Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Biz uygun yaşı geçtik büyük oğlanda 7 yaşına doğru yaptıracağım. Küçüğü de 4. Ay kontolünde konuşup ne zaman derse yaptırıcam
Korkma kuzum benim bebişte benzer şeyler yapıyor. O kadarcıktan bişi olmaz bence Ben deneyimli değilim ama yazmak istedim
Aynen benim oğlan da öyle, çok normal ilgileri artıyor
Kizlar ya benim oğlan elinden gelse yumrugunu agzina sokcak surekli eller agzinda salyasida cok bazen korkuyorum başarcak diye allah korusun nasıl vazgecirebilirim bundan ?
Müdahale etmeye gerek yok ellerinü keşfediyor, sonra onu kullanmayı öğrenecek. Zamanl bırakacak elini ağzına sokmayo, yerini oyuncaklar alacak

Oyuncaklari tutmuyor hala okadar ugrasiyorum aliyor ama agzina goturuyor onlarida ay insallah dedigin gibi olur surekli onu izliyorum korkuma hic bir is yapamiyorum ev aldi yürüdü

Oğlumu 3 aylık yaptırın demisti doktorumuz sonra ki doktor 6 aylık zatengazla reflu ile uğraşıyor bunu lada uğraşmasın dedi o kadar pişman oldumki keşke hemen yaptırsaymisim
3 ay çok güzel bir zaman oluyor. Tecrübesizlik bir yandan bir yandan korku anlayabiliyorum seni

Ayak koyma yeri var canim,hatta ayak koymak icin 2 kademesi var çocugun boyu uzayinca alt kademeye takiyosun.hatta bide o ayak koyma yerini yatay konuma ya da dikey konuma da getirebiliyosun.bebek nasil rahat ederse oyle.
Çok güzelll sevindim öyle olmasına şu 2 hafta içinde almam lazım.. saoalsın bilgilendim baya

Doktorlar zaten küçükken öneriyor genellikle 2-6 yaş arası önerilmiyor galiba ya 2 yaştan küçük ya da 6 yaştan büyük şeklinde.. Ay inşallah senin gönlüne göre olur

Miniklerimiz dünyayı keşfediyorlar fıldır fıldır

Az once bizim bebe yatmadan once kayinbaba geldi,bizimki bakip bakip dudaklarini busdu agladi,adam bozuldu..beni tanimiyo diyo.tanir tanir dedim merak etmeyin:)
Kizlar arada kaynanizgile gosterin,tanimayinca bozuluyolar
Ne kadar ekmek o kadar köfte diye bir laf var. Emek çekmeden yemek yenmez diye de Koca koca insanlarda bir tuhaf gerçekten
Benim kvde de kırk yılda görür kucağında taşıyamaz bebek ağlayınca annesini istiyor, ananesini istiyor der. Öptürtmüyorum diye kıllar bana

Oyuncaklari tutmuyor hala okadar ugrasiyorum aliyor ama agzina goturuyor onlarida ay insallah dedigin gibi olur surekli onu izliyorum korkuma hic bir is yapamiyorum ev aldi yürüdü
Bizimde öyle maximum 10-20 sn tutuyor sonra düşürüp kızıyor. Hala dönmeye dair bi hareketi yok. Merak etme hüç bişey olmaz allahın izniyle
Büyüğü ara tatilde küçüğü de yakın zamanda düşünüyorum baklık doktor ne diyecek

Esen rüzgardan nem alırlar bacım ben yıldım gari.. Maşallah eşin hep öyle olur inşallah sweetgirlcandy kızzz gel eş tarafını çekiştiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…