Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Belirtilerim yok diye yakınıyordun ben burdayım işte diyor annesi ayy belirti olsa sıkıntı olmasa sıkıntı valla şu kalan zamanı hayırlısıyla bi geçirsek
Valla sorma sorma diyorum dün ne diyordum şimdi ne diyorum Prilamı bırakmıştım bulantım yok diye de başlıyorum geri bu gece

Tabiki bunlar yenmeli ama ben zararlı kısımdan şikayetçiyim yemek yerken asla kiloyu falan düşünmüyorum ama ara öğünler gece yemeleri vs bunlar biraz moralimi bozmuyor değil
Canımm diyet konusunda ben cok takintılı degildimm amaann diyordum ama doktor öyle dediktne sonra doğumun kolay olur dedi dikkat et dedi işte o mana yoksa ben kilo hiç takan değilimm sen kilo alırsan bebek beslenemezmiş ben sizin için dedim yoksa tabiiki siz bilirsiniz yoksa ben bayılırım gece gündüz hep yiyim hamileyken hayalimdi öyle olmuyormuş demekki

Işte kendi katakterii öylee iyi yapmışsın huzurunu bozuyorsa boşverrr ❤❤

Bizimkilerde der hep nara dokunma bebekte leke olur diye

benim ablamda yeni doğum yaptı gebeliğin de nar da temizlemiş, yemiş de maşallah bebeğimiz de hiç bir leke veya başka bir sorun yok. herşeyin fazlası zarar zaten ölçülü yemekte bence de fayda var. Ablam 7- 8 aylikken ciğer bile yemiş ben şok oldum.

Ben 1 hafta ara vermiştim. Çarpıntım çok oldu geçen hafta. Kolesterolden şüphelenip ara verdim. Bugün geri başladım. Yemediğim zamanlarda da peynirle takviye ettim.
Peynir hergün yiyorummbende istisnasız yoğurt da hergün ama yumurt haklısın kolestrol de yükseltir. Bende de sivilce yaptı. Haftaya bende başlarım belli haftada 2 falan devam ederim

Kızlar sizin kan testinde glikoz kaç çıktı ? Hamilelik şekeri çok tehlikeliymiş dikkat etmemiz lazım. Benim 92 şuan sizlerin nasıl. Sınır 100 zaten
91 çıkmış benim de. Neyse ki şu an hiç tatlı göresim yok sadece meyve yiyorum porsiyonuna da dikkat ediyorum. Normalde çikolata falan çok düşkündüm ama dilimi ısırarak söyleyeyim garip bir şekilde hiç tatlı istemiyor canım inşallah hep böyle olur

Kızlar sizin kan testinde glikoz kaç çıktı ? Hamilelik şekeri çok tehlikeliymiş dikkat etmemiz lazım. Benim 92 şuan sizlerin nasıl. Sınır 100 zaten
Benim 93 çıkmıştı 3 gün önce sağlık ocağında, doktor bugün tekrar bakmak istedi.
Biraz yüksek dedi.
Gayet sağlıklı besleniyorum aslında.
Tatlı da anca 8-10 günde bir yiyorum.
Ekmek hiç yemiyordum, bulantımı bastırdığı için günde 1-2 dilim yiyorum.
Hiç anlamadım neden yükseldi.

Işte kendi katakterii öylee iyi yapmışsın huzurunu bozuyorsa boşverrr ❤❤
Aynen öyle canım
Demek ki gerçek değil Ciğeri bende çok yemek istiyordum da başlarda yasak diye yemedim
123 çıktı benim. Benim tahlilde üst sınır 106 yazıyor doktorda normal dedi ama dikkat etmeye çalışıyorum. Pek bir şey yiyemediğim için çok dikkat edemiyorum maalesef

İyi bari sınırdayız canım ama sende dikkat et bende biraz hareket etmek lazımmış yürüyüş ve bol su

Ya zaten bana herşey yasak. Bol suda içiyorum ona rağmen inş yükselmez bende çok korkuyorum şekerden

Ekmek 3 dilim yiyeceksin onun da faydası var ama beyaz ekmek olmayacak dedi benim doktorum.
Ben gebeliği öğrenmeden önce baya bir cozutmuştum muhtemelen onun etkisi diye düşünüyorum.
Arkadaşımın şekeri yüksekmiş şeker yüklemesi yapamam zaten senin var demiş mesela tehlikeli sanırım bu şeker işi.
Elimizden geldiğince dikkat edicez

Ben her sabah pekmez yiyordum çikolata da yiyorum gün içinde ama şimdi ara vericem

Evde şeker cihazı var ara ara bakıyorum valla ben

Yüksek ol a sebebi hareketsizlik canım ve az suymuş eğer beslenmene dikkat ediyorsan karbonhidrat birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…