Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben her sabah pekmez yiyordum çikolata da yiyorum gün içinde ama şimdi ara vericem

Şekeri tamamiyle kes canım meyveyi bile sınırlı yemen lazım. Ekmek olduğunca yeme ben ekmek yerine sabahları 1 kaşık yulaf kepeği ile krep yapıp onu yiyorum bayada doyurucu oluyor. Makarna pirinci tamamiyle hayatımdan çıkardım. Herşey minik için

Varken bakmak mantıklı tabii. Ben olsam ben de bakardım. Keşke bir de ultrason cihazı olsa evde

Kızlar sağlık ocağından kaçıncı haftada arıyorlar?

Valla ben hiç aradıklarını görmedim gidio kendim hatırlatıyorum :))

Haklısın canım benim. Şekeri zaten bugün bırakmaya karar verdim ama makarna filan artık onlar da olmayacak bir süre maalesef daha bugün yedim valla makarna

Sabahlari duz oluyor aksama dogru sisiyorum garip bi sekilde halsizlik icin ne serumu taktiriyorsun canim..midem kotu benimde ama halsizligm daha cok.

Ay yoktu prilamı kestim 2 gündür ondan mı oldu bilemiyorum Tiksinme de geçmiş gibiydi o da arttı iyiden Bu bebe dalga geçiyor sanırım bizle

Canım hiç belli olmuyor cidden:) ee kestiysen yine başlasan rahat ederdin en azından. Prilam dediğim bulantı ilacı dimi:)

Hayırlı olsun canım bizimle de paylaşır mısın diyetisyenin üzerinde durduğu konuları
Şuan zaten kilo vermekten ziyade kontrol altında tutmaya çalışacağız canm, bebeğin gelişimi için günde mutlaka 1 yumurta ceviz, badem, yulaf, tam buğday yada çavdar ekmeği akşam protein, çorba sebze günde iki ana öğün iki ara öğünüm var ama uyku düzenim böyle olduğu için ben öğlen uyanıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…