Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet Karacanın dediği gibi bizlede paylaşır mısın
Tabii ki canm yazdım Karaca nın mesajına, iki ara öğünde de süt grubu var süt, ayran, kefir yada yoğurt, ara öğünün birinde bir adet meyve ve 2 adet galeta veya 3 4 kaşık yulaf dedi diğer ara öğünde yine bir adet meyve süt grubu ve çiğ kuru yemiş

Keşke şu kuruyemişi çiğ demeseler en sevdiğim şey kuruyemiş tadı da çiğ olunca çıkmıyor ki canım

Hemen hemen öyle besleniyordum bende çok sevindim saol canım

Gerçekten mi ay ne sağlıklı huyun var diyet yaptığım dönemlerde de yedim canım yiyorum da hani kavrulmuşu gibi sevmiyorum. Bebek için onu da yeriz tabi dert o olsun

Kendimi bildim bileli hep diyet yaptığım için ister istemez sağlıklı yemeyi öğrendim galiba :)) bebek için herşey yenir yeterki iyi olsun

Canım bendede var sen gebeliğini öğrendikten sonra mi oldu o akıntın?

bence yine de yeme canım. en azından ikinci trimers yada 3. trimers de yersin çünkü a vitamini en çok olan besin ciğer şuan sakıncalı olabilir

Ben 1 yıldır hiç ekmek yemiyordum canım.
Bu ara 1 kilo verdim.
Bi de bulantılar başladı.
Korkumdan yiyorum yani.

Evet, haklısın ama.
Beyaz ekmek yememek gerek.

Aynen öyle, elimizden geldiğini yapıcaz.
Başka yolu yok.

Yüksek ol a sebebi hareketsizlik canım ve az suymuş eğer beslenmene dikkat ediyorsan karbonhidrat birde
Yeterince su içiyorum canım, günde 3lt.
Kanamadan ötürü sürekli yatıyorum, sadece iğne için arka sokaktaki sağlık ocağına gidip geliyorum her gün.
Karbonhidratı da pek abarttığımı düşünmüyorum.

Sabahları aç karnına 5 kuru kayısı yiyorum, o yükseltmiş olabilir mi acaba?

Canım hiç belli olmuyor cidden:) ee kestiysen yine başlasan rahat ederdin en azından. Prilam dediğim bulantı ilacı dimi:)
Evet evet 2 gün oldu bırakalı bugün pişman oldum gece içicem yatarken
Kıyamam doktor bana hemen prilam başladı sana verdiler mi ilaç falan
İçiyordum ama kesildi bulantım diye içmedim 2 gündür. Bugün berbattım tekrar başlayacağım gece yatarken
bence yine de yeme canım. en azından ikinci trimers yada 3. trimers de yersin çünkü a vitamini en çok olan besin ciğer şuan sakıncalı olabilir
Yok zaten şu an tiksinmeden dolayı yiyemem de doğuma kadar yasakmıș ama ciğer hiç yemem heralde

kızlar sizde bebeğinizin cinsiyetiyle ilgili tahminler de bulunanlara sinir oluyor musunuz yoksa bu sadece ben de mi söz konusu
Henüz ailem dışında kimse bilmediği için tahmin yürüten yok etrafımda.
Bu gidişle cinsiyeti öğrendikten sonra herkese söyleyeceğim için sinir olmama gerek kalmayacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…