Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Senin yine aran iyiymiş. Ben konuşmuyorum kanlı bıçaklıyım

Ay şükür vallaha benim keyfim yerinde gelsinler gitmesinler hiç diyorum
Kiz sen aynı şehirde olsa iyi demksin ya senin aklından geçeni yazdım
Ay inşallah düzelir diyecemde nasıl sa ole devam ediyor insanlar değişmiyor

Tek başına yeterli değil, mukus huzursuzluk popoda hare şeklinde kızarıklık da önemli belirtilerden.

Anacim sen kaynanani nisanliyken tanimadin mi? Tanidiysan niye ayni apt de oturmayi kabul ettin?
Eger nişanliyken taniyamadiysan diyecek lafim yok:)
Amaaan sorma nişanlılığın sonuna doğru tanıdım. Eşyaları falan da erken almıştık yoksa oturur muydum bu ay çıkcam Allah izin verir de bi aksilik çıkmazsa inşallah

Evet anakucaginda kalkmaya çalışıyor elini tutuncada kalk.aha çalışıyor ama 20 gün daha sabredim

Ağzına biberonu verince içmiyor çiğniyor diliyle itiyor çekince de ver diye ağlıyor verince susuyor 2 saniye yine aynısını yapıyor dişleri mi çok kaşınıyor acaba yaa

Kizlar ya benim oğlan elinden gelse yumrugunu agzina sokcak surekli eller agzinda salyasida cok bazen korkuyorum başarcak diye allah korusun nasıl vazgecirebilirim bundan ?
Diş kökleri geliştiği için normal süreç kuzum benim oğlanda eller hep ağızda, salya gırlaaaa.. Vazgeçirmek imkansız

Amaaan sorma nişanlılığın sonuna doğru tanıdım. Eşyaları falan da erken almıştık yoksa oturur muydum bu ay çıkcam Allah izin verir de bi aksilik çıkmazsa inşallah
Cok iyi yaparsin cikmakla,o ney oyle yaa insanin psikolojisi bozulur her an goreceksin ihtimaliyle..ama yine de inş iyi olur diyelim araniz.belki uzak olmakta iyi gelir

Heeeh evet bana göre olmuş söz imkansız artık kuzu ya. Evlendim 1 ay sonra patlak verdi kadın öyle ufak tefek şeyler de değil ortada bişey yokken annemi aramalar falan. Neymiş onlara gitmiyormuşum lan çalışıyorum ben daha bi eve evliliğe alışıyım. Kadın işimi gücümü yapsın kafasında biri. Evimi basıp bağırıp çağırmalar falan hiç çıkıp cevap vermedim bile. Sonra bir kaç kez eşimin hatrına barıştım. Amma velakin bu kadın durmadı son kez yine evimi bastığında bana 3 senedir bi çocukta yapamadın dedi orda koptu ben sinir krizi geçirdim eşim falan delirdi öyle deyince. Daha da barışmam diyorum

Çok geçmiş olsun canım dualarımız bebişinle Durumunuz nasıl? Aşısı varmıydı yavrunun?

Cok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşsin inşallah minik ben bugün hastanedeydim rota virüs çok var gerçekten..
Hayır yaptırmadım laktoz intoleransı var diye ağırdan aldım çok pişmanım ishal kusma yüksek ateş yatırdı doktor nerden kaptı nasıl kaptı hiç bir fikrim yok o kadarda dikkat etmeme rağmen

Cok iyi yaparsin cikmakla,o ney oyle yaa insanin psikolojisi bozulur her an goreceksin ihtimaliyle..ama yine de inş iyi olur diyelim araniz.belki uzak olmakta iyi gelir
Yok gelmez maalesef ben bitirdim tamamen. Evet sorma hamileyken bile evde durmadım hiç sürekli iş yerine gittim sırf bu kadının sesini bile duymayım diye. Stres oluyorum apartmanda falan karşılaşcaz diye

Bende kızınca kötü oluyorum ama işte oluyor yorgunluk uykusuzluk keşke hiç kizmasak ama elde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…