Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzum zıplayarak içirmeyi dene bakalım sende işe yarayacaj mı. Yatağın köşesi kör oldu artık

Belki mama degisikligi ise yarar,atak gibi de duruyo ama..Allah kolaylik versin canim
Atak desek 3.aydan beri hemen hemen her hafta yapmaya başladı. Bu sefer daha fazla reddediyor da. İnşallah mama işe yarar. Yaramasa da en azından atak olduğunu bilcem amin amin cümlemize

3.ayda olmuştu ama geçmişti. 3.aydan beri hemen hemen her hafta oluyor. Bi oluyor ağzını açmıyor ortalığı yıkıyor ağlamaktan bi oluyor ağzında çiğniyor resmen biberonu. Hastaneye götürmüştük orda hemşire kucağında zıplata zıplata içirdi. İçmediği zamanlar öyle yapıyorum geberiyorum tek kolla tutup zıplatırken bazen işe yarıyor bazen yaramıyor o da bende atak mı mamadan mı bilemediğim için tedirginim keçi sütlü ya maması artık sevmiyor olabilir diye yeni mama aldırdım bakalım. Valla her mama saati beni bi stres alıyor özellikle 2 gündür

Gerçekten hiç uymuyor direniyorum vermek için 10 dk itiyor sonra bi içiyor kıtlıktan çıkmış gibi e yavrum başta içsene havalar bi iyi bi kötü ama dışarda asla içmiyor sağa sola bakcam diye

Mamaya da üzülüyorum ya içmeyince çöpe gidiyor yazık yani Afrika'daki yavruları düşünüyorum onlar bulamıyor biz döküyoruz

Benimki de tam anlamıyla aynısını yapıyordu golden goat kullanırken.
Bence artık daha tatlı bir mama istiyor bebiş, sma optipro denesen onu kullanıyorum ben şimdi güzel içiyor sevdi tadını
Bebelac gold aldırdım eşime. Sma yeğenimde fena kabızlık yapmıştı korktum onu almadım. Yoksa içerik olarak güzel sma da

Baska çaren yok elbetki bi yolu var

Bende de Joie bin var memnun olmana sevindim ya ben de merakla bekliyorum memnun kalırız inşallah

Bebelac goldu bizimki çok sevdi inş senin minikte sever canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…