Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Oğluma bu halıdan aldım alıp memnun kalmayan var mıEki Görüntüle 3140309
Benim fisher pricekinden var. Tam tutamıyor üsttekileri ama ayaklar sürekli hareketli ya müzikle vs kıpraşıyor baya büyüdükçe fark ediyor. Bir sonraki ay üstteki oyuncaklarında tutar bence Doktorumuzda geçen ay kontrolünde oyun halısı önermişti

Abisime almamıştım hiç gerekli mi değil mi derken artık yıldım aldım. 5 dkka bişey yaptırmıyor uykuları desen yarım saat. Çok yormaya başladı beni. Yemek bile yapamaz oldum.
Az çnce böyle yaptım da biraz oyalandı kendi kendine. Dolap uygulamasından aldım 165 tl ye

Nesne sürekliliği tam olarak 2yaşında oturuyor sanırım inşallah o zamana kadar sürmez sabırla bekliyorum o güzel günleri

Bu mesela net olması gereken bir şey neden farklı konuşuyorlar tüüüüü onlara zaten kafası karışık bir insanım İnşallah kuzum saolasın tavsiyelerin için..
Rica ederim canım dediğim gibi bizim doktor aşırı doğalcıydı sadece bardak koyun günlük hayatınıza devam edin demişti ben de ona kızmıştım insan bi krem vs verir diye

Ahhh yerim onu maşallah Gelişim için iyi bir aktivite doktorumuz deyincede pek sevindim. İyi yapmışsın tatlım dünyayı yeni yeni fark ediyor bebişlerimiz

@Boncuk000 bende bendee çok iyi olur
Mama sandalyesi tavsiyesine de ihtiyacım var. Birde kanguru
Mama sandalyesini ben seneler once e bebekte joie den almistim,cok memnun kaldim.cok konforlu,kademeleri var 5 aylik bebekte oturabiliyo.ortüsu cikarip silinebiliyo. katlaniyo,onunde buyuk bi tepsisi var ayrica.
Ama daha ufak bisey alacam mutfagim kucuk dersen ikeanin bi modeli var.

Banada versee ahh ahh ben bebek arabasıyla ee ee yapıyorum soganı kesene kadar hahaha sırf oyüzden aldım halıyı rahat bıraksin diye de işte nerdee
Kız ben bebek arabasını almadım daha eve o son çarem. Dğn mutfakta yere minik örtü serdim yatırdım hem oyaladımm hem yemek yaptım
Ahhh yerim onu maşallah Gelişim için iyi bir aktivite doktorumuz deyincede pek sevindim. İyi yapmışsın tatlım dünyayı yeni yeni fark ediyor bebişlerimiz
Teşekkür ederiz çok meraklı bu aralar herşeye pür dikkat bakıyor. Yatmak istemiyor oturacakmış
Ben 6 yıl önce aldıydım ikra modelinden. Bi yakınımız içinden geçmiş çizilmiş hep ama yine de iş görür. Mama sandalyesi örtüsü varmış silikon. Ondan alacam

Chicco gibi joininki dimi.. Güzel o modeller.. İkianınkini listeye ekledim ama karar veremedim arada baya fiyat farkları var

Benimki de pek yatmak istemiyor ya gezecek ya da oturacak dedim ki anneciğim oturamazsın daha birazcık daha var yok dinlemiyor

Niye kantoron sürün dedi canım
İçindekiler kısmını da atayım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…