Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Az once bizim bebe yatmadan once kayinbaba geldi,bizimki bakip bakip dudaklarini busdu agladi,adam bozuldu..beni tanimiyo diyo.tanir tanir dedim merak etmeyin:)
Kizlar arada kaynanizgile gosterin,tanimayinca bozuluyolar
Kahkaha attım alemsin kız

Az once bizim bebe yatmadan once kayinbaba geldi,bizimki bakip bakip dudaklarini busdu agladi,adam bozuldu..beni tanimiyo diyo.tanir tanir dedim merak etmeyin:)
Kizlar arada kaynanizgile gosterin,tanimayinca bozuluyolar
Bizimkide deöyle etti kv ye hahahahahaha amann oda koca adam

En güzelini yapıyor taraf tutarsa ortalık karışır zaten haklisin ama cidden olur olmadik seylere kırılıyorlar anlam veremiyorum ben daha yeni gelin sayılırım birsey yasamadik allahtan umarim boyle devam eder

Aa ne güzel meslektaşız kontrolde doktor ikna edici konuşur inşallah yaptırıp rahatlarsınız
İnşallah ya. Büyüğü 6 yaşında hala sünnetsiz eşim yüzünden yaptıramadım
Anam ni iki kere oturt. Daha yatmak bilmez bak görürsün. Kucağımda bile oturur haldeyken kafayı yere eğiyor gözler fıldır fıldır etrafta. Ne var ne yok inceliyor.

Uzanır halde iken Elinden tuttuğumuzda ya da kldırmak için uzandığımızda hemen kendini sıkıp kafa kaldırıyor kaldır beni dercesine

4-5 atakları red ile geçiyormuş sanırım. Önüme çıktı 5. Ay atağı diye, bebekten atamadım buraya..
Öyle kuzum canı saolsun minnoşun inşallah bunların hepsi düzelicek. Benim minnoşta biraz önce itti memeyi ağlamaya başladı.

Oh ne güzel hamgi branş

Oh maşallah biz daha etmedik benim koca tırsıyor manyak mamyak konuşuyor
Herkes küçükken yapılmasını öneriyor. Hem travma olmasın, hem de küçükken çabuk iyileşiyormuş. Doktora gittiğinizde doktor söylesin kuzum. Bizim burda 3 aylıktan önce yapmıyorlar. Yoksa daha erken bile olabilirdi. Bizim doktor 6 aya kadar yaptırırsanız güzel olur dedi. Bende 3 aylık olsun öyle olur diyordum.

Korkma kuzum benim bebişte benzer şeyler yapıyor. O kadarcıktan bişi olmaz bence Ben deneyimli değilim ama yazmak istedim

En güzelini yapıyor taraf tutarsa ortalık karışır zaten haklisin ama cidden olur olmadik seylere kırılıyorlar anlam veremiyorum ben daha yeni gelin sayılırım birsey yasamadik allahtan umarim boyle devam eder
Insallah yasamazsiniz.valla bu kayin aile işleri birbirinin yanlişlarini gormezden gelmekle ve sabırla yuruyo,yoksa çok iyi geçinen kimse yok:))

Biz 7 sene once 450 ye almistik,simdi bizim tekerlekli model 3 bin kusur olmuş.
Ama ikinci cocuk dusunuyosan paraya kıy derim.bebegin onda oturup mutfakta verimli vakit gecirebiliyo
Evet baya pahalı indirimlerde chicconun ki bin lira düşmüştü nerdeyse başka alacaklar var diye alamamıştım. Arkadaşımda ondan var kullanırken görmüştüm. Joinin ayak koyma yeri var mı? Bir yerde onun önemli olduğunu söylüyorlardı.
2. Çocuğu şuan hayal edemiyorum ama önünüde kapatmak istemem belli olmaz bazı şeyler

Kizlar ya benim oğlan elinden gelse yumrugunu agzina sokcak surekli eller agzinda salyasida cok bazen korkuyorum başarcak diye allah korusun nasıl vazgecirebilirim bundan ?

Ayak koyma yeri var canim,hatta ayak koymak icin 2 kademesi var çocugun boyu uzayinca alt kademeye takiyosun.hatta bide o ayak koyma yerini yatay konuma ya da dikey konuma da getirebiliyosun.bebek nasil rahat ederse oyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…