Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kulak arkası kbuk alerji belirtisi de sayılıyor
Bi ara kaşlarında konak olmuştu onun aynısı o yüzden konak diye düşündüm epeydir var ben konak olduğunu anca anladım acaba iyi yıkayamıyor muyum diyodum. Alerji için başka belirtisi yok ama tek belirti bu olur mu ki

Bebelac goldu bizimki çok sevdi inş senin minikte sever canım
İnşallah sever 9 da verdim 150 cc hemen hemen hepsini içti. Uyuyordu ondan mı bilmiyorum baya bi almak istemedi yine. Bakalım yarın falan ne yapacak
Ay kuzum isin cok zor sabir sabir bu günlerin geçecegini düşünerek devam ben oyle yapıyorum ama bazen bende senin gibi daralıyorum
En çok işte bu mama meselesi canımı sıkıyor aç kalıyor diye
Kızlar oğlumun kulak arkasında kabuklanma var Google dan baktım da konakmış. Saçta yaptığımız gibi zeytinyağı mı sürmem gerekir oraya da
Benimkinin de küçükken oldu. Ben kremledim sürekli geçti.
sweetgirlcandy

Bizimki bebelac sevmedi
Sma anne sütüne en yakın diye kullanıyorum
Aslında oglum da hipp kullandık ondan da memnunduk
Ay inşallah sever yine bi zorladı ama içti yarın bi bakcam içecek mi
sweetgirlcandy canım naptın içti mi diğer manayı
9 da verdim uyuyordu bi itti falan uyandı ama almadı baya yine sonra içti ama hemen hemen hepsini. Biraz takip etcem bakalım
Az once bizim bebe yatmadan once kayinbaba geldi,bizimki bakip bakip dudaklarini busdu agladi,adam bozuldu..beni tanimiyo diyo.tanir tanir dedim merak etmeyin:)
Kizlar arada kaynanizgile gosterin,tanimayinca bozuluyolar
Amaaan bozulsa keşke daha iyi
Benim ki de öyle asla taraf tutmaz. Ama bi keresinde annesi bana ağır bir şey söyledi onda çıldırdı bak
Benimkini hipp kabız yapmıştı en iyi sma geldi
Üfff her mama farklı her çocuğa demek ki
Sıpalar yaaa doyurun karnınızı ne güzel

Evet aç kalma olayı strese sokuyor iç işte kuzucum inşallah icerde rahat edersin

Ay benim ki de aynı ya bi dalamadı gitti 10 dk daldı ağladı sonra en sonunda uyudu
9dan beri uyuyamadı
Yarim saat fln memede kestirdi sonra ben büyüğü yatırmaya gittim babasi salliyordu baktım adam çıldırmış 3 dur koyuyorum uyaniyor diyor dedim gündüz de bole ben senin gb streslenemiyorum sonuç suan kucamda memede ne yaptı ne etti buldu memeyi

Meme diyeyy

Evet aç kalma olayı strese sokuyor iç işte kuzucum inşallah icerde rahat edersin
İnşallah yaa. Bir de kızdım bi iki kere iç artık diye. Yüzüme bakıp gülüyor Allahım çok kötü oldum ya sonra kendime kızdım içmediğinde hiç konuşmadan sürekli ağzına soktum. Diliyle itiyor bide ııı-ııh diyo sonra bana bakıyor ne tepki veriyorum diye

Eşimde öyleydi ağlıyor ya napiyim diodu bizimki Allahtan gece uykusunda düzene oturdu da ordan rahatız. Senin ki zaten illa memeyi bulacak. Anaa dur ekran görüntüsü almıştım uyku danışmanına sormuş biri bugün sana atacaktım

Öyle yapıyo çok akıllı benimkide öyle bana bakıyo hemen cinnet geçirtiyo bu cadı kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…