Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Deneyimli anneler bizimkini kucağıma sırtı dönük şekilde alıp oturduğum zaman hemen kendiside kalkıp göbeğimin üzerine oturuyor. Ayakta durduğum zamanda kafasını aşağı doğru götürüyor asla durmuyor. Hep oturmak istiyor. Yatırdığım zaman ağlıyor doktor oturtma erken dedi ama napsam bilemedim. Bıraksam sürekli oturacak. Normalde ek gıda verirken oturtuyordum. Böyle yapması artık oturmaya hazırım demek oluyor :)

Chicco gibi joininki dimi.. Güzel o modeller.. İkianınkini listeye ekledim ama karar veremedim arada baya fiyat farkları var
Biz 7 sene once 450 ye almistik,simdi bizim tekerlekli model 3 bin kusur olmuş.
Ama ikinci cocuk dusunuyosan paraya kıy derim.bebegin onda oturup mutfakta verimli vakit gecirebiliyo

Son çare deme bebek arabasını al içeri rahat et

Reactions: Jou

Her zaman kokum fayda etmiyor canim

Ayy bende sünnet yaptirmk istiyorum ama cok korkuyorum benimki zaten agresif iyice fena olcak
Ay biz de istiyoruz da ben çok korkuyom ya..
Bence cips tuketebilirsin canım 1 2 tane nefsin körelsin bisey olmaz
Onun içinde de varmış ama ya, hiç riske girmeyeyim. Ben ekmek bile tuketmiyorum 1 hafta olacak. İçeriği ne bilmiyorum diye, kendim yapmaya da üşendim.

Bende her gün kremliyorum kuruluk olabilir değilsede alerjik dedi canim inşallah kuruluktur kakasinda bir kere gördüm kırmızı ip gb seyyler vardi
Ay iki gün boyunca benimkide memede surekli agladi ayakta emzirdim sakinleyince oturdum bu arada o 2 Ay meme reddi beni bitirmişti hele o sıcaklarda kesinlikle memeyi almıyordu Ay ne olur 4 Ay ole olmasın

Ay kuzum isin cok zor sabir sabir bu günlerin geçecegini düşünerek devam ben oyle yapıyorum ama bazen bende senin gibi daralıyorum

Kızlar oğlumun kulak arkasında kabuklanma var Google dan baktım da konakmış. Saçta yaptığımız gibi zeytinyağı mı sürmem gerekir oraya da

Sınıf öğretmeniyim ikinci döneme bakacak birini ayarlarsam başlıcam inşallah
Ohh ne güzel, bende atanamayan anaokulu öğretmeniyim
Aslında sünnet ne kadar erken o kadar iyi de eşi ikna etmek gerekir
4. Ay kontrolünde konuşucam bakalım eşim yanımda iken doktorla
Senin doktor beni duysa ne der acep, benim oğlan oturuyor kucağımda. Yetmiyorum kıcağımda elini kemirip salyasıyla benim ele masaj yapıyor. Asla yatmaz yerinde durmaz. Yatırır pozisyonda ilen başlıyor kıyamet kopartmaya
Son çare deme bebek arabasını al içeri rahat et
Ay eve ben zor sığıyorum kız, bebim bebenin sırtın yer görmüyor ki bebek arabasında yatsın

Az once ayakta bide yuruyerek emzirdim.sag kolum koptu.
Bu gunler de gececek az kaldi

Ay nedense çok heyecan yaptım hazırmı ki genelde oturmayı severler ama sana nie oturtma dediki yav 5 aylik degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…