantaron sürün dedi. Hatta ben nerden alalım vs diye sordum. Aradı tarif bile etti. Daha hızlı iyileştirir dedi.
Valla hepsi ayrı bir şey diyor sen içine nasıl siniyosa öyle yap canım çabucak iyileşir inşallah

Bebelerin anı anına uymuyor gerçekten.. Dışarı hava aldırmaya çıkarıyor musun kuzum? Havalar nasıl orda bilmiyorum ama.. Belki dışarda içmek ister etrafın cıvıltısına.. İnsan doyuyor mu doymuyor mu ye düşünmekten çıldırıyor. İnşallah içer Ahsen ya karşısında şaklabanlık felan yapsan bilemedim ne yapmalı Hepsi geçicek üzme kendini

Benimki de tam anlamıyla aynısını yapıyordu golden goat kullanırken.
Bence artık daha tatlı bir mama istiyor bebiş, sma optipro denesen onu kullanıyorum ben şimdi güzel içiyor sevdi tadını

Benimki normal ama zor bi gebelik,zor doğum ve zor bi bebeğim var hele o kan sulandıricı iğnelere hiçmi hiç hazır deilim. Bakalım olmazsa ilk adette sprial taktırcam en garanti olanı o gibi
3 ay eşin korunsun.. 3 aydan sonra spiral vs ile korunma sağlanabilir demişti doktorum. Ama işte onlarıda kontrol ettirmek lazım kuzum aklında olsun kayma vs olabiliyormuş.

Aynen benimki cırpınıyor bile suan yüzüstüde dönüyor çok zorlanicam yaptirirsam
Benimki de hareketli bir bebek dedim tam dönmeden yaptırdık yaptırdık sonra nasıl olur bilemedim. Yaptırırsan tek bırakmamaya özen gösterirsin kuzum dönmesin diye yastık felan koyarsın olmadı. Küçükken yapılınca iyileşmeside çabuk olup, bebişler hatırlamıyormuş..

Benimki normal ama zor bi gebelik,zor doğum ve zor bi bebeğim var hele o kan sulandıricı iğnelere hiçmi hiç hazır deilim. Bakalım olmazsa ilk adette sprial taktırcam en garanti olanı o gibi
Deri altı implant düşündün mü o da çok garanti, spiralin kayma ihtimali var çok duydum annemde de kaymış zamanında. Kol altı implant 3 yıl koruma sağlıyormuş ben onu yaptırmayı düşünüyorum

Evet hatirlamamalari cok iyi o yuzden istyrm bende

İnanki ilk defa duyuyorum bi araştırayim neden olmasınki garanti olsunda teşekkür ederim fikrin için

Kızlar 4 aylık bebeğim rota oldu hastanede yatıyoruz dua edin yavruma
Çok geçmiş olsun. Nasıl anlaşıldı rota olduğu rahatsızlığı neydi. Aşı yaptırmış mıydınız
Aynisı bendede varrr ama pek oynamıyo sıkılıyo bide tutma yeri oyuncaklarıda çok yüksek birşeyde tutamıyo duruyo oyle sadece müziğini acıyorum
Hadi yA boşa mı aldım acep

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…