Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aa ne güzel meslektaşız kontrolde doktor ikna edici konuşur inşallah yaptırıp rahatlarsınız

Bugun halasının doğum günüydü aksam oraya gittik cicisli giydirdim kızımı fotosunu çekelim dedim eşim oturt dedi olmaz dedim hiç oturmadı bu cocuk neyse saniye ile oturdu foto çekildi hemen kaldırdık bizimki sok bir ifadeyle kala kaldı

Oğlumun oyuncaklarından yer yok acilen yer acmma lazım

Aynen benimki de kemiriyor üstüm başım hep salya oluyor
Ay nedense çok heyecan yaptım hazırmı ki genelde oturmayı severler ama sana nie oturtma dediki yav 5 aylik degilmi

22sinde 6 aylık olacak prematüre diye erken dedi. Başka doktora götürsem oturt derdi kesin :)

Banada versee ahh ahh ben bebek arabasıyla ee ee yapıyorum soganı kesene kadar hahaha sırf oyüzden aldım halıyı rahat bıraksin diye de işte nerdee

Ben oyun halisinda kucamda tutarak oynatiyirym koyunca ağlıyor kucamda hö hö u u diyor oraya gidecekmisim
O zeka kartlarında kucamda bakıyor yüzüstü yatmaz hanım

Reactions: Jou

Oğlumu 3 aylık yaptırın demisti doktorumuz sonra ki doktor 6 aylık zatengazla reflu ile uğraşıyor bunu lada uğraşmasın dedi o kadar pişman oldumki keşke hemen yaptırsaymisim

Neykızz

Ay biz de istiyoruz da ben çok korkuyom ya..

Onun içinde de varmış ama ya, hiç riske girmeyeyim. Ben ekmek bile tuketmiyorum 1 hafta olacak. İçeriği ne bilmiyorum diye, kendim yapmaya da üşendim.
Canim ekmegi tam bugday onerdi benim dr tavada pisir dedi ben öyke ypiyorum bazlama gibi sende dene bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…